Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

“today we withhold porn, tomorrow it's clean bandages.”

Diétás énblog - Idiet

Dugnák a bloggerrel!

2009. május 07. - Bbundi

nák-olás:
„Az alanyi ragozás jelen idő egyes szám 1. személyében nincs illeszkedés: (én) fáznék, bocsátanék, húznék. A –nák toldalékos (én) fáznák stb. igen durva hiba!” /Nyelvművelő kéziszótár/

Elérkezett az ideje, hogy méltó választ adjak az on-line társkeresés kihívásaira. Mitagadás, az élmény iwiw-ihletettségű, ugyanis elindult a csajok és pasik alkalmazás, ahol lehet egymást pontozni, randira hívni, szóval a huncutkodás válogatott formái levezényelhetővé váltak néhány kattintással. Ez egyébként tök jó. Meg az on-line társkeresés is annyi hasznos keresési opciót kínál az embernek. Például lehet csillagjegy szerint keresni, ami hasznos, ha az ember fia nem akar bak lánnyal randizni, mikor a Hold árnyékában van Merkúr, mondjuk. Én csak ámulok azon, hogy mennyi kellemetlen helyzetet lehet ezen szűrők segítségével elkerülni.

De nem szeretnék elkalandozni. A lényeg most a társkeresés, egészen konkrétan a blogos társkeresés, ugyanis ez fog itt történni, bármily lassan is rajzolódjék ki a kép.

Mivel a blogon nincs adatlap, így ismertetőjegy gyanánt mindössze a megírt posztokat használhatjátok, kiváltképp ezt, mert ez a bejegyzés lesz – ha tetszik – a web2.0-ás társkereső hirdetésem is.

Paraméterek

A társkeresés ószövetségi kőtábláján az első pont valószínűleg az, hogy meg kell adni személyes adatokat, méghozzá nem is akárhogy, hanem átlátható, táblázatos formában, hogy kiderülhessenek olyan vonások, amik eleve kizáró tényezők, ha partnerválasztásról van szó.

Olyan ez, mint gyerekkoromban az autós kártya volt, csak ott lóerő, gyorsulás, végsebesség és súly alapján lehetett eldönteni, melyik verda a tuti, itt meg a munka, kor és hasonló információk formálják a „ki a fasza gyerek”-séget.

Nem: férfi
Orientation: straight
Kor: 7—35 év
Zodiac sign: Leo
Foglalkozása: be sem tanított munkás
Education: ?
Mentális státusz: diagnosztizálatlan

Szóval innen indul a licit, és már ez sem túl ígéretes. Élesszemű megfigyelő rögtön levonhatja a tanulságot, hogy aki csökkenti az elvárásokat, az nem is akar sikert. Pedig de, ennek a homályos hazudozásnak pusztán az a célja, hogy a bejegyzések alapján ítéltessek meg, ami nyilván lehetetlen azok részéről, akik ismernek, de itt ők vannak kevesebben.

Ez viszont felveti a kérdést, hogy akkor most a bloggerről, vagy a blogról mondtok-e véleményt. Nekem mindegy. Tekinthetjük ezt amolyan rendhagyó blog „szépségversenynek” is. Mert megtehettem volna, hogy a blogot leosztályozandó egytől ötszázig szavazhattok, mennyire tetszik, de az semmitmondó, így inkább összemosom magam a bloggal, mert az meg sokatmondó.

A hirdetés

A társkereső hirdetéseknek szerintem két archetípusa van, azon túl, hogy a szöveg lehet szar meg jó. Az egyiket azok produkálják, akik tartós kapcsolatra vágynak. Az ő hirdetéseikre az a jellemező, hogy rögtön leírják, mivel szoktak foglalkozni hobbi gyanánt. Ugye ezeknek a fele szánalmas hazugság abban az esetben, ha valaki legalább hat össze nem függő tevékenységet jelöl meg. Ezt pusztán azért teszi, hogy minél szélesebb hálót dobjon ki. Ezen kívül ezek a szövegek kicsit személyesek, aprócska vallomásokkal és kicsinyítő képzőkkel tarkítottak: „kicsit makacska vagyok” (értsd: „az van, amit én akarok!”)

A társkeresők másik csoportja meg nem tartós kapcsolatot keres, hanem dugni akar. Ezekben a hirdetésekben gyakran kerülnek elő paraméterek a nyitottság függvényében. Ugye a derékbőség/péniszméret már árulkodó, de sokkal viccesebbek ezek között a nem annyira nyílt hirdetések, ugyanis itt Kosztolányi Dezsőt megszégyenítő prózai elhallgatásokra lelhetünk. Ilyenre gondolok például: „szeretem a jó társaságot, a vidám a hangulatot, de a legjobb egy kalandos éjszaka…” ((pppafffff!)) Ja, és főleg ezekre jellemző, hogy úgy kerülik a többszörösen összetett mondatokat, mint Csernus doktor az együttérzést, valamint úgy vonzzák a szóismétlést, mint molylepkét a villanykörte.

