“today we withhold porn, tomorrow it's clean bandages.”

Diétás énblog - Idiet

Perditanegyed

2008. november 27. - Bbundi

 

Éjszaka gurulok egy ismerősömért. Találkozni, beszélgetni, hazavinni. Nyilván egy türelmi zóna közepén kell fölvennem, persze nem azért, mert olyasmivel foglalkozik, csak éjszakára a város területének tetemes hányada átvedlik ilyen kéjpárás örömnegyeddé, és ezt olyan diszkréten teszi, hogy az ember egy pillanatig azt hiszi: de édi az a lány, ahogy rámmosolyog ott a zebránál, talán tetszem neki, és annyira megakad szegény szeme rajtam, hogy még a zöldön sem megy át, húú, de nagy király vagyok, talán vissza kéne bazsalyogni, csak úgy, illemből, bár nem tetszik, meg ez nem is olyan nap…
 
Igazából hülye vagyok. A lány, aki az abszolút nulla fok környékén nem megy át a zöldön, annak az a dolga, hogy ne menjen át a zöldön. A prostitúció softmarketingjével van dolgunk, ugyanis. A kurvák elkezdtek nem feltétlenül kurvának kinézni (vagy tényleg felülkerekedett bennem a naivitás, az ő puha plüssmacija legyűrte a rideg racionalitás mázsás aligátorát, és elkezdtem annyira erősen érezni, hogy már nem is látok). Felöltözve álldogálnak a járdán. Semmi kirívó. Nincs tangavillantás, meg óvszerfújás.
 
Az áruprezentáció (ami normális esetben azt jelenti, hogy inverz ruházatot hordanak a lányok, vagyis mindent eltakarnak, kivéve azt, amit társadalmilag eltakarandónak ítéltünk utcai viselet tekintetében) visszafogása nyilván a rend őrei miatt szükséges. Meg hideg is van. Viszont kurvára zavarba jövök az ilyen kontaktoktól.
 
Mert megálltam egy sarkon, ahol szintén várt egy lány valakit. Erre ő a valaki helyére behelyettesített engem, elindult felém, aztán úgy érezhette, hogy nem miatta állok meg, nem érte küszködöm a parkolás és a padka démonaival, viszont pont akkor, mikor ezt átgondolta, én véletlenül ránéztem, gondoltam ismerem, vagy ilyesmi, ám tekintetemtől olyan irracionális mosoly ült az arcára, hogy rögtön tudtam, nem ismer engem, viszont úgy gondolta, a fajfenntartási komplex vezérelt engem az ő sarkára, ezért még szélesebb mosollyal kínálta magát…
 
Szépen visszanéztem rá, és a lehető legzavartabban jeleztem, hogy nem kell semmi, nem igénylem a szolgáltatásait. Ezt nyugtázta. Két lépést távolodott. Egy ideig tűrtem a zavart (fél tucat másodperc), majd inkább mentem egy kört.
 
Mikor legközelebb láttam (három perc múlva) elhagyta a posztját (ugye nemcsak a bloggerek dolgoznak keményen egy-egy poszton – FÚúú!) és sétált a bizonyára kliensszegényebb belterületek felé, vagyis befejezte a munkát aznapra. Ettől aztán összedőlt az önbecsülésem. Mégis mi játszódhatott le benne? Úgy vélte, ha még egy ilyen, mint én, vagyis még én sem megyek el vele, akkor talán jobb nem reménykedni a mában, és érdemesebb aludni.
 
Vagy talán csak házhoz hívták.

A bejegyzés trackback címe:

https://idiet.blog.hu/api/trackback/id/tr84791749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mivan? 2008.11.27. 20:20:17

ezt most így hogy?

El042 · http://elanor.blog.hu 2008.11.27. 21:18:55

a konklúziódat _kurvára nem értem :D
amúgy amerre lakom, is szoktak _posztolni, nagyon csinosak, a legújabb divat szerint, bájosak, hamvasak, a franc se gondolná..., ha mondjuk egy plázában glasszálna felém, csak hát, az van, amit írsz: mijafenét keresnek hajnalban, nulla fok körül a nagy semmi közepén. az azért felébreszti az embert. :)

C10H12O6 2008.11.28. 01:45:38

Nyugati M3 metró aluljáróban 21.30-kor simán strichelnek a prostik hétköznap.

