Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

“today we withhold porn, tomorrow it's clean bandages.”

Diétás énblog - Idiet

Értekezés a fellációról

2009. március 29. - Bbundi

 – ...nem, nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...  (Vicc az agresszív kismalacról)

Figyelem! Csak a szöveg ízléstelen. A videók nem tartalmaznak pornográf jeleneteket!

Nehéz téma következik, de nem szabad tovább kerülgetni. Meg kell ragadni, ha csak szalvétával merünk is hozzányúlni.

A szopásról lesz szó.

Pontosabban a szopásról mint megalázó aktusról. Igen, mert megalázó, és ráadásul pont az a lényege, mondhatnánk: kvintesszenciája neki. Nem kell kételkedni, mindjárt le is vezetjük.

Az lesz a biztos, ha kezdésnek bedobunk egy történelmi példát. Pl. míg turkáltam a szopás on-line irodalmában egy igen érdekes törvénykezésre leltem. Római körökben bevett szokás volt, hogy az elkapott tolvaj kiválthatta magát egy kis kényeztetéssel. Jobban mondva—és ez nagyon fontos— nem kiválthatta magát, hanem kötelező volt kényeztetnie a gazdát, ha az úgy kívánta. Ezzel mintegy elismerte a viszonyt, az alá- és fölérendeltséget kettejük hierarchiájában. Nem volt probléma, hogy éppen a tolvaj is férfi. A rómaiknál a mindenki mindenkivel elv dívott. De most ebben nem merülünk el.

A szopó fél (továbbiakban nő) megalázását maximalizálja a tevékenység közben felvehető testtartások milyensége. Ez abból az anatómiai tényből fakad, hogy a fej a test tetején van, a nemi szerv meg nem (csak nagyon ritka esetekben esik e két szerv egybe, és az általában súlyos elváltozás következménye=faszfejség). Ezáltal e két szerv földrajzi közelsége azon az áron érhető el, hogy a női fej mintegy lejjebb fog elhelyezkedni a kényeztetett fél (továbbiakban férfi) fejéhez képest. Most eltekintünk azoktól az akrobatikus elemeket tartalmazó pozitúráktól, melyekre azon férfiak képesek, akik nem restek mondjuk lábuknál fogva a csillárról lógni. Elmélkedésünk a padon ülő szerelmes pár, nomeg az írás mottójában megjelenő agresszív kismalac és a tündérke esetét tekinti alapvetőnek.

Felmerülhet a kérdés, hogy ez miért fontos. Miért kell, teszem azt az ágyban lejjebb csúszni, a padon lehajolni, hogy a guggolásról és a térdelésről már ne is szóljak? És miért nem játszik a szexuális szleng által 69-ként emlegetett elhelyezkedés? Hát azért mert…

„felülről minden nő szép”

Valahogy így hangzott a gimnáziumi lazagyerekek népi bölcsessége az én időmbe. És ez pontosan arra utalt (na jó, arra is), amire hamarosan megpróbálok kilyukadni. Vagyis, a Diétás énblog meggyőződése az, hogy a szopás lényegét nem pusztán a szopás mint cselekedet vagy öröm kiváltására alkalmas tevékenység adja, hanem a szopás döntő hányadát tekintve öröm kiváltására alkalmas látványosság. Tehát a taktilis (tapintási, érintési) élmény nyilvánvalósága mellé fölveszi, sőt magasabb szintre emeli a fellációval járó vizuális hatást. Vagyis a szopás az móka és kacagás, ám ha az ember látja is a tevékeny társat, akkor még inkább.

Azt egyébként már eleve széjjelvizsgálták, hogy a szexualitás az nagy hányadban vizuális élmény, főleg a férfiak számára, és nyilván ezt használja ki a pornóipar is. Például a szopás az maga az erotikus filmek lírája. Olyan ez, mint a versekben megszólaló én, akinek személyébe az olvasó automatikusan belehelyezkedik pusztán azáltal, hogy a szöveget olvassa, minek folytán ki is mondja a lírai én szavait. Mondhatnánk, egy kicsit mindannyian Góg és Magóg fiai vagyunk, ugye. Na, ugyanez történik a pornófilmekkel is.

Persze van ezeknél sokkal erősebb érv, csak kicsit messzebbről kell nekifutni. Mondjuk érdemes visszabandukolni egészen a csókig.

„Close your eyes and i’ll kiss you”

A csók azért szolgálja jól mostani témánk kibontását, mert abban nyugodtan megállapodhatunk, hogy az nem megalázó senkinek, még akkor sem, ha tetemes magasságbeli különbséggel kell is megküzdeni. Ez pedig azt jelenti, hogy csóknál nem érvényesül e lennt levés megalázósága. És tudjátok miért? Mert a csók leginkább csukott szemmel zajlik. Ja. (Bár volt egy haverom ált iskolában, aki elmesélte milyen arcot vágott a csaja, és külön büszke volt a csók alatti leskelődéseire, viszont ő nem számít, mert szerelem nélkül csókolt, az meg micsoda fertő má’!)

És most már sodródunk a lényeg felé. Mert ha meg akarjuk válaszolni, vajon miért is csukja be az ember a szemét csók alkalmával —azon túl, hogy nem olyan jó közelre nézni—, akkor segítségül kell hívnunk egy nehézkes orvosi műszót:

Szenzoros depriváció

Eztet arra mondják, mikor az embernek gátolják valamelyik vagy összes érzékszervét. Pl. mikor valakit bezárnak egy szagtalan, fénytelen, hang- és egyébszigetelt helységbe, akkor az szinte tökéletes szenzoros depriváció, és mivel érzékelni azt nagyon akarunk, ezért hamarjában elkezdünk hallucinálni, gondolom pótolandó a létező világ szenzorosan hiányzó élményét.

Aztán az is fotos, hogy agyunk valamennyi információt fog be egyszerre több csatornán. Az pedig ismert jelenség, hogy amikor az egyik csatornát elzárjuk, akkor a maradékok vagy azok valamelyike élesebbé válik. Ezt tanítják egyébiránt katonáknak is. Ha elég sötét van, és úgyse látsz eleget, akkor csukd be a szemed, és valamivel jobban fogsz hallani. Vagyis nem kell véglegesen elveszíteni az egyik csatornát, az érzékenység áttevődése ideiglenesen is működik, csak kevésbé erőteljes.

Tehát a csókolózás közben a szem lehunyását is ez indokolja. Jobban tudunk figyelni a tapogatás és az ízek élményére csukott szemmel. Aki nem hiszi, az most vonuljon félre párjával, kezdjen csókolózni, majd csukja be a szemét, és dugja be a másik fülét is. Na ugye, hogy mennyivel jobb!