Ezek alapján én is írok néhány „hirdetést”, mert ugye ki tudja, mi akad fönn.

A társkeresés célja: tartós kapcsolat

Sziasztok!
Régóta szeretnék találni egy szép és aranyos lányt! Egyébként mások szerint helyes vagyok és komoly a gondolkodásom; még főiskolára is járok. Egy kicsit higgadtabb a természetem, de igazán tudok pörögni is. (Ha valaki véletlenül negatívumot ír magáról, rögtön kompenzálja!). Szeretném megosztani bánatomat és örömömet. Járok lovagolni, kiállításra, teniszezni, biciklizni, úszni, hegyet mászni, ejtőernyőzni… (Hazugság!!!)… tehát nem jellemző rám az unatkozás. Kicsit magamnak valócska vagyok (kicsinyítő képző!), de szeretem az életet, a nevetést, a vidámságot és a hűsítő nyári záport. (Figyelem! Banalitásokba történő átcsapás!) Persze így két mondatban nem ismerhetsz meg, de ha teccem, írj!

A társkeresés célja: egyéb…

Szeretek ismerkedni csajokkal és focizni és még ki tudja mit (elhallgatás no.1.). Barna a hajam és a szemem is. Jó fejnek tartom magam, meg mások is ezt mondják. Minden programra nyitott vagyok. Jöhet bármi. Mindenben benne vagyok, csak ne legyen unalmas és szürke se legyen. Szóval bármi lehet. (Ugye szóismétlés és egyszerű mondatok!)
Van kedvenc idézetem, méghozzá Sean Paul Temperature című számából: „…and girl I… Wanna be the Papa… You can be the Mom … oh-oh!” (Ez itt a sokatmondó, mesteri elhallgatás no.2., egyébként.)

A társkeresés célja: Idiet

Szeretek fojtogatni. Szerintem az a legjobb dolog a világon.
Igazán nyitott vagyok minden újra, így nagy valószínűséggel egyetlen dolog fog benned zavarni: a véleményed. Kapcsolatunk akár tartós is lehet, ha azt vissza tudod tartani. Fontosnak tartom az őszinteséget, de csak azért, mert rosszul érzed magad velem, még nem kell pofákat vágni. Nagyon közvetlen és barátkozós vagyok, de ha lehet a te barátaidat hagyjuk ki, oké?! Tisztában vagyok vele, hogy egy kapcsolat összecsiszolódással és kompromisszumok sorozatával jár, de fingania csak kell az embernek, nem?!

Teccem?

Az énblog nyilván akkor érte el célját, ha dugnál az énbloggerrel, ugyanis ez annak a jelképe, hogy az egyéniség határai megtörtek, mondhatnánk: az egó kerítésére betolakodó mászott.

Személyesen itt jelentkezhetsz (idiet.blog.hu@indamail.hu), hozzászólhatsz a kommentekben, ha nem zavar, hogy más is látja a közeledésed, illetve kérlek, alant szavazz, dugnál-e!

Szavazás!

A bejegyzés trackback címe:

https://idiet.blog.hu/api/trackback/id/tr781105603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ninfus Corporation · http://fesztivaljunkie.blog.hu/ 2009.05.07. 13:54:43

Keresem sörfőzdetulajdonos, marihuána-ültetvénnyel rendelkező szupermodell hölgy ismeretségét. Koncertjegyekhez való ingyenes hozzáférés és új tapasztalatokra nyitott leány ikertestvér előnyt jelent.

sprenczl 2009.05.07. 14:01:44

Lehetőleg magyar-dominikai félvér, jótestű, széparcú lányt keresek, dohányültetvényes és/vagy szivargyáros apukával. Rumlepárló nem hátrány. Ja: és legyen még aranyostürelmesésmegértő, ha elmegyünk a haverokkal kocsmázni.....

viktor134 2009.05.07. 14:06:25

kocsmáros apával, nagy dudákkal rendelkező süketnéma lányt keresnék, nem baj ha van ikertesőd jeligére. :)

2009.05.07. 14:16:06

Gazdag (min. 1 millió eurós vagyon), idős (min. 90 éves), gyógyíthatatlan halálos beteg hölgyet keresek, házasságkötés céljából.
Házassági szerződés kötése feltétel (a szerződésben minden vagyonát rám hagyja)!
Jelentkezni a mellékelt blogcímen.

