Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

“today we withhold porn, tomorrow it's clean bandages.”

Diétás énblog - Idiet

Háremszünet

2009. február 26. - Bbundi

„Az élet nemcsak a dugásról szól, hanem… és most pont nem jut eszembe semmi, de nemcsak a dugásról.” Szabó Győző in: Valami Amerika 2.

Szerintem a menstruáció nagyon érdekes lehet. Persze én nem tudom, y kromoszómás vagyok, így ebből kimaradok, de így távolról nézve eléggé különleges.

Már viszonylag korán összeütköztem a problémakörrel. Egészen pontosan nem tudom, de gimnázium vége felé tanultunk valami bölcsességet a háremekről, és egy egyáltalán nem alaptalan kérdés fogalmazódott meg bennem.

Előjáróban annyit biggyesztenék még ide, hogy éppen azt taglaltuk, milyen izgalmasan rendeződött be egy hárem, és a háremhölgyek együtt éltek, gyakorlatilag egy rakáson, és a háremvilágot kiélvező férfi úgy válogathatott, hogy egyszerre szemlézhette az egész rakást. És nem volt ez nagyon másképpen azokban a háztartásokban sem, ahol ért több feleséget tartani. Ha jól emlékszem volt valami hierarchia, de mégiscsak egy térben éltek a feleségek. És ebből az egy térben élésről jutott eszembe egy biológiaóra, ahol azt tisztázta tanárom tudatlan fejemben, hogy a huzamosabb ideig együtt élő nők menstruációjának üteme összerendeződik, vagy ha jobban tetszik, egybeharmonizál (ezt a szót erre most én találtam ki. Az engem okító oktatási intézményeket nem terheli ezért semminemű felelősség.). Tehát egy idő után azonos menetrend szerint jön meg.

Olyan lehet ez, mint amikor a Volán meg a BKV járatait összehangolják, csak nem átszállás, hanem indulás vagy érkezés szerint.

A kérdésemre nem emlékszem pontosan, de az biztos, hogy aggályaimnak adtam hangot, mert nem lehetett nem észrevenni ennek a rendszernek a hátulütőjét. Valószínűleg arra voltam kíváncsi, hogy amikor eljön a hónapnak az a szakasza, mikor már elindultak a buszok, de még nem érkeztek meg (ugye feltételeztem, hogy ez háremszinten egyszerre zajlik), akkor mivel üti el az időt a kapcsolatteremtés céljából arra járó egyén, vagy a nem monogám férj, mert hasonló szisztéma szerint üti föl a fejét a jelenség a több feleséggel rendelkező háztartásokban is.

Hogy maradjak a metaforánál, arra gondoltam, mennyivel okosabb lett volna nem egy szobában elszállásolni a nőket, mert ebben az esetben lett volna esély arra, hogy ha a Volán busz el is ment, legalább a BKV járatára fölülhet az ember fia utazgatás céljából.

Persze csúful kinevettek, pedig csak azt igyekeztem megérteni, miért nem szeparálták el a nőket elkerülendő a teljes létszámot érintő a havi üresjáratot.

Elméletemmel két probléma lehetett. Az egyik, hogy alapból hülyeséget gondolok, és a menetrendek nem rendeződnek össze. Nem ez volt a gond. Most néztem újra utána, és de, azok bizony összerendeződnek. A tudományos indoklás alapvetően ferromonokra támaszkodott, és elég izgalmas önmagában is, mert kiderül belőle, hogy a rendszeres ferromonkitettség eleve rendszeresebbé teszi a menstruációt, és a nők nem ám csak a férfi ferromonokra buknak, hanem a női ferromonokra is. Most nem bonyolítom, az a lényeg, hogy ha a nők egy szobába laknak, akkor bizony óhatatlanul beszívják a másik által kibocsátott kémia anyagokat, és ez befolyásolja ciklusuk ütemét, méghozzá nem is akárhogy, hanem rendszerint össze.