Ebben megbújik a válasz arra a kérdésre, hogy a férfiak miért nem csukják be a szemüket felláció alkalmával, mert biz' az alkalmanként nyitva marad. Hát kérem azért, mert valami az érzésnél fontosabb, illetve legalább olyan fontos. Az a valami pedig maga a látvány - ami kiegészít-, a lefelé nézés élménye. Lefelé nézni meg pont azért jó, mert megbújik benne a megalázás gesztusa. Bizony, a szopásban harmonikusan elevenedik meg a szolga-gazda viszony. Ettől lesz az olyan átkozottul izgató.

Utóirat

Bár ez a lemondások blogja, azt semmiképpen nem kívánja sugallni, hogy a fellációt be kéne szüntetni. Lehet megalázó, meg akármi más is, ha összességében jó. Néha érdemesebb lemondani a lemondásról.

Egy kis ajándék zene, szigorúan a témábavágóan, tavasztematikusan. Beatles: All my loving

Közszolgálat

És mivel össze-vissza ízléstelenkedtünk, meg erkölcsöket tiportunk, amiért most nyilván furdal a lélek, muszáj egy kicsit a közt szolgálni. Tessék gumit húzni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idiet.blog.hu/api/trackback/id/tr651033251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sussudio 2009.03.30. 16:08:37

Szerintem a poszt íróját leszopni igenis megalázó lehet, mivel minden szex megalázó, amelynek a során a másik fél úgy gondolja, hogy most épp megaláz/kihasznál Téged.
Ezzel szemben semmilyen más esetben nem megalázó.

FlybyWire 2009.03.30. 16:09:34

@Bbundi: "Nem írtam a nyalásról, hogy megalázó, mert az meg nem az. Felláció! Az a megszabott körülmények között az"

Már megint egy axióma/dogma!! Dúl tovább az istenkomlexus. Szólni kéne Pakson, nem kell új blokk, ekkora egoval elfut az egész ország :)

"Megszabott körülmény"? Mikor szabtad meg őket? Megtudhatja a buta, sötét blogolvasótábor is, hadd ne tapgatózzunk ostobán a semmiben, mi hitetlenek!! Ó kérlek nyilvánulj meg hát!! :))))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.03.30. 16:10:01

Hogy is szólt volna ama római törvény?

Amúgy az egész rettentő aranyos:
"Meg kell ragadni, ha csak szalvétával merünk is hozzányúlni."
"A szopó fél (továbbiakban nő)"
"a kényeztetett fél (továbbiakban férfi)"
:D

Na jó. A római törvény forrása tényleg érdekel, a fentiek kiagyalója (továbbiakban szerző) lekötelezne, ha közkinccsé tenné...

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 16:11:47

@Win Elen: Valóban nem tudományos szaklap a blog. @harmincas: Köszönöm, hogy feministának tartasz! Ezt az egyet nem gondoltam, akkor, mikor megírtam.

FlybyWire 2009.03.30. 16:11:48

@Sussudio: sokkal egyszerűbb.
A posztszerző vagy látens homokos, vagy 35+ éves és szűz.
Undorító a tanga, megalázó a szopás, és már írja is fentebb (@Bbundi: ), hogy az egész szex, sőt a nők is úgy en bloc gusztustalanok.
Csak figyeld meg :)

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 16:13:11

@KopaszMercis: Én eztet úgy gondoltam, hogy attól mert megalázó, még bőven nem rossz.

Sákif za morro? 2009.03.30. 16:15:55

@Sussudio: Persze hogy nem! Szerintem sokkal megalázóbb, ha a férfi részegen lecsavar két fülest az asszonynak és azon szárazon megcsinálja misszionárius pózban a sötétben. Ehhez képest tömény romantika és szeretet ha egy pár kitalálja hogy most ők aztán jól le fogják pisilni egymást, mert őket az izgatja fel.

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 16:20:12

@Reckl_Amál: Egyrészt ja. Szerintem az önzetlenség meg a szerelem nem zárja ki a megalázást. Ennek a szónak annyira nem negatív a tartalma, illetve nem kell tőle megrettenni. Egy rakás megalázó dolog egyszerűen része az életnek. Ha meg nem érzed annak, annál jobb. Sikerült felülemelkedni a megalázottságon. Már nem azt jelenti.

Win Elen 2009.03.30. 16:20:41

A szopas altalaban nem megalazo. Akkor ezt leszogezhetjuk.

@Bbundi: A "megszabott korulmenyek kozott" azert erdekes hozzallast feltetelez, kicsit olyan ez, mintha - akar durvabban megfogalmazva - azt irnam, hogy Te megszabott korulmenyek kozott homoszexualis kapcsolatban eled ki a nemi vagyaid.
Megszabott korulmenyek kozott a lehetosegek igen komoly sokszinuseget mutathatnak. De pont ezert az ilyen helyzetben szerzett eredmenyek nem mondhatoak el a dologrol altalanossagban. Bar ezt Te is jol tudod. Remelem.

FlybyWire 2009.03.30. 16:21:56

@Bbundi: A szexuális aktus nem megalázó.
Megalázóvá lehet tenni, ha valakinek arra van igénye (tudat alatt egészen sok mindenkinek van erre igénye, csak még maguknak sem merik elmondani). De önmagában nem az.
A szopás pedig csak egyetlen része a szexnek, ebből a szempontból a többi szexuális tevékenységgel sem előnye, sem hátránya nincs. A nyalással szemben sem. Emlékeztetőül: cipőnyalás/nyalatás.

Szóval az újabb "elmélet" egy alapvető, közismert tény teljesen hibás következtetése.

Tehát. Nem megalázó, de azzá tehető, és nem a szopás, hanem maga a szex. Kb. ennyi a tévedés dióhéjban.

FlybyWire 2009.03.30. 16:23:30

@Bbundi: "Egy rakás megalázó dolog egyszerűen része az életnek. Ha meg nem érzed annak, annál jobb. Sikerült felülemelkedni a megalázottságon. Már nem azt jelenti"

Nagyon, nagyon nagy gondok vannak a világról alkotott nézeteiddel. Komolyan javaslom a beszélgetést egy szakemberrel, talán még nem késő!

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 16:25:08

@Hajjakend: Ezen a nyalás-dolgon is néha el-elmerengek. Férfi vagyok! És büszkerá!

Viktor H 2009.03.30. 16:25:09

A szopás / szopatás akkor megalázó ha megalázó módon csinálják ... ezt már gondolom eöttem leirták páran ,de nem akartam kimaradni az okosok táborából :D

mellesleg az nem szopás hanem orális kielégités és igymár nem hangzik megalázónak sem .

Win Elen 2009.03.30. 16:25:28

@FlyByWire: 2009.03.30. 16:09:34

Megeloztel :) Bar en szofisztikaltabban fogalmaztam valamivel.