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2009.05.07. 14:21:56

Hüjén hangozna, hogy ketyintenák, ijet még asse mond, aki nem tuggya szépen mondani a dolgokat.

Ailaoshi · http://miraculousmandarin.weebly.com/ 2009.05.07. 14:29:37

@Ninfus Corporation: Te jó ég, egy ilyen felsorolásból kimaradt a nimfomán????? :))

panicradio 2009.05.07. 14:39:18

Dugnák???
Talán inkább dugnék...

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.05.07. 14:51:49

@panicradio: Innen úgy tűnik valamit nem értettél, vagy az első mondatot sem olvastad el, de azért köszi a figyelmeztetést.

changebug (törölt) 2009.05.07. 15:04:10

Tartós kapcsolat céljából keresek egy 5 tagú női szinkronúszó csapatot (18-25 éves korosztály) és mellé egy kora harmincas, jó karban lévő edzőnőt. Ha némák (vagy csak nyögni tudnak) az előnyt jelent.
"Nagycsalád" jeligére :)

nemuccaszoc 2009.05.07. 15:06:06

Ha leszel 7lbloggere legalább igennel tudsz válaszolni a szexeltél e már a blognak köszönhetően kérdésre.

Ленина · http://szanalmas.hu 2009.05.07. 15:11:07

aki a neten ismerkedik, sikeres ember nem lehet..

W Joe 2009.05.07. 15:11:52

"Én egy özvegyen maradt, hivatásának élő, káros szenvedélyektől tartózkodó, komoly, tudományos munkát végző egyetemi professzor vagyok. Keresem azt a zeneszerető, természetkedvelő, színházba járó, romantikus lelkű, intelligens, művelt, kedves hölgyet, aki leszopna"

lochinver (törölt) 2009.05.07. 15:17:46

@Wita.hu Joe:
Ismerjük.
Laar Pour Lart-Párkereső Poén
Egyszer Picurnak is elküldtem, nagyon örült neki:)

TBone 2009.05.07. 15:35:01

Az en szemelyes kedvencem:

Ket hete a Lehel teri piacon elvesztettem az 56 eves, kover, pupos, alkoholista felesegemet. Ha meg 2 hetig nem kerul elo, keresem fiatal, magas, barna lanyok ismeretseget.

hatja 2009.05.07. 15:42:10

"én egy pörgös, életvidám csajszi vagyok, de néha szomorú is tudok lenni" "mosolygós, barátkozós lány vagyok, de ha felboisszantanak ideges leszek"

changebug (törölt) 2009.05.07. 16:12:59

@Wita.hu Joe:
A mai változata talán így hangozhatna:
Keresem azt a egyedülálló, sikerorientált (váá), vezető beosztású, csinos, gazdag, mivanmég?... - aki leszopna.
Ugyancsak keresem azt a reménytelen helyzetben lévő, többgyerekes, szegény háziasszonyt - aki szintúgy leszopna.

AdamT · http://durva.blog.hu 2009.05.07. 16:15:56

jajjj, de szép ez mind! :)

Nekem az volt meglepő, amikor megtudtam, hogy a neten ismerkedős férfiak egy része anyagi értelemben is lehúzza a butuskább nőket... "majd megadom" alapon, aztán persze eltűnnek, mint a kámfor.

Egyébként az is komoly, hogy "legyél kedves, rendes, hűséges és anyád legyen nagyon csinos." :)

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.05.07. 16:23:31

@uccaszoc: Ja, csak még nem jelentkezett senki mailen. Nem is értem!

drkovax 2009.05.07. 17:35:50

Egy póló egy osztrák benzinkút boltjában (a szöveg fölött egy erősen negyvenes, sörhasú, kissé szakadt figura).
A szöveg: Wanted Frau, jung, schön, reich, nimfoman.

A netes kereslet és kínálat jellemzőit (nem cserével is) pontosan leírja.

A házasságnak is meg van a maga előnye: megspóroltad az ismétlődő keresgélést és nem jártál rosszabbul...

escéhá 2009.05.07. 18:23:16

Bejárná Új-Hebridákat? Kalandozna a Falkland-szigeteken? Szerencsejátékot űzne Las Vegasban? Sztárokkal partizna Los Angelesben? Vigyen magával!

Apfelbaum Ogmánd 2009.05.07. 20:42:16

Ez az izé, FELKIÁLTÓ MÓDÚ mondás ez tejjesen mimdegy , hogy van meg foggal,mazva...:))))

ZeRGe 2009.05.08. 00:08:31

kicsit erdetibb lehetett volna az "egyeb.."-ben a "mindenbe benne vagyok" szofordulat. sokaknak nem tunik fel a -ben es a -be kozotti kulonbseg.
süti beállítások módosítása