Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

“today we withhold porn, tomorrow it's clean bandages.”

Diétás énblog - Idiet

Pultos lányt otthonra!

2009. június 17. - Bbundi

Bizonyára mindannyian szoktunk azon töprengeni, vajon miért is vonzó az aktuálisan felszolgáló pincér/pultos lány, ha az éppen vonzó. Mert egy pincér/pultos lány nem tud úgy vonzó lenni, mint egy nem pincér/pultos lány, aki csak simán vonzó. A pincér/pultos lányság jelenségében ugyanis, ősi vonzerő rejtezik, melyet a természet jó mélyre elnyomott, mondhatni, besöpörte tudatunk szőnyege alá, had erjedjen és dolgozzon ottan.

Az egyik összetevője a pincér/pultos lányok miatt feltörő érzelmi gejzíreknek a magával ragadó kényelmesség. Úgy értem ezt, hogy a pincér/pultos lányt nem kell megszólítani hülye kérdésekkel, éppen ellenkezőleg, a pincér/pultos lány szólít meg minket. Tulajdonképpen megspóroljuk az ismerkedés reménytelenül unalmas első lépcsőfokát, és rögtön kezdhetünk is  érdemi diskurzust, illetve a pincér/pultos lány kezdeményez érdemi diskurzust, miszerint a következő kérdések hagyják el szerelem pírjától lüketető ajakát neki: mit hozhatok?/mit adhatok?/mit óhajtasz? Mondanom sem kell, ez utolsó opciót csak igazán ihletett pillanatokban tudja értékelni a kiéhezett Y-kromoszómánk, mert az bizony a lehető legmocskosabb gondolatokkal felruházkodva tudna egy-két cifrát óhajtani, amit fejben meg is tesz, majd kér valamit inni.

Tehát a végső vonzóságfaktor egyik összetevője, hogy a pincér/pultos lány mosolyogva megszólít minket, ráadásul ilyen kaján kérdésekkel, amiknek nem is állunk ellen. De hát ez azért kevés a mi intelligens kromoszómánknak, ettől még nem hasalunk pult alá, ugye.

A titkos fegyver második lövete, hogy a pincér/pultos lány teljesíti is kimondott kívánságainkat, például hoz sört. És ez az igazi közepe a kérdésnek, miszerint miért vonzóak a pincér/pultos lányok.

Egyrészt ugye, uralkodnak irgalmatlan mennyiségű tápanyagon, amiből mi inni szeretnénk. Ez a rajongás már nyilván csecsemőkorból hozott, mert könnyedén párhuzamba állítható a szoptatás aktusával, csak ott bőgni kell anyának, hogy adjon má’ cicit, itt meg mosolyogva megkérdik, mit is óhajtunk. Aztán mikor választunk, az is úgy zajlik, hogy a pult mögött jár-kel a pultos a lány, őmögötte pedig ízlésesen telepakolt piáspolcok vannak, amiért a sorban epekedünk, tehát az ital és köztünk gyakorlatilag a pultos lány van, de nem ám közénk áll, hanem hidat képez az elérhetetlenség szakadéka fölé, mert mi kérünk, ő meg nyújt. Italt, ugyebár. Nevezhetjük ezt a jelenséget dekorációnak is, ha tetszik, az a lényege, hogy a pultos/pincér lány számunkra nagyon vonzó környezetben dolgozik, hiszen uralkodik mindazon, amiért mi megyünk, és úgy érezzük tudatunk alján, hogy vele együtt megkapjuk a dekorációt is.

A másik még ijesztőbb hatalom e nők kezébe, hogy nem ám csak kiszórják a nedűt, hanem gyakran lehet őket látni mintegy takarítani. A kifogyott söröskorsót elhordja, szénné hamuzott hamutálat kiüríti, látjuk, amint a kifröcskölt piát törölgeti felfele az asztalról, és nem ám felháborodik, hanem megkérdezi, hogy hozhat-e még valamit?/óhajtok-e még valamit?

Óhajtok, e!

Őt magát, otthonra tokkal, vonóval, méghozzá evolúciós alapon. Mert a fejemben ő mértéktelen mennyiségű tápanyag úrnőjének számít, eleve ő szólít meg először, ráadásul mosolyogva, elmos utánam, sőt mások után is, és a végén meg is köszöni, hogy jöttünk. Olyan apróságokról meg már nem is ejtek szót, hogy milyen szép is, mikor szakszerűen habosodik a csapolt sör, amit a pincér/pultos lány csapolt a rendszerint csillogó sörcsapból.

