Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

“today we withhold porn, tomorrow it's clean bandages.”

Diétás énblog - Idiet

Hogyan világosít fel Michelle Wild? (18+)

2009. július 11. - Bbundi

„Lassan, folyamatosan fogom neki beadagolni a dolgokat. Egyébként szigorú és komoly nevelést fog kapni, és a szexualitás fogalmával is idejében fog megismerkedni, mert nem akarom, hogy hülye elképzelései legyenek a szexről.” /Michelle Wild gyermeke neveléséről/ forrás: velvet.hu (eminnen)

Minap láttam Michelle Wild művésznőt az utcán. Igazabban, megmutatták nekem, mert első blikkre nem tűnt fel, ami annyiból mindenképpen megjegyzendő, hogy egy nő hívta föl a figyelmem az expornós celebarány-növekedésre, amin kicsit ki is akadtam, hiszen a pornós csajt má’ mégiscsak nekem kéne felismerni, aztán rájöttem, hogy domborít ő kórházsorozatban is. Meg így igaziból Vad Katalinnnak hívják, és van neki gyermeke.

A Vad anyukával kapcsolatos fantáziálgatások közül különlegességével mindenképpen kiemelkedik az a dialógus, amit állítólag gyermekévek fog folytatni majdan valamikori szakmájáról. Igen, igyekszem elképzelni ennek a nem mindennapi szülői feladatnak a lehetséges megoldásait, mart az „anyu pornózott” kijelentés nyilván további magyarázatra szorul.

Arról szó sincs, hogy a pornót elítélné az Idiet, sőt, meg leginkább dehogy, és arról sincs szó, hogy Vad anyuka anyai képességeit bármilyen formában megkérdőjelezné, és egyáltalán nem találtatik reménytelennek expornósként gyermeket szépen nevelni.

Mindössze arról van szó, hogy izgatnak a nem mindennapi helyzetek. Régen azon kuncogtam magányomban, hogy milyen lehet az a buli, amin mondjuk azt ünneplik, hogy valaki megnyerte a legjobb orál szexjelenetért járó Pornó Oszkárt. Eleve, hogy lehet ehhez mögöttes tartalom nélkül egy őszintét gratulálni a „jól szoptál”-on kívül? Itt, még ha az ember pusztán csak annyit mond, hogy „ügyes vagy!”, az is olyan furcsán töltődik fel jelentéssel, hogy inkább meggondolja.

Variációk egy témára

De vissza Michelle-re, mert most mégis ő a téma. Ugye aztat említi a művésznő, hogy a pornó nem egyenlő a szexualitással, vagyis gyermeke felvilágosítása során majd nyilván különbséget fog tenni a kettő között. Tehát mikor már korhatárilag nem ellenjavallt (2022-ben, ha jól számolok), gondolom lesznek ilyen megjegyzések a vidám családi dvdzés közben:

„Látod aranyom! Az ott anyunak rossz volt ám, csak a rendező bácsi kérte, te majd mondjál rá nemet!”

„Jaj bogaram, dehogyis! Ehhez igaziból elég két ember.”

„Itt most nem tudom biztosan, melyik vagyok én.”

Mindenesetre az Idiet jó egészséget kíván a művésznőnek a feladathoz, és úgy általában is megannyi boldogságot.

Ui.

Mivel szemétség egyfolytában a pornós múltat szajkózni, elvonatkoztatás gyanánt itt van Michelle zenei pályafutásának zászlóshajója.

A bejegyzés trackback címe:

https://idiet.blog.hu/api/trackback/id/tr861241047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemuccaszoc 2009.07.13. 14:55:44

Köszi, nagyon jó volt, tényleg :))

sertésmájkrém 2009.07.13. 22:14:23

Vad Katalin munkássága során rengeteg örömet szerzett az embereknek. Én sem tudom elítélni. :)
süti beállítások módosítása