Menjél oda szemkontaktusért.

RéCica (törölt) 2008.11.28. 04:45:15

ez a kis semmi mitől töténet, ami bejegyzésre méltó?

ingyenmedve 2008.11.28. 06:06:27

Mielőtt belecsapnék a lecsóba, hagy mutatkozzam már be. Igen: csekélyértelmű vagyok.
Ez egy un. életkép, teljesen szabályos, kerek, sarkított, műfajtiszta tárca újságba, papírra alkalmasan. Határos a glosszával, de ahhoz szűkebbre kéne venni a röverjét.

Döbbenten tapasztalom, hogy RéCica má megint nem érti, mi történik és mija bejegyzésreméltő ebben, viszont büszke is magára.

Kérdés, hogy ha az olvasási képességek ennyire gyöngék, akkor mért nem vidjózunk...

ingyenmedve 2008.11.28. 06:07:44

El042 2008.11.27. 21:18:55 nem érti a konklúzót, és utána elmondja minimálban a konklúziót.
Namost megkarmolom magamat és el...

Oguz 2008.11.28. 08:19:20

Szvsz nagyon jó. Az első bekezdés ugyan kissé stílben elüt a folytatástól, de nem bántóan. Tulajdonképpen irodalom - no nem posztmodern értelemben.

alviso · http://12go.com 2008.11.28. 09:26:10

Én gondoltam, hogy ezt a műfajt bizonyára tanítják, kár, hogy rövid

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2008.11.28. 15:55:22

Mivel ingyenmedve minden feleselőt felpofozott, így nekem már semmi dolgom. Persze szeretem a kötekedő olvasót is. Itt a helye, bárki buzerálhat.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.01.11. 16:33:32

elolvastam pár bejegyzésedet, és nem tudtam eldönteni fiú vagy e vagy lány... aztán ennél a bejegyzésednél eldőlt...

sajna, mert
reménykedtem hogy lány vagy... mert akkor felkértelek volna valamire...
de minek is ajzalak feleslegesen, ez már a múlté...

ha ezen a "vizsgán" itt ennél a bejegyzésnél átmentél volna, mind a ketten jól járhattunk volna...

szórrakoztató a blogod, gratulálok

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.01.11. 16:46:51

Köszönöm!

Azért csak nyugodtan tessék felajzani, had tudjam meg miből maradok holmi kromoszómaeltérés miatt. Meg így azt érzem, a szexizmus eltipor engem. Persze azt nyilván nem tudom a női testről, amit a nők, de láttam filmeket meg minden...

Ez csak a felajzás és zavar miatti makogás.
DE tényleg kiváncsi vagyok.

További jó olvasgatást!

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.01.11. 17:10:44

Még gondolkozom ám a dolgon, mert sokáig nem tudtam eldönteni a nemed, tehát lehet, hogy lehet hogy...

de ezen gondolkodnom kell...

igen, jó irányba tapogatózol, a sorozat folytatódik új témákkal, és többek között a neten is vadászok szerzőkre, mert koncepcióm szerint egyszerre nyújtózom a közismeretebb szereplők és a teljesen ismeretlenek felé...

nem a szexizmus tipor el téged, hanem van egy koncepcióm, amit szeretnék végigvinni, ha a mindenbe beleavatkozó jóisten is úgy akarja...

mindenesetre a szempont szervezi a könyveket...
hogy nézünk er egy bizonyos szempontból a világra,

márpedig ez elsősorban a szocializáción, társadalmi pozición múlik és nem a születéstől adott biológiai nemen... (azon is persze, mondjuk úgy, hogy mind ketőn, de én nem vagyok esszencialista a nemek tekintetében, hiszek abban, hogy az ember társadalmi-kultúrális kreáció elsősorban)

a további legjobbakat!

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.01.12. 14:58:10

@oázis:

A halvány reménysugárnak is örülök. És ha mégis lehet, hogy... , azt hiszem, annak is nagyon örülök.

Minden jót!
süti beállítások módosítása