A másik probléma az lehetett, hogy még nem tágult ki eléggé gondolkodásom spektruma, vagyis valami érdekes félreértés azt a feltételezést indította el bennem, hogy a havonta jelentkező vérzés eléggé érdekelte az érintetteket ahhoz, hogy technikai okokra hivatkozva szüneteljen a szolgáltatás a háremekben. Én naiv!

Semmi gond, a prüdéria vagy a finnyás konzervatívság útvesztőjéből mára már kirántott a művészfilmek Dekameronja, a Pokol anatómiája.

Emitt az előzetes. Persze 18 éven felülieknek, mert van benne a pina.

A bejegyzés trackback címe:

https://idiet.blog.hu/api/trackback/id/tr53968383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.27. 12:32:30

A+ megjegyzés..

viszont szoros együttlakás kell, tehát egy szobában kell lakni, és egy nagy hárem esetében ez nem valósul meg...

A régi kínában illetve az araboknál is sokszor előfordul, hogy a feleségek külön háztartásokat vezetnek, vagy külön lakrészben vagy akár külön házban laknak.

Így nem kell a teljes egy hullámhosszon aggódni.

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.02.27. 14:39:34

@oázis:
Aha. Ez így visszamenőleg is megnyugtató.

De azért jobb felvetni, az ember nem lehet biztos semmiben.

magyar-magyar szótár 2009.02.28. 05:17:36

Egyrészt szopni, kézimunkázni mens alatt is lehet, erről sok europid nő elfeledkezik, minthagy arról is, hogy a mensi egy dolog -archaikus nőnek, akinél még pszichoszómatikus nyomai sem voltak.. egyszerűen.. a mensi téma sem volt, nemhogy többnapos műsorszám. XIX. sz. színésznők, akik pontosan ismerték a társulatban egymás pasijainak farokméretét, fitymázottságát, ízét-szagát, lövelletük nem volt egymás ciklusáról, mert ez.. szemérmetes téma volt. (A seggtörléséről sem igen közvélekedett a kor embere.. a papír még igen ritka volt..)
Archaikus nőnél még a terhesség sem olyan horderejú (volt neki éltében 16-20 is) -- Picsoid feministák szivesen hallgatnak arról, hogy Habsburg Mária Terézia nem csupán valódihatalmat gyakorló feudális császárnő volt, de mintegy mellékesen 16 gyermeket szült. Az elpicsásodás előtti korszakból maradtak fönn asszonynaplók, az ura a birtokot ráhagytak az úrasszopnyra, aratás, regel a kasznárral tárgyalt, délben főzés a nagykonyhán (útmutatásokat ad a szakácsnéknek, sőt, ő maga is egy-két fogással részt vesz a munkában) délután 4-kor a behordást ellenőrzi, ötkor megszültik János fia (a naplót olvasván azt sem tudtuk, hogy terhes lenne...) este nyolckor átnézi még a számadásokat, este kilenckor a szokásaos ima a hálaadással a szülésért stb.

Vagyis egy mai "modern" nő felől tekintve a hárem fogalma is értelmezhetetlen. Egyiptomi fáraóknak is 300-400 felesége volt .. valamint külön ágyasok. A hárem méreténél fogva (összesen, a személyzettel, ágyasokkal, alkalmi táncoshölgyekkel) egy 600-1000 ember-t is befogadó épület, a hölgyek egyrésze a hölgyek másrészét látásból , ha ismerte ...
A hárem-ről valő "szexuális ábrándozások" a XVIII. század túlfűtött szexualitásának kipárolgásai.
A XVIII. sz. Franciaországában egy gazdag polgárembernek volt egy felesége, egy igen szellemes, művelt polgárnő szeretője (aki rendszeresen dugott 6-8 pasival) , előfordult, hogy konkrétan a szeretővel nem is dugott (max a szobalányát kapta el) és ezenkívül még néhány luxuskurvát is tartott. A nők a XVI-XVIII. sz-i francia egyfajta informális nem második hanem párhuzamos hatalmi ágazat voltak, a reggeli öltözködési ceremóniájára egy mai butaságban simáncsak a király kurvájának képzelt Főszerető ugyanúgy jegyeket osztogatott, mint a külügyminiszter.

