Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

“today we withhold porn, tomorrow it's clean bandages.”

Diétás énblog - Idiet

Facelift

2008. november 02. - Bbundi

 

Most egy kicsit szűkölködtünk posztokban, de csak mert plasztikai műtétnek vetettem alá a blogot. Egy kicsit felvarrtam a ráncait. Dögösítettem rajta. Nehogymá’ úgy nézzen ki, mint egy klónozott modell! Olyanja lehet bárkinek. A régen domináns, radioaktív anyagként tündöklő zöld színből ilyen pornóvörös lett, akárcsak a szenvedélymentes világos bilikékből. Na és a fejléc! Mindent beáldoztam az erotika oltárán! Van ott szőlő, répa és persze alma, hogy teljes legyen a bűnbeesés szimbolikus zöldséges kosara.
 
Amint a modell felépült, zavarom újra a kifutóra. Rendesen egy szál tangában, betépve, smink nélkül. Egy-két nap és újra riszálja magát a világnak. Lesz pajzán villantás, botrány, intrika anorexia és bulimia. Keep watching!

A bejegyzés trackback címe:

https://idiet.blog.hu/api/trackback/id/tr60745898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barátaid 2008.11.03. 16:07:14

tegnap írtam neked egy tök jó kommentet, volt benne szó Darwintól kezdve a dzsurasszikparkon át sok mindenről, ami eszembe jutott a fejléc-kép bal sarkában látszó dínóalkatrészről, míg ki nem lukadtam rá, hogy tán az ott felsejlő darab A Kígyó maga, frappáns voltam és csillogó, de nem visszadobta az adminisztrációd az egészet?!?....

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2008.11.03. 17:26:24

Az voltál, mi? Frappáns és csillogó? Inkább legyél!
Egyébként nem kell "regcsizni" a kommenthez, nem tudom mit szúrtál el, de biztos a te hibád (lehet, hogy pont átálltam az új külsőre).

casa.nova 2008.11.03. 19:49:50

hol késel a "mogyorózás, take two" poszttal?

és egészen furcsa gondolatmenetet indítottál el a "papírzsebi" kifejezéssel.

barátaid 2008.11.03. 22:49:46

halk, nyugodt és kimért hangon
szeretnélek figyelmeztetni
hogy a barátaiddal beszélsz.

(szünet, mély levegő.)


(csönd)
süti beállítások módosítása