“today we withhold porn, tomorrow it's clean bandages.”

Diétás énblog - Idiet

Botrány a zsírégetés Olümposzán!!!

2009. április 24. - Bbundi

Óriási breaking news van a diétás féltekén, és erről muszáj elmélkedni. Olvasom a Velveten, hogy Rubint Réka pereli a Borsot, mert az arra bírt utalni, hogy ő zsírégető tablettákat szedett, pedig nem, ő zsírégető gyakorlatokat végzett. A történet jellemzően bonyolult, akárcsak a celebvilág saját természeti törvényei, ezért az igazságot mi sem tudhatjuk, de egy könnyed elmeátmozgatást azért megér a show.

Rubint Réka nem értelmezhető entitásként az ő férje, Schobert Norbert nélkül, mert Rubint Rékát nem is annyira Rubint Rékaként ismerjük, sokkal inkább tároljuk őt mentális merevlemezünkben a fitneszcápa nejeként. Annyi bizonyos, hogy a magyar zsírégetés Olümposzán Norbi alakítja Zeuszt, ő uralja a világot up-date villámokkal meg minden, csak az a kérdés, hogy akkor a Réka megfelel-e Hérának, vagy legyen inkább Léda, akit hattyúvá változva csábított el a diéták zen guruja.

Tehát valami olyasmi történt, hogy a Bors fogott egy plasztikai sebészt, és megkérdezte tőle, hogy miért olyan a Réka dekoltázsa amilyen. Erre ő azt mondta, hogy a zsírégetéstől. Most ezen perelnek. Rubint asszony szerint ő jövedelemtől esett el, hiszen a zsírégetés hallatán mindenki tablettákra gondol, és ezért ő híveket veszített, ráadásul megtiporták nőiségét vagy mijét. A Bors pedig – ha jól értem – azt az álláspontot védi, hogy ők nem tablettára, hanem testedzésre gondoltak zsírégetés alatt, de egyébként meg nem hiszik el, hogy Réka nem szed semmit, mert van olyan up-date termék, ami zsírégető, bár étrend-kiegészítőként árulják.

És akkor mostan nem tudom, kinek kell szurkolni. Mert van a Bors mint bulvárlap, ami a celebélet szippantós kocsijaként promótálja a sztárokat: olyan benne megjelenni, mintha a nagy fostartály oldalát plakátozná föl az ember fia akciós thm-mel, és adná hozzá az arcát, meg odamosolyogná a szlogent: „yes we can!”, de hát nincs más, celebnek lenni celebként kell, és a címlap nélküli celeb az félkarú óriás a súlylökő ob-n. A másik oldalon meg ott van a meghurcolt fitneszlédi, akiről állítása szerint azt hazudja a lap, hogy tablettát szed, pedig ő nem szed, mert az egészségtelen lenne, ellentétben az implantátumokkal, amik direkt egészségesek, lebombázzák a komplexusokat, mint kemopterápia a ráksejteket vagy pszichoterápia a depressziót sőt, az implantátumok direkt olyat tesznek az egóval, mint Béres-csepp az immunrendszerrel.

Elismerem, néha nehéz eldönteni, hogy szépek vagy egészségesek akarunk-e lenni, főleg mikor az egyik pénzt hoz, a másik meg címlapot, ami könnyíti a pénzhozást. Celeb legyen a talpán a szépségiparban, akinél nem borul fel ez az érzékeny feng shuis harmónia.

Persze lehetne még akár Aphrodité is, csak az a baj, hogy ő Zeusz lánya, és ezzel csúnyán borul a házasság a metaforán belül, Norbit meg nem fokozhatjuk le főistenből, nyilván.