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 16:27:14

Sorry! Egy kicsit lassan érem utol magam, de még jövök! Nem kell aggódni!

Win Elen 2009.03.30. 16:28:10

@Bbundi:

Annyi aprosagot fuznek a szoertelmezesedhez, hogy a megalazas, nem csak hasznalataban pejorativ, hanem magaban a konkret jelenteseben is. Amire te gondolsz az egy hierarchia elemzeseben a fele- vagy alarendelt viszonyok egyertelmusitese, de jelen esetben akkor sem annak drsztikus voltaban.

FlybyWire 2009.03.30. 16:30:05

@Win Elen: Nincs értelme, itt szó sincs párbeszédről, csak egy magát okos(abb)nak hívő, furán gondolkodó ember téveszméinek hangoztatása folyik, másik oldalon az (értelmes) tömeg, meg 1-2 unatkozó nagypofájú, mint én :). Itt maximum egy embernek lehet igaza :) Meg esetleg, ha végre jön valaki, aki egyetért vele, akkor neki is.

Kispista (törölt) 2009.03.30. 16:31:07

@Viktor H: ja meg nem dugás hanem huncutkodás... mennyivel jobban hangzik:) az exem így hívta gyorsan összecuccoltam:)

Curval 2009.03.30. 16:34:52

A szopás nem megalázó: bővebb információk alant:

absztraktor.blog.hu/

ehhh 2009.03.30. 16:40:22

mar az elso szavak eros faszsaggal kecsegtettek, es a kovetkezo sorok nem okoztak csalodast. szerintem a baszas is megalazo, a szaras undorito, a nyal is. es minden ember pfuj pfuj pfuj. minek is blogot, akinek meg semmi tapasztalata az eletben? nehez tema kovetkezik, de nem szabad kerulgetni. senki nem kerulgeti. max az elso randin. utana mar jon magatol.....

Win Elen 2009.03.30. 16:43:06

@FlyByWire:

Ha elmeleti utazasokat tesz a blog gazdaja, azzal semmi baj nincs, ha komoly meggyozodes okan ertekezik, akkor all amit mondasz. En ezert megvarom, hogy o tegye egyertelmuve. Ha meg a latogatottsag noveles a cel, azt is elfogadom okkent... es ezert nem is varom, hogy most legyen e teny kozolve :)

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 16:48:39

@Kispista: Ez is egy megközelítés. Jól van ez így.

changebug (törölt) 2009.03.30. 16:53:26

Ez hülyeség. ha nyalni jó akkor szopni is jó. Hozzáképzelni meg csak a beteg ember képzel hozzá.

Amúgy a 'Szenzoros depriváció'-ról jutott eszembe, hogy akkor ezek szerint repülőgépből kiugorva - szabadeséssel zuhanva a föld felé becsukott szemmel és bedugott füllel a legjobb a szex! :) Mintegy 30 másodpercig :) utána coitus interruptus :) esetleg 28 mp-nél ejaculatio praecox :)

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 16:55:07

@FlyByWire: Én aláhúznám mind a kettőt. Sőt még egy csomó opciót. Szerintem igazam van. Máskülönben depresszióm lesz.

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 16:56:51

@FlyByWire: Akkor egyet értünk. A szopás megalázó. Persze más is. MAjd lesz arról is poszt.

FlybyWire 2009.03.30. 16:58:31

@Bbundi: Örülnél, ha csak depressziód lenne... :P

Levi 2009.03.30. 16:59:28

A posztoló:
a) FApina
b) Nem szeret szopni
c) mindkettő

De a nyalást elvárja, mi??? :D

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 16:59:49

@FlyByWire: MEgszabott körülmények az írásban. Nyitott szem, alul-fölül, ilyesmi. Már megint magyarázni kell. Ezért nem játszik a 69, mert ottan nem látszik a partner arca.

Az egóért, meg külön köszönet!

Agagag 2009.03.30. 17:02:26

Rossz lehet, ha az élet egy rossz szopás - igaz blogoló Bbundi?
Sajnállak.

Levi 2009.03.30. 17:02:33

Hogy nyalnak a pasik horoszkóp szerint?


KOS

A kos férfi a vad és ösztönös erők birtokosa, jellemzője az ösztönös, körítések nélküli szexualitás. Hamar a lényegre tör, úgy nyal, mintha az élete múlna rajta. Akik a bonyodalommentes, őszinte és gyors végkifejletet szeretik, nem fognak csalódni a Kos férfiban.


BIKA

"Nyalásra született". Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud az élvezetekről, igazi ínyenc. Szerinte a jó szex elengedhetetlen része a jó nyalás, persze csak egy hangulatos vacsora, és némi konyhai

játszadozás után, közben. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. Imád nyalni, nyugodt életed lesz mellette. :)


IKREK

Változó. Érdemes kikapcsolni a tévét előtte, különben azt fogja nézni közben. :) Elég ügyes tud lenni, ha éppen olyanja van. Mindent látnia, hallania, szagolnia és éreznie kell, és lehetőleg mindezt egyszerre,

és tükör előtt. Amúgy kurvára dekoncentrált. :D Időnként változtat a fogáson, mert utál unatkozni nyalás közben. Ne lepődj meg, ha hirtelen 69-re vált...


RÁK

Utoljára anyád volt hozzád olyan gyöngéd, mint ő, csak máshogy. ;)

Olyan mintha a lelkedet nyaldosná, bármit csinál, szívből jön. Zárkózott

amúgy, de ha sikerül felnyitnod, mindent megtesz érted. Szereti partnernőjét

boldognak látni. A nő melleit különösen szereti, szívesen játszik vele nyalás

közben. Nyelvének és ujjainak szokatlan tehetsége elsőrangú szeretővé teszi,

akit minden nőnek meg kell tartani.


OROSZLÁN

Méltóságán alulinak tartja a nyalást, számára az előjáték nem is

létezik. Ha megkíván egy nőt, azonnal maga alá kell gyűrnie áldozatát. Ha

hízelegsz neki, sok mindenre ráveheted, idővel talán a nyalásra is, de 5 percnél

tovább akkor se csinálja... :)


Szűz

Megfontolt, kockázatmentes életet él, a szexualitásnak számára nincs

nagy jelentőssége. Egy érzéki nő sokat elérhet nála, és szokatlan

cselekedetekre ösztönözheti. Csak fantáziát ne várjon tőle. Játékos

formában a nyalást is megismertetheted a szűz férfival, de óvatosan kell

hozzálátnod. Ha a férfi kényszerítve érzi magát, leblokkolhat, mivel számára az

újdonságok erkölcstelennek tűnnek.


