“today we withhold porn, tomorrow it's clean bandages.”

Diétás énblog - Idiet

Egy személyi edző napja

2009. április 18. - Bbundi

ArgghH! Ez a legfaszább! Mit tudja a buzi Jenő a világ csettegését! Reggelire a vaníliás tömegnövelő dukál, nem holmi tojásfehérje meg rottyantós retek. Zöldséget fal, azt csodálkozik, hogy hónapok óta háttal edz a tükörnek. Még az aerobicos Ica sem szemez má’ vele, pedig az megugrik mindent, csak legyen benne pulzus. Így járnak a vegáskodó brokkoliivadékok. Egészséges tömegnövelés, jha, szerintük. Dönteni kell, kis csikók, mert a föld alatt már ugyanúgy bomlunk, viszont idefenn még mindig azzal lehet shortolni1 a réseket2, ha nagyobb bicepszfelületről verődik a napfény a botoxtelt arcukra, jha. Ez van, meg a fotoszintézis, baszki!

De most már elég az ábrándból. Mindig ez van. Belassulok a TÖMEGELŐ hét után, pedig most jön a szezon a dodzsóban3. Egymást érik majd a rengőhasú menedzserek a cukrászdaszesön4 után, hogy szabadítsuk meg őket a télen bőr alá halmozott termotrikótól5, de úgy, hogy izom legyen ám belőle, mer’ kilenc hét múlva megy Görögbe, és a vállalati tréningen ő akar a Zeusz lenni, jha. De kurvául nem tudom mit várnak protkó6 nélkül; a szélesszájú mosolytól csak egy izom dagad, de az meg úgy is a bájoffenzíva után kerül elő, márpedig a lepedőig eljutni… na az az igazi út, nem az El Camino7, öcsik.

Kicsit beújítok már módszertanilag, így a tömegelés után. Fölcsavarintok egyet a számlálón8, viszont recesszbe9 rántom a nevezőt10 tricepszen, ne sajogjon már reggelig. Meg azt mondják, rontja a boltot, ha látja a sok girnyókarú, hogy olyat rántok fél marokkal, mint tinédzser az Erotika Kiállítás után. Állítólag mínuszban zárt már néhány Darwintagadó, izomtalan, csíraevő egója a nap végére, de ha nem bírja az izomszférát, akkor én azt mondom, menjen bringázni az édenbe11, ha meg egó kell, akkor rongyoljon egy olvasókörbe, vagy írjon blogot. Attól, hogy nyávog, nem lesz kilenc élete, jha.

A nap fénypontja, mikor elkezdhetek fekve nyomni. Tiszta Jelenések könyve12 van ilyenkor, öcsém. Begyűjtöm a vasakat, akár a lomot a fémturkászok, azt sorba húzom mindet a rúdra. Ahogy nő a tömeg, úgy nyőgök egyre nagyobbat, ám a legmacsóbb akkor van, mikor direkt hangosan verem a rudat a villához, — nehogymá ne figyeljenek —, olyat kong, mintha Gólem13 lefejelné a Bazilika harangját. Tőlem lehet tanulni, csak monitorizálni kell a metódust.

Például az egyik esszencia, hogy lassan minden ruhától meg kell szabadulni. A napot még villantós latexben14 kezdem, de azt úgy eltávolítom, hogy napjába újat keljen venni, mer’ sose találom meg ebben a hodályban. Egyébként meg gyanús, hogy az update-libák15 között küzd valaki súlyos fétisproblémákkal izzadt pólók terén. Amit egyébként meg nem is csodálok, mer’ middéjkor16 már erőből párologtatok, mint egy prémium kategóriás jakuzzi. Olyan kombót eresztek ferromonból, meg Beckham-parfümből, hogy érzékenyebb görénypásztorok17 állandó szomgriadót rendelnének el az ötven méteres körzetemben. Ha több hatalma lenne ezeknek a legelésző kérődzőknek, tutira megadóztatnák a perszonális emissziómat18, hogy száradna ki belőlük a tesztoszteron!

De minden nyűgnek lesz gyümölcse. Esténként rendre kitolom magam a kávézóba. Jó hely, direkt be lehet stírölni a sokk jobbágynak19, had lássák, mit fogyasztok. Némelyik úgy meglilul az irigységben, mint milkatehén a fekpadon. Meg aztán lementik azt is, hogy engemet itten megismernek, és nemcsak hó elején, baszod. Eleve tudják, mit kérek, és Brezsnyev-smárral20 üdvözöljük egymást a bicepsztesókkal, de úgy ám, hogy a cuppanás simán elnyomja a háttérben duruzsoló Justin Timberlaket. Egyszer még szájpenészt is kaptam, amit simán körbadtam a haveroknak.

