“today we withhold porn, tomorrow it's clean bandages.”

Diétás énblog - Idiet

Szolgálati közlemény

2009. augusztus 19. - Bbundi

A természet törvényei nem ismerik a dobogós helyezést sem. Nemhogy az első százat. Ott győztes van meg vesztes, csak éppen máshogy hívják őket. Előbbit túlélőnek, utóbbit prédának, akinek maradványait dögkeselyűk falják. Csak a túlélő szaporodik. 

Ja, bizonyára leesett, nem nyertem meg a goldenblogot, ami a blogszféra szavannája, ahol bloggerek versengenek a tápláléklétra elismertebb fokáért (Emitt a top10).

Az Idietet a dicséret nem motiválja, tudja magától, hogy amit művel, az jó, ellenben szuperösztönző a kudarc, ugye. Akkor bekapcsol a feltöltés, gyün a törzsfejlődés, és újragondolódnak a diótörés lehetőségei. Így lett némely madárnak kemény csőre, hiszen a puhacsőrűek nem tudták az értékes táplálékot meghámozni, aztán ebbe bele is haltak.

Idiet EVO II

Az Idiet életrevalósága megkérdőjeleződött. Tovább kell egyedfejlődnie, nincs mese. Hiszen valamit mégis rosszul csinál: nem törik föl minden dió, ami nemhogy kívánalom vagy vágy, hanem alapkövetelmény.

Ideje tehát csiszolópapírt ragadni, szobrászkodni, alkotni. Értesítés hamarosan. 

A bejegyzés trackback címe:

https://idiet.blog.hu/api/trackback/id/tr841323607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sertésmájkrém 2009.08.22. 14:17:50

Nekm tetszik a blog, mondjuk ez akár intő (vész)jel lehet számodra. :)

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.08.22. 15:36:27

@sertésmájkrém: Bizony, az mindig jel, ha nem nyerek.
És köszi!
süti beállítások módosítása