magyar-magyar szótár 2009.02.28. 05:22:24

A hárem szerepe, nagyjából a fáraók korától a Török Birodalom bukásáig, politikai-dinasztikus -és külpolitikai volt. Segítette a kiválasztódást is, hiszen a tengernyi trónörökös közül csak a leggátlástalanabb gazember maradt életben, a testvéreit lemészároltatta, orvgyilkoltatta: tehát képes volt magát az udvari, ezirányú intrikáktól megvédeni.

A hárem lényege egyáltalán nem a szex.. a hárem egy olyan nőiség ünneplése is volt, amihez korunk nőinek fantáziája sincsen... (Vesd össze azzal, hogy még a XIX. század elején Beethoven Mondschein-je [az egész, nem a slágeres tétele] valamire való plgár vagy úrleány számára ujjgyakorlat vollt. Az, hogy az anyanyelvén kívül 2 nyelven társalgásképes (A Szovjetúnió bukása óta is, töretlenül, úrleány, mint a Szu-ban, franciául perfekt...) a minimum...

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.28. 13:36:11

@magyar-magyar szótár:

"Picsoid feministák"

jaj, muszáj ezt?

rémes.

barátaid 2009.03.01. 20:59:23

@magyar-magyar szótár:
te szegény, szegény mélymagyar nagymagyar szótár,te minden europid nő ismerője, milyen csúnyák lehettek veled ezek az elpicsult lányok és asszonyok, hogy ennyit kell őket rugdosni, bezzeg a Máriateréziát meg a többit már lehet szeretni, mert ők már jól meghaltak, úgy könnyű jó viszonyban maradni valakivel...(mély sóhaj) Tudtad, hogy vannak olyan férfiak, akik valamilyen testi-lelki fogyatékosságukat (teszem azt farokméret nem megfelelő volta) okoskodással próbálják kompenzálni, mint például enciklopedikus cikk méretű kommentek írása? :)

ELLE (törölt) 2009.03.25. 21:58:06

Nagggyon jól tolod... Respect... :D

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.03.30. 02:54:03

@barátaid: ezzel inkább melléfogtál.
inkább olvasd őt! :P

BalintK 2009.03.30. 14:36:13

Sziasztok,

A témák mindig felesleges zöngéket kapnak. Nem ismerem magyarszótársrácot, de lehetséges az, hogy a nem megfelelő szó használata -ami egyébként túlzott trágásága miatt engem is zavar- csak azért ilyen alpári, hogy értsük meg a korok ??? közötti különbséget. Vagy csak egyszerűen a picsákról beszél. Mellesleg kurvára felesleges védeni a mai kor lányait, mert azt gondolnám, hogy ugyanolyan gázosak vagy nem gázosak, mint a régi Húdeúrihölgyek.
A téma egyébként elég beteg, érdekes, de hát azévazz.

nur 2009.04.02. 14:51:24

Nem hiszem, hogy magyarmagyarszótárnak a picsoid feministák lenne a legszebb kifejezése.Biztos van neki szebb és találóbb is.
Nézzük :

mondjuk kíváncsi lennék, ebben a szótárban hogyan hívják azokat a mai hímneműeket, akik ha egy képet akarnak a falra helyezni, ahhoz szögbelövő szakembert hívatnak, defektkor meg a kerékcseréhez autómentőt,
akik nem 27, nem 24, nem 18 és nem 11 hónapig voltak katonák, mint elődeik, hanem egy percig sem,
viszont mindemellett katonaviselt elődeikhez hasonlóan nem tudnak és legfőképpen nem akarnak magukra főzni, mosni, takarítani sem,
a bakaidő helyett is jól fizető, jobbára semmittevő munkájukért leeső pénzükért farokkiverés helyett az egyre olcsóbbá és tömegárucikké váló női testnyílásokat vásárolnak maguknak egyszeri használatra, akiket ezután vagy eközben kurvának neveznek,
nos ezeket a mai hímnemű lényeket ebben a szótárban vajon hogyan nevezik ???

