“today we withhold porn, tomorrow it's clean bandages.”

Diétás énblog - Idiet

Én pedig lesújtok majd tereád...

2008. november 09. - Bbundi

 

Tökre megértem a papokat. Főleg onnantól kezdve, hogy egyikük megveri a postást, mert az rossz újságot hozott. A helyzet egyértelmű. A plébános kimondta az ítéletet, a postás pedig magára marad a penitenciával a kórházban. Első osztályú bűnbánás. Így kell ezt! Segíts magadon!
 
És akkor most a cölibátussal sújtott papságra gondolva ideje meghallgatni néhány egyházi műfajba belehangszerelt dalt, melyeket a pedofilok legnagyobb géniuszától vett kölcsön, és varázsolt még szebbé az a capella.
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idiet.blog.hu/api/trackback/id/tr42758419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barátaid 2008.11.10. 11:28:06

Dehát lehet, hogy megkeserítette az életét. Nem csak olyan pozitív együttműködések vannak, mint Don Quihote és Sancho, vagy a Aladdin és a csodalámpa, illetve Micimackó és Malacka. Honnan tudod, hogy ez a postás és ex-egyházi szolga nem rakott a pap úr székébe mindennap gombostűt, vagy csak a puszta alkalmatlanságával nem vitte mindennap a sírba előljáróját (összekeveri a bort az olajjal, elejt vmi fontos kegytárgyat, stb.)Amikor meg már nem tudta dühíteni a munkhelyén, megtámadta a magánéletét. Egyszer neked is elszakadna a cérna... És a legnagyobb merényleg a megbocsájtás vallásában: nem megbocsájtani egy embernek, akinek ez a szakmája. Vajon hányszor gyóntathatta azt az embert, hányszor bocsájtott meg neki, ugyan Isten nevében...
egyoldalúan ítélsz megint.
:) én meg idegellek. Na, megütnél?

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2008.11.10. 12:03:44

Igen megütnélek! Kétszer. És egy szavad sem lehetne az érveid szerint, hiszen ki tudja hányszor idegeltél fel, tettél tűket a fenekem alá (NEM SZIMBOLIKUSAN!), ugyi?!

Egyébként úgy szól a szöveg, hogy "tökre megértem a papokat". És tényleg tökre megértem! Rossz újságot hoz a hitetlen kutyája, baszd meg?!!! Szedje össze magát!

Az meg direkt érdekes, hogy a papról feltételezzük a jót elsősorban. Az nem lehet, hogy ő egy állat, aki megvert egy alkalmatlan postást. Inkább azt szeretnénk hinni, hogy ő egy jóra való pap, akit addig cseszegetett egy elmebeteg, hogy kiakadt, majd utolsó csöppként egy rossz újság, és ...

casa.nova 2008.11.15. 02:18:29

helyeselni - halkan - szabad?

papám! hol késel az új poszttal?
tegnap valamelyik tévé az alkoholista papokkal foglalkozott este. szóval mindössze ekkora hatással vagy a médiára.

na, lefekszem, mert holnap azt tervezem, hogy összedobok egy olyan összetett mondatot, amihez képest a domino-day kismiska!

hívj majd, hogy vasárnap lesz-e mogyi-interjú-e megin'-e!

csaioszka

(ui.: EMBEREK! mindig ennek az állatnak van igaza! életveszélyes; kár vitába szállni vele! üdv.)
süti beállítások módosítása