Mert az igazság az, hogy minden férfi egy pincér/pultos lányt szeretne otthonra, akkor is, ha nem vallja be. És ezen nem lehet változtatni, mondom, evolúciós igénnyé fejlődött, hogy olyan párt keressünk, aki partner a túlélésben és kényelmesebbé teszi életünket, vagyis összességében kielégíti ökológiai igényeinket. Itt meg rögtön van tápanyag, ráadásul a mosogatás mosolyogva zajlik. Aki mosolyog az meg tök happy, nyilván nincs vele semmi gond, jó lesz otthonra is egy kis derű, majd engemet is felvidít (én is happy leszek). (Figyelem, szexuális utalás is van ám!).

Csak az a baj, hogy ez is hazugság. Hogy kifejtsem, a pincér/pultos lány az olyan, mint a tévében a horror jelenetek. Mert attól félünk, de nem ölnek ám meg senkit benne. Ha nem tévén keresztül látnánk a szétvagdalt jeleneteket aláfestő zenével és egyéb dekorációval, hanem a helyszínen néznénk a felvételt szépen élőben, akkor egy kicsit sem ijednénk meg, sőt, nem találnánk a helyünket az operatőrök és sminkesek tengerében. Ez van a pincér/pultos lányokkal is. Ha hazavisszük őket, az olyan mintha élőben néznénk egy horror forgatását. Ugyanannyira nem vonzóak többé, mint amennyire nem félelmetes a horror. Kiderül, hogy utálja a vendéget, a mosolygás csak a munkája része, amúgy nem használja, sört sem szeret hozni, a bárpult nem is az övé, a mosogatást meg elvből elveti, hiszen azt csinálja a munkahelyén, nehogymá’ itthon is kelljen neki. Így aztán nem elégíti ki az ökológiai igényeimet, boldoggá meg végképp nem tesz, hiszen hamis volt a mosolya.

A pincér/pultos lányság óriási átverés ám!

A bejegyzés trackback címe:

https://idiet.blog.hu/api/trackback/id/tr581191730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manyizga (törölt) 2009.06.17. 21:12:37

Nekem is kell itthonra! Csak az asszony elől, hogy dugom el?! Mindegy, ezen majd akkor agyalok, ha már itt lesz! :))

Ted Lapidus 2009.06.17. 21:14:38

Ez marhajó kis írás, Bbundi, fogadd virtuális vállveregetésem!

Tündér! Egy sört a cimborának! :D

Ленина · http://szanalmas.hu 2009.06.17. 21:17:28

egy pultoslány minél többet dolgozik, annál szebb lesz... :(

mikmaq 2009.06.17. 21:36:11

Kihagytad azt a momentumot, ahogy egy igazi pultos/pincér lány ügyes kezével fényesre polírozza a sörcsapot, amiből aztán csak úgy spriccel a fehér hab!

Blogger Géza 2009.06.17. 21:47:54

A vége olyan elszomorító lett. Hát már senki iránt nem rajonghatunk?! :(

vendetta 2009.06.17. 21:48:54

a pincérlányok-pultoslányok engemet is vonzottak, mind sexuálisan, ők megközelíthetőek, ezért vannak ott... Modern világunk hostess hölgyei...

Pángalaktikus-gégepukkasztó 2009.06.17. 21:49:46

Miről is akart szólni ez...? Fingom sincs!

Feca 2009.06.17. 22:10:21

Egy pszichológiai cikknek is tekinthetjük az írást, ilyesféle szaklapban viszont nem fogjuk megtalálni, ahhoz túl vicces. Viszont igaz, nagyon is.

