“today we withhold porn, tomorrow it's clean bandages.”

Diétás énblog - Idiet

Hit-cucc

2009. április 15. - Bbundi

Azt, hogy a sors márpedig létezik, hűen ábrázolja a Gettómilliomos. És akkor ennél több nem is kell. Ne elmélkedjünk már azon, hogy elménk mindenbe beleizzad valami felsőbb hatalmat, hogy vajon evolúciós igény e minden köznapi történésbe mitikus lényeket klónozni! Egyszerűen fogadjuk el, mert ha nem, akkor agyonbonyolítjuk az életünket a sok racionális gátlással, melynek folyománya egy olyan világ, ahol a tv-jósda elkötelezett dolgozói szakszervezetbe tömörülve kivonulnak az utcákra, hogy kristálygömbökkel dobálják a rendőröket, megnyitják a sötét erők dimenziójának mágikus fénykapuját, csomót kötnek a világ harmadik csakrájára, ezzel összezavarják a feng shui évezredes hagyományait, ami nyilván a tudomány előtti élet harmóniájából vezette le, hogy a bidék csak északra nézhetnek, és többé már nem lesz érvényes az a természeti törvény sem, hogy az oroszlánok bokán fossák magukat minden egyes alkalommal, mikor a Vénusz a tizenkettedik házban delel merőlegesen a szűzre, vagy mi.

És bevallom, én is hibáztam. Nem hittem az alternatív orvoslás professzorainak, pedig azok még a vízereket is megérzik angyalok segítségével, és van nekik fallikus szimbólumuk — bármilyen csökött is — ilyen útmutató gallyacska formájában.

Nemrég volt egy műtét a családban. A sebész rendesen hozta a vidám alkoholista szerepet, ami véleményem szerint teljesen rendben van, másmilyen orvosra nem is bíznék családtagot. Ennek az egészségügyi meetingsorozatnak az lett a következménye, hogy egy epe mínusz. Vizsgálatok, aneszteziológus, megannyi vérvétel, hogy végül laporotómia segítségével eltávolítsanak egy szervet. Aztán lábadozás, utókezelés, varratszedés, ráadásul nekem úgy tűnt, hogy a korház kurvára nem ad a keleti hagyományokra még a lékberendezés terén sem. Nem is csoda, hogy az angyalok távol tartják magukat a betegektől: például az ágytállal egyáltalán nem vesződnek, azt nemesen ráhagyják a nem éppen túlfizetett nővérekre.

Osz’t közbe meg rájöttem, hogy ez is ilyen hit-cucc. Nem is világos számomra a laporotómia, aztán meg a sebre is lehet, hogy varázsport szórtak. A csodatevő varatszedő ollóról meg nem is beszélve. Szerintem nincsenek is orvosi egyetemek, inkább varázslóképzők vannak helyettük, az osztályvezető főorvos meg maga Dumbledor professzor, és az ideális gyógyszerész pedig Piton, a bájitalok nagy ismerője.

May the force be with you!

Ezen túl nem szedem az antidepitabit, hanem használni fogom az erőt, és nem fogok félni az impotenciától, mert tudom: „egy gyűrű mind fölött”, nem fogok rendőrségre gondolni, hanem félelem esetén egyszerűen bevetem a patrónus bűbájt, és azt is tudom, hogy a vizsgán majd pont azt kérdezik tőlem, ami a sorsomba bele van írva, cirádás kelta betűkkel, lemoshatatlan tintával.

Epeműtétért pedig tuti nem megyek máshova:

Érdemes végignézni, de az epeműtét 1.40-nél kezdődik. A gyógyítás 4.00-tól. Hamísítatlan post op.

 

Egyébként meg havi zene

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idiet.blog.hu/api/trackback/id/tr301066078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása