Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

“today we withhold porn, tomorrow it's clean bandages.”

Diétás énblog - Idiet

Született július 27-én

2008. október 10. - Bbundi

Személyiségkép asztrológiai elemzés alapján

 
Az alany csillagjegye: oroszlán
Neme: férfi
 
Egy spontán évfolyamdolgozat-írás alkalmával, mikor bizonyára transzszerű állapotban felszínre tört belső hobbitja, a következő szöveget vetette papírra:
 
„A konfliktus gyakran nem közvetlen interakcióként valósul meg. Az oroszlánok arányaiban más macskafélékhez és az emberszabásúakhoz képest nagyobb herével rendelkeznek, mely nagyobb mennyiségű spermiumot termel. Szaporodásuk sikere nem attól függ, hogy milyen hatékonyan zavarják el a riválisokat. Utódaik száma annak függvényében változik, hogy milyen gyakran tudnak párzani, és milyen mennyiségű spermiumot tudnak a nősténybe juttatni.”
 
Egyéb hozzáfűznivaló:
Az állatok királya fittyet hány az evolúcióra. Párzási időszakban, ha egy hím megkörnyékezett egy nőstényt, akkor nincs mese, azt még két napig környékezni fogja legalább kétóránként. A nőstény nem válogathat. Nem mehet arrébb, nincs folyóból lefetyelés, meg „fáj a fejem”; a hím egyszerűen nem engedi el, nehogy egyéb hímek is belemaszatoljanak a szent DNS-örökítés procedúrájába. Ez nem annyira jó a nősténynek, mert így a megszületendő utódok egyetlen hím genetikai (jó)tulajdonságaiból válogathatnak (csak), de annyira a hímnek sem jó, mert amíg ő egyetlen nőstényt környékezget, addig egy csomót ugye nem, pedig neki evolúciós alapon az lenne a jó, ha több nősténnyel párzana, mert akkor utódai sokfélék lennének, és nagyobb valószínűséggel születne genetikailag az ideálishoz közelebb álló bébioroszlán.
 
Az oroszlán csillagjegy alatt született férfinemű alanyról így egyértelműen kijelenthető: HŰSÉGES!

A bejegyzés trackback címe:

https://idiet.blog.hu/api/trackback/id/tr2707746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

casa.nova 2008.10.13. 11:23:47

pulykafilter.blog.hu - szerinted? o.O
süti beállítások módosítása