MÉRLEG

Nem sima szex-élmény. Nem ismer tabut. A szeretkezés előtt el kell

mondanod neki, mit szeretnél, és a férfi minden fenntartás nélkül olyan jól

kiszolgál, mint a vágyak szuperáruháza. Csak azért él, hogy neked jó

legyen, jó eséllyel a nevedet is tudja. Szereti az ékszereket, egy

csikló-piercinggel mérhetetlen vágyat gerjeszthetsz benne... :)


SKORPIÓ

Úgy kinyal, hogy belehalsz. :) Mindent tud, amit lehet, amit mégsem,

az valószínűleg nem is létezik. Soha többé nem akarod majd más száját.

Szereti a gyors, spontán szexet, gyors menet lehet egy gyors nyalás is.

Alapos, mindent maradéktalanul jól akar teljesíteni, és ez neked még jól is

jöhet. ;)


NYILAS

Idealista, számára a nyalás a szükséges rossz . Csak azért csinálja,

hogy jól leszopd utána. :)


BAK

Kitartó, ha kell egész éjszaka csak veled foglalkozik, de a

változatosság nem az erőssége.


VÍZÖNTŐ.

Az ágyban nagyon gyengéd, és végtelenül kimerítő, változatos az

előjátékban. Szuper szerető, aki egyetlen nőt sem hagy

kielégítetlenül.

Kreatív, néha már a perverzitás határát súrolva. Nem riad vissza

ujjainak használatától sem, de szívesen vet be más segédeszközt is. Mérhetetlen

kíváncsiságának köszönhetően sose fogsz unatkozni mellette.


HALAK

Úgy nyal, mint egy álom. :) Gyengéd, romantikus, jól tudja fokozni az

izgalmakat, de gyakran elábrándozik közben. Megáll vele az idő. Azt

hiszi, Isten lakik a puncidban, aki előtt nap mint nap áldoznia kell. Te meg

persze ráhagyod, te huncut. :)))


Hogy szopnak a lányok a horoszkóp szerint?


Tudományos értekezés a felláció és az asztrológia kapcsolatáról, avagy "hogyan szopnak a lányok, csillagjegyeik szerint"?


KOS

Annak a biztos tudatában szopja a farkad, hogy az utolsó cseppet is ki fogja belőled csavarni. És milyen igaza van. Olyan, mint egy fegyelmezett, de mégis játékos, érzéki szexakció. Használja a kezét.

Lenyeli. Ja, dugás nélkül hamar feszültté válik.


BIKA

"Szopni született". Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud a farkadról. Úgy szívja, mint egy folyondár. Alap, hogy lenyeli. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. Imád szopni, nyugodt életed lesz mellette.


IKREK

Változó. Érdemes kikapcsolni a tévét előtte, különben azt fogja nézni közben. Elég ügyes tud lenni, ha éppen olyanja van. Amúgy kurvára dekoncentrált. Időnként változtat a fogáson, mert utál unatkozni szopás közben.


RÁK

Utoljára anyád volt hozzád olyan gyöngéd, mint ő, csak máshogy. Elalszol közben, még a nyál is kifolyik a szádból. A lelkedet is leszopja. Olyan, mintha hazatérnél. Lenyeli, mert szeret.


OROSZLÁN

Lángra lobbantja a farkad, mintha egész életében erre a percre várt volna. Játékos és szenvedélyes. Fűti valami mély tűz. Nyelni méltóságán aluli, de ha nagyon felhúztad, megtesz bármit. Muszáj megdugnod cserébe, de hát ilyen az élet.


SZŰZ

Változó. Elküld tusolni előtte, rendet rak, beágyaz, kitakarít. Az első félórában csak tisztogatja a bránert. Nagyon érzéki tud lenni, ha jó napja van. Ha lenyeli, nagyon szeret. Néhány év után rá lehet venni. Első alkalommal valószínűleg rókázni fog.


MÉRLEG

Ahogy szopik, az csak neked szól. Nem sima szexélmény.

Testével-lelkével adja a gyönyört, "megszólít". Azért él, hogy jó legyen neked. Jó esély van rá, hogy tudja a neved, nem úgy, mint a többi.


SKORPIÓ

Úgy leszop, hogy belehalsz. Mindent tud, amit lehet, amit mégsem, az valószínűleg nem is létezik. Soha többé nem akarod majd más száját.


/Hát persze... / Nyilvánvaló, hogy lenyeli. Ha nem, az viszont a vég kezdete lehet.


NYILAS

Csak azért csinálja, hogy jól megdugd.


BAK

Azok nem szopnak.


VÍZÖNTŐ

Mindent elkövet, hogy ne unatkozzatok. Inkább nem csinálja, ha nincs valami ötlete. Perverz állat, hálistennek. Mindent kipróbált már. Ha peched van, feldug a seggedbe egy műfaszt.


HALAK

Úgy szopik, mint egy álom. Gyakran elábrándozik közben. Megáll vele az idő. Rádpakolja a fél hűtőt, főleg a tejszínhabot. Azt hiszi, Isten lakik a farkadban. Te meg persze ráhagyod, te állat.

GONOSZ 2009.03.30. 17:02:58

HA megalázó, akkor ne szopj, többé!

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 17:03:16

@FlyByWire: Mivel te vagy a legaktívabb olvasóm, ezért elnézem, amit művelsz. Te is azt írtad vmelyik kommentben, hogy a szex minden epizódja megalázó. Érted?!

kinot 2009.03.30. 17:05:27

megalázó az, nem kell magyarázkodni.
de attól még eshet jól mindkét félnek, sőt csak úgy az igazi.

Bloberf 2009.03.30. 17:08:54

Ez a római tolvajkérdés nem ilyen egyszerü. Ha a személy akit büntetésböl orálisan kell kényeztetnie nem férfi, akkor már nem beszélhetünk szopásról. Ha férfit kell kényeztetnie akkor lehet megalázó de a tolvaj hajlamaitól függ. Ha kissé meleg vagy anyagi érdekböl férfiakat is kényeztet, akkor feltehetöen megalázásról szó sem lehet. A nök esetében ha a szoptatás eröszakkal töténik akkor nagyon megalázó. Amúgy szex. Sem több, sem kevesebb.

Bloberf 2009.03.30. 17:08:56

Ez a római tolvajkérdés nem ilyen egyszerü. Ha a személy akit büntetésböl orálisan kell kényeztetnie nem férfi, akkor már nem beszélhetünk szopásról. Ha férfit kell kényeztetnie akkor lehet megalázó de a tolvaj hajlamaitól függ. Ha kissé meleg vagy anyagi érdekböl férfiakat is kényeztet, akkor feltehetöen megalázásról szó sem lehet. A nök esetében ha a szoptatás eröszakkal töténik akkor nagyon megalázó. Amúgy szex. Sem több, sem kevesebb.