ZON 2009.06.17. 22:24:22

Freud öcsi első értekezése? Jeles!

dr.gubó 2009.06.17. 22:58:05

nekem volt már pár pultoslányom otthon, élni ne akarj velük sose :)

szomorutojas · http://tojas.blog.hu 2009.06.17. 23:12:04

@dr.gubó: mert pult nem volt hozzá... ott rontottad el ;)

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2009.06.17. 23:32:12

Van még egy ellenérvem: oké, otthon van a pultoslány (esetleg kettő), hozza a söröket, takarít, miközben úgy érzelmileg mint testileg is közelebb kerültök egymáshoz, terhes lesz (tőled), nő a pocakja, na persze ez nem zavarja, hozza a söröket, takarít, megszül (fiú! egészséges!), csapol, felnevel, hozza a söröket, a kölök már 20 éves, és azt mondja:
- Apa, utállak.
- Miért? - kortyolsz bele a sörödbe. Feleséged odakint csapol.
- Olvastam az interneten, hogy a legjobb dolog, ami csak létezik a világon, az egy pultoslány tartása otthon.
- Így igaz.
- De én ebből kimaradok, mert nem tudok egyetlen pultoslányhoz sem közelíteni, mindegyikben azonnal anyát látom!

Persze, ha lányotok lesz, az egészen más. Tanítsd ki valami jó szakmára.

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2009.06.18. 00:03:48

Jó poszt, grat!

Edzett kocsmázóként értem a problémát.

fedélzeti kompót 2009.06.18. 00:22:40

csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy sörre a hab nem való. a többi stimmt.


ja és azt is, h a boldog szép idők, mikor egy pultoslány kocsmát váltott, akkor mi is mentünk utána...

changebug (törölt) 2009.06.18. 00:34:57

A post és a fénykép alapján, egyszerűen csak annyit mondanék - tesó, igazat szóltál :)

Amúgy nálam ez a kocsmárosné feeling odáig "fajult" - hogy csináltattam otthonra a konyhámba sörasztalt/sörpaddal. De ebben csak én látok romantikát. És hát valahogy a pincér/pultoslány nem akar jönni :( Ez van. Ez egy igen-igen kemény, kemény világ...

I'll be Beck! 2009.06.18. 01:07:01

Az a szomorú igazság, hogy már egy picit unok buzi lenni. Ez a csaj meg fagyit árul... Most akkor mondjam neki, hogy úgy nyalnék egyet?

musi 2009.06.18. 01:08:54

szerintem rosszul látod... a pultoslánynak van MOTIVÁCIÓJA ami nem más mint a PÉNZ. Te kis naívan azt gondolod, hogy ő TÉNYLEG kedves és TÉNYLEG ki akar szolgálni, ugyanis te csak ezt látod: a felszínt, és nem látod amikor pl átveszi a fizetését :)) Tehát van otthoni pultoslány is, pontosabban: van az a pénz :))

lápi lidérc 2009.06.18. 03:22:08

Bbundi:
Gondolom, még életedben nem vittél haza egyet sem.
Úgy meg kicsit fals ez a vélemény.

SYNG · http://www.youtube.com/user/syngsyng 2009.06.18. 08:01:06

Hát azért a közeledés valójában elég intenzíven pattog le egy pultos-lányról, mert neki tényleg egész nap/este nyomják a rossz dumát. Valószínűleg tökéletesen megtanulnak csak a lényegre koncentrálni, hogy a te fizetésedből az övé vagy a főnöké-é legyen. Valódi kedvesség maximum a régi ismerősök/vendégek meg a munkatársak felé irányul. Azért köszi a sört!

eBob 2009.06.18. 08:01:17

Ez zseniális volt! :) Azonban a végével kötekednék, pont ellentétes tapasztalatom volt. :)
Szép napot mindenkinek!

Mirrmurr 2009.06.18. 08:06:42

Tök jogos a felvetés, ugyanakkor a pultosság eleve kizárja, hogy az illető a csajunk legyen. A fent taglaltak miatt és amiatt is, hogy az illető mindenkié, márpedig a szeretet önző is, és ez állandó disszonanciát okoz. Sajnos ez van.

azallamenvagyok 2009.06.18. 08:21:06

ez a poszt a "micsoda nő" többszöri, könnyekbe fulladó végignézéséről árulkodik

DiliQtya 2009.06.18. 08:23:57

Szó szerint egyetértek a poszttal :)

B. Zalan @ zalan.blog.hu 2009.06.18. 08:29:48

Nekem egészen jó tapasztalataim vannak egy pultos lánnyal, bár tényleg, tegnap én bontottam ki a pezsgőt... Most akkor ki kellene ábrándulnom?

kolja 2009.06.18. 09:06:36

Na, most már minden világos!!!