Egyébként meg két dologra vagyok kíváncsi. Egyrészt, hogy hogyan is ér véget a per, kinek van igaza, lesz-e szemantikai verdikt, tisztázódik-e, hogy mit is jelent a zsírégetés, meg hogy megfotoshopolták-e Réka melleit az igazmondó bulvármédiában, másrészt, hogy az evolúció melyik női vonal továbbélését engedi a fitneszkirálynők törzsfejlődésében, mert ha két fajnak azonos ökológiai igényei vannak, akkor az egyik posztul, vagyis az a kérdés, hogy Béres Alexandra vagy Rubint Réka lesz-e a szépségipar Neander-völgyi ideálja.

A bejegyzés trackback címe:

https://idiet.blog.hu/api/trackback/id/tr51084428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2009.04.24. 21:27:38

Uramatyám, micsoda problémák. Kb olyanok mint a Fekete erdö klinika címü igen népszerü nyugatnémet tévéfilmsorozatban.

Hatványpatkány 2009.04.24. 22:03:26

Te is ilyen baromságokról posztolsz, ahelyett, hogy megtanulnád helyesen leírni az Olümposz tulajdonnevet...

Dredd 2009.04.24. 22:24:27

@Hatványpatkány:
Te meg csak ennyit tudsz érdemi ugatás helyett.

Hatványpatkány 2009.04.24. 22:50:22

Dredd:
1) nem neked írtam, hanem a bloggazdának
2) te meg mássz vissza az óladba

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.04.25. 01:53:06

@Hatványpatkány: Tök jogos, a címben Oliümposzként szerepelt, de biztos láttad, hogy a szövegben nem. Elírás, sorr.

bikuci 2009.04.25. 03:32:02

beképzelt hülye egy csaj és a férje is az.eléggé égtek a hal a tortán című műsorban is.
béres alexandra ezerszer jobb nő mint rubint réka.sőt bíró ica is jobb nő.

lilike13 2009.04.25. 06:50:43

Nem kéne sírniuk, Norbival közös jelszavuk volt, hogy Ég a zsír, Ég a zsír! Réka dekoltázsának problémája a szilikon. Olyan, mintha odatettek volna neki két félbevágott focilabdát. Ronda és természetellenes. Semmi Olümposz, azt sem tudják, hol van. Boris Vallejo elrajzolt figuráira emlékeztetnek Norbiék. No és a fogát ki fuserálta el Rékának, a szemét meg ki nyomja hátulról?

Dr Kangörény 2009.04.25. 06:52:54

@bikuci: Sőt, én is jobb nő lennék nála, ha nő lennék!

varasd 2009.04.25. 07:03:54

És amit a mozgáskorlátozottakkal művelt ez a sarlatán nőszemély?
napielet.hu/napi/rovat/lesen_vagyok/368/rangatta_atszellemulten
Ezért nem járna valami nagy per és össztársadalmi megvetés?

Dredd 2009.04.25. 07:20:57

@Hatványpatkány:

Másznék ha anyád nem túrt volna onnan ki.

vagye 2009.04.25. 07:55:26

Jó poszt. Nekem tetszett. Szellemes értelmes és jól bemutatja a magyar celebvilág érvényesülési lehetőségeit. A lófogú fitnesslady meg úgy vicc ahogy van.

carlo74 2009.04.25. 08:22:58

az photoshop, vagy fotosopp. így hibridben nem jó. teljesen hibás.

Tomzone 2009.04.25. 09:33:14

Nem tudjatok milyen tablettat szedett?

bovaryné 2009.04.25. 09:54:43

Harványparkány, a poszt igenis jó; épp attól jó, hogy "baromság" a téma. (A stílusa, helyesírása is rendben van.) Nem érezted az iróniát?

Hatványpatkány 2009.05.07. 20:53:41

Mrs. Bovary/Bővári/Bővéri: A POSZT az valóban jó, valóban ironikus-stílusos, semmi baj vele, sőt. A TÉMA az tényleg baromság, érdektelen semmi, egyrészt erre utaltam, de csak másodlagosan. Én elsősorban a fő helyesírási hibát jegyeztem meg. Posztíró kollega (a kommentje alapján) szemlátomást azonnal megértette, mit akartam mondani, ellentétben veled.

Dredd: :DD
süti beállítások módosítása