Stupidella 2009.03.30. 17:12:31

Nagyon vicces poszt, kár, hogy egy nagy butaság. :) Érdekes levezetés, de szerencsére nem igaz.

Doubledeceker 2009.03.30. 17:18:08

Nagyon nagy hülyeség, és ha én térdelek a barátnőm előtt és ugy kényeztetem orálisan.

Soha nem éreztem megalázónak.

Sok csaj van aki szerete orálisan is örömet szerezni partnerének, mint ahogy gondolom sok ilyen pasi is van.

De még a levezetésnek sincs se füle se farka.

És ha egy lány orálisan kényeztet, soha nem nézek úgy rá, mintha magasabb rendű lennék.

De legalább tudjuk, hogy a posztíró nem szeret szopni.

Remek..... :D

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 17:22:59

@Nandi29: Valóban nem szeretek. Akkor meleg lennék.

pazola 2009.03.30. 17:27:43

Mennyi alszent kommentelo van, te jo eg...

dArKhAlF 2009.03.30. 17:33:08

Ez egy baromság. A szopás szvsz egyáltalán nem megalázó, legalábbis még egyik barátnőmön sem látszott, hogy annyira megaláztatva érzi magát. Ugyhogy nem értek egyet. Btw, szerintem aki ilyet ír, annak lehetett valami súlyos sérelme ezen a téren, vagy nagyon masszívan bigott vadkatolikus.

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 17:35:49

@Win Elen: Ezt már szeretem! Rég volt ilyen nyitott hozzászólóm.

Úgy gondolom, hogy blogom hatása társadalmilag elhanyagolható. A tartalmát nem kezdik iskolában oktatni, semmilyen szinten. Ez nem odavaló, hanem ide. Tekintheted elméleti utazásnak vagy csak témafelvetésnek, az mindegy.

A cél az... valójában ninsc is cél. Egyszerűen nagyszerű móka nem tradícionálisan közelíteni a szinte bármihez. Én meg akkora egoista vagyok, hogy ráadásul hiszek is benne. És nem azért mert értelme van, enélkül forogna tovább a föld. Egyszerűen csak jó móka.

Ezt művelem mesékkel, vagy éppen a Szomorú szamurájjal:
idiet.blog.hu/2008/10/19/kiegett_selyemfiu

Azt viszont látom, hogy könnyedén el lehet tévedni a blogon, és már sokan érezték azt, hogy itt tudományos állítások hangzanak el, amiket rögtön cáfolni kell. Ez ok, nálam ezért lehet nyugodtan kommentelni, csak nem annyira az a lényeg, hogy igaz vagy nem. Ez itt az IDIET! Majdnem IDIOT. Szerintem móka. Azt legfeljebb több.

]Gabó[ · http://nekemnincs.blog.hu 2009.03.30. 17:37:20

Elnézést, nem vágom én a mai fiatalság szlengjét. Mit jelent az, hogy _nem_játszik_ a 69-es?
Nekem tetszik az a látvány is, ami akkor van. :)))
@pazola: miben nyilvánul meg az álszentségük?

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 17:39:29

@]Gabó[: A 69 azért nem játszik, mert ott nem az arc a látvány. Attól még lehet szép, de arra nem lehet ráhúzni, hogy megalázó, így kiesik a kosárból.

]Gabó[ · http://nekemnincs.blog.hu 2009.03.30. 17:42:15

@Bbundi: Akkor azt kérdezem, mit jelent az, hogy "kiesik a kosárból"?

mesés vesés 2009.03.30. 17:43:08

Ezért egy jó kis szerepjáték, amikor én vagyok a dúvad kiéhezett frissen szabadult fegyenc, és a csaj az ártatlan szűzlány, midőn a furulya óráról tart hazafelé....arghhhh:)))

Azér az nagyon durva tud lenni:)))

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 17:46:33

@]Gabó[: Ezesetben annyit tesz, hogy nem veszi figyelembe az elmélet. A hatóköre nem terjed ki rá. Vagy még jobban: az nem tartozik a megalázó pózok halmazába. Mondjuk.

]Gabó[ · http://nekemnincs.blog.hu 2009.03.30. 17:49:53

@Bbundi: Sejtettem, másodjára már direkt voltam értetlen. Köszönöm azért a felvilágosítást!
Hülye vagy. Mondjuk. Sokan. :)
Viszlát!

BrickTop 2009.03.30. 17:51:21

Hülyeség. És kártékony is...

Win Elen 2009.03.30. 17:53:32

@Bbundi: Ebben az esetben, amit hozza lehetett fuzni erdemben a temahoz, azt mar elmondtam. Nagyjabol a tobbseg is - es a vermerseklettol tekintsunk el - ugyanigy gondolja.

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 18:00:24

@Win Elen: Hé-hé! Azért nem kell legyinteni az egészre! NAgyon komoly értekezés folyik. Csak kicsit máshogy. Pl. fontos kérdés, hogy hülye vagyok-e.

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2009.03.30. 18:12:25

Szeretem az ilyen férfi utáló írásokat.

Ha gondolod majd beszélek pár ismerőssel, és nagyonfémösz tini magazinokban is megoszthatod majd a ferde világnézeted az ifjúsággal, hátha hozzád hasonló csőlátású, agyatlan nőstény nő belőlük is.

szelli bébi 2009.03.30. 18:23:07

tök helyesek vagytok, hogy nem akarjátok, hogy a szopatás megalázó legyen, de szerintem van helye a vitának.
nem úgy megalázó, mint amikor nincs pénz a kártyádon, vagy nem tudod begombolni a 34-es farmert, és nem is úgy, mint amikor a vendégmunkás elkap egy sötét utcán és kicsavarja a karod, miközben megfogja a melledet, arcon köp és elveszi a táskád, hanem máshogy.
máshogy akkor, amikor egy idegennel csinálod, vagy a szerelmeddel, és máshogy amikor te akarod vagy amikor ő akarja. de szerintem is számít az alul-fölül póz.
és az sem véletlen, hogy a nyelvbe belopta magát "a szopjál le!" és a "megszopatni valakit" stb. de ha mond nekem valaki egy szopással kapcsolatos jókívánságot, akkor emelem kalapom.

ez szerintem egy percig sem ütközik azzal a ténnyel, hogy az orális szex jó.