Na, szóval annyira veretjük a formát a körben21, hogy már nehéz lenne nem hazavinni valami rajongó libát, jha. De nem is gáz, mer’ szerintem az az alant22, mikor valaki zsebkendőbe keni a szaporulatot, ahelyett, hogy rendesen feltápolna23 egy sminkelt baromfiudvart.

Nekem semmi nem gond, érted-e kis nebuló? Bár az állandó sztereó24 kicsit ledermesztette a Banderas-mirigyemet25, de csak semmi pura26 mert tavaly óta van platinakártyám az izomporosztóban, aztán havonta dobnak bónuszba a fehérjehomok mellé egy kis ilyet. Érted, legyél célközönség, osz’t megkapod a kiszolgálást.

Miután az instant viagrától27 megbikásodva lezavartam a libatömést, még hátra van az éjféli önimádó liturgia is, biza. Legutóbb például az új telámmal leművészképeztem a még verejtékes, de durrant bicepszem, és frissiben fölszéveltem az iwiwre „profil1” néven, jha.

Idegen szavak és kifejezések

1 Shortolni: kölcsönkapott részvénnyel megjelenve a piacon árfolyamzuhanást előidézni, majd az olcsón visszavásárolt részvényből megfizetni a kölcsönt, és a kettő közötti különbség nyereségként realizálódik. Tehát ez olyan nyereség, amibe nem fektettünk saját tőkét.
2 Rés: nő. Utalás a hüvely bejáratára
3 Dodzsó: eredetileg dojo, ami harcművészetek gyakorlására szolgáló helység, edzőterem. Azt jelenti Út tanulmányozásának a helye.
4 Cukrászdaszesön: zabálásba torkolló családi, közösségi ünnepek
5 Termotrikó: zsír, háj
6 Protkó: protein
7 El Camino: középkori zarándokút
8 Számláló: széria, adott mozdulatsor megismétlésének száma egy gyakorlaton belül
9 Recessz: a recesszió rövidebb alakja, amely közgazdasági fogalom és legegyszerűbben visszaesést jelent.
10 Nevező: annak a súlynak a mértéke, mellyel nehezítünk adott mozdulatsort egy sorozaton belül (lásd számlálót is!)
11 Éden: tájvédelmi körzet, park, egyéb zöldterület
12 Jelenések könyve: Szentírás utolsó könyve, mely tárgyalja többek között az apokalipszist is.
13 Gólem: agyagból készült emberi alak (leegyszerűsítés!)
14 Villantós latex: élénkszínű, újatlan izompóló
15 Update-liba: Rubint Réka tanítványa
16 Middéj: midday (angol) jelentése déli, délidő
17 Görénypásztor: környezetvédő
18 Emisszió: károsanyag-kibocsátás
19 Jobbágy: kapott földért cserében dolgozhatott, meg beszolgáltathatott némi terményt, tehát nem túl jó sorsú földművelő (jelen esetben munkás) egyén.
20 Brezsnyev-smár: furcsa férfiak baráti köszöntése. Puszi, csók férfitól férfinak.
21 Kör: baráti kör röviden
22 Alant: alantas röviden
23 Feltápol: utalás tápanyaggal való ellátásra, jelen esetben proteingazdag „tápanyagot” jelöl.
24 Sztereó: utalás a nem a testben előállított szteroidra
25 Banderas-mirigy: az adrenalint is előállító szerv, a mellékvese. A Banderas előtag minden bizonnyal utalás egy férfi szexikonra, latin macsó színészre, Antonio Banderasra.
26 Pura: a purgatórium rövidebb alakja, a „para” szó hangalakjában módosult változata, mely így tágabb, biblikus jelentést is hordoz.
27 Instant viagra: lásd a linket!

A bejegyzés trackback címe:

https://idiet.blog.hu/api/trackback/id/tr911072926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RIO 2009.04.19. 12:19:17

mostez? izomtibor eltévedt? mindenesetre király volt, sokat röhögtem.

dex.ion 2009.04.19. 12:38:08

mesterkélt, erőltetett a nyelvezet, nehogy már egy félflekknyi szövegbe 27 idegen szó/kifejezés kelljen már. ráadásul a kifigurázott célcsoport nem is beszél így, ennél sokkal egyszerűbbek...

Tightend 2009.04.19. 12:53:48

Ja, ez itten too much kérem szépen.

csorsza 2009.04.19. 14:05:55

Modoros arcgéza, kompenzál, mer' csak viagrával megy már neki... Szánalmaska :)

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2009.04.20. 09:53:56

Hát ez... hát ez... no comment, ugye nem komoly, csak poén a blog?
süti beállítások módosítása