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.06.18. 09:18:25

Szerintem a pultos lányok nem is mosolyognak. Illetve max. csak a kezdők.

Karesz (Charlie) 2009.06.18. 09:28:59

Hat azt hiszem mellement... es kar a vegeert, a voros farokert, mert a vege uti az egeszet a szepen folepitett mondandot...

szoval egy csaposlany nem eleg otthonra (valaki irta hogy ketto kell:)
ezzel szemben:

kell egy 'forditott' kurva (aki senki massal csak velem, de szereti az oralis szexet is, de legalabbsi nem vonakodik megtenni)
kell egy bankar-broker-manager (aki jol keres, de minimum rendben tartja a csalad penzugyeit)
kell egy hazicseled-takaritono-uzsonnakeszito-gyerekszulo-anya, aki ezt meg csak nem is rabszolgasagnak fogja fel hanem orommel es kedvesen teszi...
es hat kell egy aktiv memoria, aki tudja mi hol van, mit kell vinni a nyaralasra, mit szeret enni a gyerek, kinek mikor van szul- nev es egyeb napja stb stb...

meghogy pultoslany...

ezt teszi tonkre az orszagot!!!!!!!1
ez az igenytelenseg...

(amugy a kep jo, talalo)

Karesz (Charlie) 2009.06.18. 09:31:01

ja es a lenyeg kimaradt!:

a penz, hogy nem neked kedves a pultoslany, hanem a penzednek...

na ez az, ami nem kell otthonra...

Idet 2009.06.18. 09:57:14

Elindult a nyálelválasztásom. Csapos fiút nem lehetne...?!

actor one 2009.06.18. 10:23:25

Pultoslányok,igazábol abbol élnek,hogy mosolyoknak a pénzérti,közös jellemzőjük,szeretik a pénzt és otthon is mosolyognak,ha pénz kell!:D Általában elég kiváltságosnak tartják magukat és a gerincesség mintaképei,mindezek mellett "magasan képzettek". Amugy pedig olyanok mint maga rendelés,megrendeles a piát,elfogyasztod jól esik,a végén pedig marad az üres pohár és észreveszed,hogy üresebb lett a pénztárcád is:D

2009.06.18. 10:32:59

És a pultosfiúk?

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.06.18. 10:48:11

Ha ez történik veled a kocsmában, nem menj sztríptízbárba. És főleg ne private dance-re.

2009.06.18. 11:04:19

Aahhaaaa!

Szóval a kocsma mint evolúciós tényező, alakítja a tudat alattinkat!
Ez igen! :D
Buta-e vagy?

A pultos csajokról meg annyit csak, h az isten mentsen meg tőlük. Pénzért mosolyognak és kirakják az árut és ezt nyeld le szépen, nem ugatni ellene, ez a munkájuk.
Nem kurvák, pultos csajok. A kurvát kocsiban, lakásban pakolják, a pultos csajt rekeszeken, és bárpulton. A kurvát is mindenki akinek pénze van, a pultos csajt is mindenki akinek pénze van.
Egyiknél főnök a Boss, a másiknál a strici.

Matschkássy Lukrécia 2009.06.18. 20:08:58

@Hivatásos beszólóművész: es a sztriptizmuvesz"no"knel ki? Ruhellem oket, csak azert kerdezem. Sokszor elszegyellem magam hogy magyar vagyok, mert itt mar asszocialjak a "magyar" szot a sztriptiz muvesznokkel. De mind azt mondja, hogy o csak tancol. Ja, persze... Sosem tudtam megerteni az olyan "ferfiakat" akik egy ilyen novel tudnak tarskapcsolatban lenni. Nappal penzert "mutogat" punanit, este meg apu nyalakodik rajta. Lehet en vagyok nemnormalis, de gusztusom nem lenne egy olyan nohoz, aki uzletszeruen P*** mutogat.

actor one 2009.06.18. 23:22:01

Igazabol fentebb pultoscsajjal valo kapcsolatra celoztam,hogy kapcsolatban is ugy mukodnek mint a pultban,a tapasztalatom szerint,de legyek csak en a kivetel>D

Jabba Light 2009.07.20. 13:40:50

Zseniális post. Akárki akármit is mond.

upho 2011.11.17. 20:07:38

Egy éve kerestem mire újra meglett. Zseniális még mindig!
süti beállítások módosítása