subabubba 2009.03.30. 18:23:13

A megalázó és az alárendelt nem ugyanaz, de sajnos Mo-on sokan összekeverik. Lásd bolti eladók "kiszolgálása" (még a szóban is benne van az alárendeltség, de ennek a nyomát nem látni, mivel azt gondolják, ha kedvesen kiszolgálnak, akkor kiszolgáltatottak (még a szó is ugyanaz) és megalázottak lesznek. Ezért tuskón szolgálnak(?) ki, gyakran már megelőzésképpen megalázóan viselkednek. Vagy a tanár diák viszony amit szintén gyakran félreértenek a tanárok. Nyugaton a legtöbb élethelyzetben a megalázás elfogadhatatlan durvaság, jó lenne ha itthon is az lenne. Viszont lehet élvezni a kiszolgáltatottságot, alárendeltséget, azzal semmi gond nincs, ha egyetértésen alapszik.

szepi79 2009.03.30. 18:26:08

olvastam pár korábbi irásodat. nem az a baj, hogy időnként hülyeségeket irsz, hanem az, hogy semmi újat nem mondasz, de próbálod úgy beállitani magadat, mint aki most szarta a spanyol viaszt. amivel nem is lenne probléma, ha csak egy szűkebb kört tisztelnél meg az irásaiddal (rokonok, ismerősök), kell az ilyen az ember életében a 20as évei elején, amikor mindent felfedez. csak az indexnek nem kellett volna kiraknia a cimlapra. node ez van, valaki leirja, hogy fasz, egyből kikerül. azért azt sajnálom, hogy kapsz igy hideget-meleget, ha befejeződik ez a kurva nagy intellektuális orhazmus, amit egyetemnek hivnak, akár még normális ember is lehetsz...

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 18:36:53

@John Preston: Ez nem férfigyűlölő! Én is férfi vagyok! Még csak nem is szopásellenes. Ez itt elgondolkodás!
@szelli bébi:
Pontosan erről van szó!

Meg lehet ezt érteni, nem kell rögtön hárítani.

@szepi79 - Harciteknős idomár: Egyébként szerinted hány ember a határ? 20 még belefér, de 21 már nem? Van egy táblázatod esetleg, hogy mely téme, hány emberhez juthat el úgy, hogy ne legyen baj?
Az meg kedves, hogy egyenesen egyetemistának nézzel. A hideg-meleg meg úgy látszik vele jár.
Az indexnek meg nyilván örülök, a normálisság meg nem végcél. Jó, hogy jöttél!

Farkasbab 2009.03.30. 18:44:44

@subabubba:
ha embernek lennének nézve, lehet, hogy Téged is normálisan szolgálnának ki.
kicsit rossz a megközelítésed, mert KIszolgál, de attól még nem a szolgád, hanem egy másik ember.

Farkasbab 2009.03.30. 18:48:59

ha egy pasit túlzottan elkapna a megalázósdi, akkor azért emlékeztetem rá, hogy 32 fájdalmas érvem van a pimaszsága ellen... :)

amúgy szerintem nem megalázó a dolog a szopás, viszont azt, hogy esetleg a fejemet is ráhúzogassa valaki, azt azért keveseknek engedem meg.

FlybyWire 2009.03.30. 18:58:15

@Bbundi: Én nem nézlek egyetemistának, bár az igaz, hogy ma már szinte bárkit felvesznek.
Alapvetően itt a fogalmakkal van bajod: már többen írták, hogy a megalázó nem egyenlő az alárendelttel.
De a lényeget már leírta Win Elen: @Win Elen: és Szepi79: @szepi79 - Harciteknős idomár:
Kár a szóért, szánalmas ez az egész blog.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.03.30. 18:59:04

és ez a trutyi még mindig címlapon...?

Balangó 2009.03.30. 19:04:37

Szerintem ez téves megközelítés.
A szopás valóban lehet alázás is, de bármilyen szexuális aktus lehet alázás, ha annak szánják és úgy csinálják.
Az önkéntes, jó szívvel, jó technikával és kellő odaadással végzett szopás viszont egészen másmilyen módon is értékelhető. Egyáltalán nem alárendelt helyzet. Sőt ellenkezőleg, egy nő ilyenkor élheti át legjobban, milyen hatalma lehet egy férfi felett.

Felfogás, megközelítés és kapcsolat kérdése az egész. Továbbá intelligenciáé.

magique 2009.03.30. 19:07:59

Tök igaz! Én is azér' nyalatom a pasikat, hogy jól megalázzam őket. Élvezi is a sok kis lábtörlő ám! :D

Panzer 2009.03.30. 19:12:56

Bocsanat a kisse gyakorlatias szempontert, de akkor egy indirekt bizonyitas.

Tetel: Fogadjuk el, hogy a szopas megalazo.

Eset 1. A lany ennek ellenere onkent vallalja, hogy a fiunak oromet szerezzen. Mivel onkent vallalja, ezert erdemben nem megalazo, hiszen onkentes.
(A megalazasban a megalazott fel sosem onkentes, abban mindig van valami eroszakos, elnyomo, stb. - ha igen, akkor az nem megalazas, hanem onkent alarendelodes, szubmisszio, mittudomen.)

Eset 2. A lany nem onkent vallalja... ize... ki merne a f@rkat valaki olyannak a szajaba dugni, aki ezzel nem ert egyet...? (Most az extrem eseteket, lasd borton, haboru, stb. hagyjuk ki.)
Igy aztan ott nem lesz szopas.

Tobb eset nincs. Vagy nem megalazo, vagy nem szopas, de a ketto egyutt nem megy. Ergo a kiindulasi tetel nem jo.

Udv,
Panzer

xJozsi 2009.03.30. 19:14:23

Magam részéről, ha felmerül, hogy a lány esetleg megalázónak érzi a dolgot, akkor inkább hagyom a francba az egészet. Én attól érzem jól magam, ha a másik fél is jól érzi magát.

Beherith 2009.03.30. 19:23:14

Gyenge troll poszt.
Amit ez a blogiro csinal az hajszal pontosan kimeriti a trollolas fogalmat. Jobb helyeken az ilyenert ban jar.

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 19:29:20

@Beherith: OK. Csak nem értem. Mi az a trollolás?@FlyByWire: Te ugye utálsz engem? Csak úgy érdekel.

Most viszont megyek labdázni. MAjd jövök.

forumuser 2009.03.30. 19:54:05

Erről a "jól megalázom a nőt, hö" dologról az szok' fantáziálni, akinek ilyen-olyan komplexusai vannak.
A szopás - ahogy az s/m - nem valódi alávetettség.

The reaper 2009.03.30. 19:54:29

Már hogy lenne megalázó. Vazze, ha meg akarsz alázni valakit, akkor tutira nem adod a szájába a nemesebb testrészedet.
Meg amúgy is ha így állsz hozzá, akkor annyi erővel a nyalás is kb annyira megalázó.(egyébként szeritem nem megalázó. Sőt...)

tündér ilona 2009.03.30. 20:04:08

Idiótaság ez a szöveg. Hatalmas baromság. Ahogy Móricka elképzeli a szopást.