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.04.02. 16:07:51

hehe
mondom h olvassátok a blogját

(gyengébebknek: klikk a nevére)

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.04.02. 17:30:40

@/murci:
Ahogy én látom, magyar-magyarnak nem a blogjával volt itt gond, hanem a hozzászólása váltott ki némi indulatot. Ezek a hozzászólások, nem más.

nur 2009.04.02. 23:12:44

@Bbundi:
Ezt is jól látod; valóban gőzöm sincs, ki az, aki itt reklámozza magát és hogy mit reklámoz.

Én viszont változatlanul nem látom jól, hogy te mit írsz. Monjuk ha egy drapp alapot választanál, az is harmóniában lenne az oldal színeivel, ugyanakkor az is elütne a többi hsz-től,
plusz még frankón lehetne látni és olvasni rajta a szöveget is... Gondold meg, kár a gondolataidat így elrejteni.
Amúgy a stílusod is nagyon jó; nem véletlenül dicsérik és olvassák sokan:) Úgyhogy grat.

respecta /01 2009.04.04. 18:21:33

@Bbundi:

1. Szívesen elolvasnám, ha írtál már róla, miért a "nőkön keresztül", azok által, rajtuk, velük kapcsolatban stb. gondolkozol, gondolod tovább a dolgokat, fényesíted, csiszolod (egyébiránt zseniális) stílusod, mutatod meg tudásod?
Márperszeha megtennéd egy nőért...

2. Csatlakoznék "nur"-hoz. Már tudom, hogy teblog, meg te, de valóban jó lenne színt váltanod a bordóról.

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.04.04. 19:30:59

@respecta /01: Arról még nem írtam, miért éppen a nő-téma kerül viszonylag gyakran terítékre, de még lehet, hogy megtörténik.

És lássátok! Az unszolás nem hiábavaló. Mostantól ilyen rózsaszínű leszek, akár a szétmosott bugyi.

respecta /01 2009.04.05. 10:10:49

@Bbundi:
Pedig jó lenne, mert egy normális nő téged olvasva levonja a konzekvenciát. A mögöttest tekintve mindenképp.
Ez a szín nagyon o.k, bár ilyen mosott bugyiszín nincs! Meg nem is rózsaszín. Kompetensként ugye...

nur 2009.04.05. 22:59:03

Ez a szín jó. A neve mályva. Tetszik. És főleg olvasható:)

Ouaid (törölt) 2009.11.28. 16:34:34

Kétszer elolvastam, de még most se értem a posztot. Ha a havivérzés összerendeződik, az azt jelenti, hogy a háziúrnak havonta csak egyetlen napon kell alkalmazkodnia a feleségeihez. A lehető legkényelmesebb megoldás, nincs itt semmi probléma :)

Ouaid (törölt) 2009.11.28. 16:37:44

@nur: "mondjuk kíváncsi lennék, ebben a szótárban hogyan hívják azokat a mai hímneműeket, akik ha egy képet akarnak a falra helyezni, ahhoz szögbelövő szakembert hívatnak, defektkor meg a kerékcseréhez autómentőt,
akik nem 27, nem 24, nem 18 és nem 11 hónapig voltak katonák, mint elődeik, hanem egy percig sem, "

Átlagembernek.

A mai lakásokban a falfelület kijavítása valószínűleg két évi spórolt pénzedet vinné el, érthető, ha az ember kétszer is meggondolja, mit és hogyan csinál.
süti beállítások módosítása