Mert:
Még egy mosoly is lehet megalázó, hát még egy hátbaveregetés. Emberek között nincs olyan interakció, amelyet ne lehetne megalázó módon gyakorolni. Meg persze megtiszteltetésből.

respecta /01 2009.03.30. 20:51:49

Csak benéztem, jól is tettem!
Nem semmi ...Én eddig értelmesnek tartottam magam, de elképzelni sem tudom, mi a fene a cél megint.

Azzal érvelni/példálózni, ami anno kényszerből volt...
A pornót ill. a szeretkezés egyik legintimebb, legbensőségesebb (egyik) aktusát, az elfogadás legbiztosabb megnyilvánulását összemosni -- jellemzi az elkövetőt. Most mélységes megvetést érzek!
Szerencsére igazi pasik is megszólaltak már! Többen. Olyanok, akikre biztosan fel tud nézni a párjuk (ők értik, hogy ez mennyire egyenrangúságot fejez ki).
Bizony, ahogyan egy mosoly, a hallgatás is lehet mélységesen megalázó, MINDEN, ami a másiknak örömet szerez, ami önzetlen és egymásért történik egy kapcsolatban - soha nem megalázó! Nem lehet elméleti és nem való provokációra.
Ilyen síkon szerintem nagyon fiatal indulhat csak el, vagy olyan, aki nem került közel az ájuláshoz egy szeretkezésben.
Valószínűleg jól dug, meg sokat is...vagyis nem tud semmit!
Huh!

Az ilyenek tézise még mindig: "egy férfit a hasán keresztül lehet megfogni" - pont, mint anno...

Nem vagyok fideszes 2009.03.30. 21:04:19

Érdekes, eddig nem tudtuk asszonnyal, hogy rendszeresen megalázzuk egymást (mert akkor ezen logika alapján a nyalás is megalázó). Azt sem tudtuk, hogy mindketten egyszerre vagyunk szadisták és mazochisták is, mert hogy bizony mindkét műveletet mindketten erősen élvezzük. Dehát ezek szerint ma is tanultunk valamit, mint Kyle Broflowski a SP epizódok végein.

Kedves postíró, szerintem bújj ki a monitor mögül és élj egy kicsit. Legyen egy boldog párkapcsolatod, felejtsd el a halál prűd egyház farokságait (elvileg nem csoda, hogy hülyeségeket beszélnek, mert nekik nem szabad) és ha tapasztalatod is akad, akkor okoskodj. Nem hiteles, ha a született vak a színekről beszél.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.03.30. 21:09:00

Nekem tetszett a poszt, én is sokszor gondolkodom hasonlókon.

Igaz, én tudom magamról, hogy perverz vagyok. :-)

Haveravera 2009.03.30. 21:34:02

"Ezáltal e két szerv földrajzi közelsége azon az áron érhető el, hogy a női fej mintegy lejjebb fog elhelyezkedni a kényeztetett fél (továbbiakban férfi) fejéhez képest. Most eltekintünk azoktól az akrobatikus elemeket tartalmazó pozitúráktól..."

Ez marhaság. A post egészéről már nem is beszélve... :-(

Én pl. úgy szeretem kényeztetni a páromat, hogy hanyatt fektetem és még egy párnát is teszek a popsija alá, hogy szabadabban tudjak hozzáférni a fontosabb dolgokhoz és föléhajolni. Értjük... Fölé! Így mindkettőnknek kényelmes, hiszen nem jártunk artistaképzőbe, viszont nem csak a "kényeztetnivalójánál", hanem a fejénél is magasabban van a fejem. De még sosem panaszkodott, hogy neki ez így megalázó lenne.
;-)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.03.30. 21:54:38

@Haveravera:

Nem csak (vagy nem is elsősorban) neked írom.

Szóval szerintem hülyeség egy ilyen írást vérkomolyan venni, és bőszen föllázadni, hogy de nem is. Ez csak egy gondolatjáték.

A szex szerintem mindenféle formájában szól a hatalomról is. (Hiszen lényege szerint a gének továbbörökítésének eszköze, ez pedig leigázás nélkül nem lehetséges.) Nincs is ezzel semmi baj.

FlybyWire 2009.03.30. 22:07:15

@Bbundi: Nem téged, hanem amit itt művelsz. Nem is az utálat a legjobb szó, inkább szánalmas. Ajánlom ezt a kommentet: @Füstkarikagyáros:

respecta /01 2009.03.30. 22:08:47

@Csöncsön:
Konkrétan téged szólítalak meg: Azzal sincs semmi baj, amit te írsz. Sőt!
Csak az nem mindegy, hogy a gondolatjátékban mi a gondolattársítás tárgya a fellengzés stílusában.
Bár válság van...

FlybyWire 2009.03.30. 22:08:48

Szóval a lényeg: Béna kis energiavámpír troll vagy. Én speckó azért írkálok, mert nekem meg túl sok fölös energiám van. Ezen a héten te vagy a szerencsés, de remélhetőleg nemsokára leszokik rólad mindenki más is...

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 22:11:03

@FlyByWire: Én meg ajánlom ezt!@Csöncsön: (Kösz!)

Tessék szépen okulni! Vannak akik értik. De azért örülök, hogy visszajársz.

respecta /01 2009.03.30. 22:11:08

@FlyByWire:
Jártam máshol is: Jó szelet!

FlybyWire 2009.03.30. 22:12:53

@Csöncsön: "Szóval szerintem hülyeség egy ilyen írást vérkomolyan venni, és bőszen föllázadni, hogy de nem is. Ez csak egy gondolatjáték. "

De akkor meg minek az írás?
Ja, csak hogy provokáljon? ééértem. De AZT is minek?
Kitől jobb? Erre recskázik? (merthogy tangát, pláne orálszexet tuti nem lát élőben... ezek alapján...

Marad az energiavámpírkodást, azt meg csak úgy simán elvből is ütöm (bár tény, hogy élvezettel :P )

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.03.30. 22:14:56

@respecta /01:

Én nem éreztem fellengzősnek, igaz, nem ismerem a posztíró korábbi szövegeit. Lehet, hogy azok alapján megváltozna a véleményem.

Gondolatjátszani mindennel lehet, a szexről cseverészni pedig szerintem elég erotikus dolog. Ezért sem értem, miért kell kiakadni. Ha valaki hülyeségeket beszél, annál jobb. Hiszen játszunk, nem?
:-)

FlybyWire 2009.03.30. 22:15:06

@respecta /01: Köszi :)

@Bbundi: Helyes, jól becsüld meg azt a 2 embert, aki még megpróbál megérteni :) bár úgyse őket célzod, ugye? :)

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 22:19:26

@FlyByWire: Figyi kicsibe! TE vagy nálam, nem tudom feltűnt-e? NEm ordítom be az ablakodon a blogom, hanem idejössz, itt vagy, és itt mondod a faszát. Nyilván adrenalinért, vagy ilyesmi. Senki nem megy hozzád energiáért.

respecta /01 2009.03.30. 22:25:48

@Csöncsön:
Megint egyetértünk.
De leginkább abban, hogy a sexről cseverészni (!)erotikus. És megint sőt!
Egyébként én nem is kiakadtam, csak felizgattam magam. Megalázás nélkül.

Stupidella 2009.03.30. 23:35:50

Ahelyett, h itt vitatkoztok, inkább húzzatok szexelni! Akinek nincs kivel, az is meg tudja oldani önkeze által (a maszti volt már, mint téma?). Egyik jobb feszültségoldás, mint a másik! Léptem is, pá! :)

imre42 2009.03.31. 09:11:19

Egyrészt, ez baromság. Igaz ugyan, hogy még soha senkit nem szoptam le, de nem látom, hogy mitől lenne megalázóbb, mint a nyalás, ami pedig biztos, hogy nem az.
Másrészt, abban, hogy ha tényleg megalázó lenne, attól a nők egy jelentős részének csak még jobban tetszene, na ebben _sajnos_ van igazság, és ez viszont baszottul elkeserítő. És az is, hogy egyesek szerint ez tök jó.
A poszt írójával az csak a kisebbik gond, hogy megalázónak hiszi a szopást, a nagyobb az, hogy jó dolognak a megalázást. És ez alól kurvára nem mentesít, hogy egyes nők is.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.03.31. 09:54:42

Bár ahogy írtam, kissé szűklátókörűnek érzem a poszt megközelítését, ill. egy olyan szemléletet látok bennem kibontakozni, mellyel nem tudok egyetérteni, mégis megdöbbent az a hirig, amivel ráugranak egyes bloggerekre.

Persze csak azért, mert címlapos. Mert bevallom, én ezelőtt sosem jártam itt, és ahogy elnézem, ez nem egy mainstream blog. De ha az is lenne, azért a szerzőnek joga van akár hülyeséget írni. Továbbra is érvényes: ne olvass tovább, ha nem tetszik.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.03.31. 12:10:38

@Bbundi: A svungon? Ott én is megtaláltam. Tuti hiteles. Na ennyit erről...

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.31. 13:17:36

@Nathan D'Xantine:

Beugrottál, csíra! Mit szólnál mondjuk a Korunk folyóirathoz:
www.korunk.org/korunk/?q=node/8&ev=2002&honap=5&cikk=6897
Így már hitelesebb?

Persze azért nincs nagy baj. Ettől még lehet kamu, meg időgép híján a történelem javarészt elmélet.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.03.31. 13:24:16

@Bbundi: Te cucu! Gondolod a többi copy-paste átvételt nem láttam?
Azt kérdeztem, hogy mi az a római törvény amire hivatkozol.
Dehát ilyet ugyebár nem tudsz...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.03.31. 13:32:39

"A római világban a felláció annyira becstelennek számított, hogy büntetésnek is tekintették. Ha egy földmûves elkapott egy tolvajt, amint krumplit lop a földjérõl, büntetésként a tolvajnak le kellett szopnia a tulajdonost."

Idézet a hivatkozásodból.
A cikk hitelességéhez megemlítendő, hogy a krumpli a Nagy Felfedezések korában kerül át Peruból.
Tehát amelyik római földművestől krumplit lehett lopni az zseni volt! :D

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.31. 14:09:31

@Nathan D'Xantine: Az eszembe sem jutott, hogy a Korunk ilyen történelmi Bulvár. Egyébként a hivatkozás elvileg fordításokat tartalmaz, talán a krumplit fordította félre a gondatlan fordító. DE mint írtam, simán lehet téves. Ha a Wikin találtam volna, akkor is leírom, hiszen passzolt a témába.

És az való igaz, hogy nem vettem be magam a Római jog éléskamrájába. Ahhoz túl rövid az élet.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.03.31. 14:47:48

Egy tanév nagyjából elég rá!
:D

De ha picit gondolkodsz józan ésszel...
Tételezzük, hogy paraszt vagy. Mármint római.
Veted a kis perui gumódat, vagy az európai gabonkádat (Bár Gabon meg Afrikában van...). Lopják a kaját, amitől a megélhetésed függ. Elkapod végre a fickót. A megoldás:
Leszop. Hurrá! Viszont éhen döglesz. De jó...

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.31. 15:07:25

@Nathan D'Xantine: Nekem a Római Birodalomról a tivornyák meg Caligula van meg. Számomra egy ilyen törvény simán elférne.

nur 2009.04.02. 13:21:55

Hello, ha ezt a sötétbordó aláfestést kivennéd a postjaid alól, akkor tán el is lehetne őket olvasni :DDD

Amúgy az alapgondolatod nem hibádzik, de nem ám.

Tény, hogy a hetero férfiak társadalmilag beléjük oltott fölényérzése nemcsak a gazdasági téren, hanem az élet minden területén, így a szexben is érezteti hatásait.
Sőt, a domináns félben a homók között is működik ez a fölsőbbrendűség érzés, a másik fél lenézése, a szex alázási szándéka. Ld. börtönélet...

Ugyanez látható a nemi erőszakok esetében, háborúkban de békeidőkben is.

És a nyelvhasználat is alátámasztja ezt, hiszen hiána is próbálnak sokan egál-párhuzamot vonni, a köznyelv a ráfázást csakis szopásnak nevezi, és soha nem nyalásnak.

A nyalást sem úgy használja, mint pinanyalást, hanem mint seggnyalást. Tehát mindig a férfi félnek való behódolás lehetőségét hagyva benne.

Ebből látszik, hogy ezeket a direkte lealázó szóhasználatokat is kizárólag férfiak alkották, tehát lehet a lelkületükben valami ilyen megalázási érzés és törekvés.
Minden bizonnyal a kurva szó ezernyi szinonímája is ebből a feelingből ered.

Szerintem ez nem természetből fakadó, hanem tanult viselkedés.
A pornó is nagyon rájátszik erre, és a kliséivel (térdelve szopatás, szájba-arcra élvezés, amely kifejezetten az utóbbi évek hihetetlenül elhatalmasodó divatja lett)
ennek az érzésnek a megtapasztalását és élvezeztét igyekszik beleoltani már a kiskamaszokba is. Sajnos.

És alighanem nagy sikerrel.
Úgyhogy a posztírót lehet hülyézni és betegezni, alapjaiban ezt a valót érzi és látja.
süti beállítások módosítása