Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

“today we withhold porn, tomorrow it's clean bandages.”

Diétás énblog - Idiet

Kikelet

2009. április 05. - Bbundi

Végre kitavaszodott! Csípnek a darazsak, csipognak a madarak és félek, mindjárt rákezdenek a macskák. Tavasszal minden megváltozik, például a fing nehezebben oszlik a langymelegben, legalábbis úgy tűnik.

Gyorsan felébred a természet, mozdul a város, mindenki tavaszi ruhát ölt: a miheztartás végett nudista strandnak tűnik az utca az egy héttel ezelőtti állapothoz képest. Most hirtelen mindenkinek jó lesz.

Na jó, azért nem mindenkinek. Például vannak olyan madarak, akik a telet szoláriumba töltötték, hogy hamarjában megmutathassák, ők télen sültek kéregbarnára. Nekik nem kell nap sőt, őket zavarja a nap, hiszen az nem kéken világít. Be kell újítani egy tavaszi napszemcsit, végre indokolt a viselet. Nekik ez a télből-a-nyárba-bele-projekt direkt olyan fejtörés lehet, mint másnak az adóbevallás. Például el kell dönteni a barnítókrémről, hogy kell e még, vagy pont le fog járni a szavatossága őszig. Temérdek átgondolnivaló.

Tehát van tennivaló. Hídmosás, kocsimosás, fogmosás. Meg izzadtságszag. Jha. Az a legjobb, de még mindig csak a második biztos jele annak, hogy tavasz van, mert az első az a fika. Olyanná válik az orrunkba összegyűlő nyálkahártya-válladék, mintha kiszáradt volna a sült sajt. Ez jellemzően a virágporkoncentráció-növekedésnek (wooow! Micsoda alakulat!) köszönhető.

Egyébként két dolgot tanultam az iskolában, illetve az iskola miatt. Az egyik, hogy szokik nőre mondani, hogy tutajos, méghozzá akkor, ha dög, bár a kifejezés használható egyetlen szervre is, például „tutajos szem”. És én csak most tudtam meg, hogy ez azért vicces, mert a tutaj fát szállít. (Folyamatos melléknévi igenévként: fa--sz--állító). Jó, mi?! Hiába, engem nem nagy kihívás boldoggá tenni, azóta is ezt élvezem, és nem tudom, hogy élhettem ideáig.

Aztán van még egy csomó nagyszerűség abban, hogy melegszik az idő. Például lehet sokat inni buborékos vízből, aztán lehet óriásit böfögni, tudjátok, vízilósat (vízilovasat). Olyan ez a gyomrunknak, mint a szobának a tavaszi szellőztetés. Mesterséges huzat.

És nyilván nem bírom ki tavaszos idézet nélkül. Igen, arról szól. Lángöl és dárdahegyezés. Remélem, nem szorul magyarázatra, hogy ez azt jelenti: tutajos.

„Te szivárvány-szemöldökű,
Napvilág lánya, lángölű,
Dárdának gyémánt-köszörű,
        Gyönyörűm, te segíts engem!”

Részlet Nagy László Himnusz minden időben című verséből

(A gyémánt az nagyon kemény ám, annyira, hogy csak saját magával lehet formázni, csiszolni, vagyis, nincs az a dárda, amit a gyémánt ne tudna megélezni. A tavasz a természet Viagrája. Ingyen, recept nélkül.) 

A bejegyzés trackback címe:

https://idiet.blog.hu/api/trackback/id/tr651047806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elveszett Angyal 2009.04.05. 20:12:45

ez a tutajos poén régi, ócska, kopott, uncsi, elég tré egy egész bekezdést erre építeni

Holo 2009.04.05. 20:15:51

ez inkabb gusztustalanlett mint vicces

David a barátságos. ^.^ 2009.04.05. 20:53:08

Nekem tetszett. ^.^ kövezzetek meg......

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.04.05. 20:55:37

@David a barátságos. ^.^:
Nem kövezhetnek! Mostantól beléd fogok kapaszkodni!!!

branyik 2009.04.05. 21:32:53

szerintem egyes viccek nem mennek ki sohasem a divatból akányhányszor sütik is el :) Nekem teccett! Tényleg nudista strand...

nur 2009.04.05. 23:07:56

Ez olyan őszinte és passz.

Nekem ugyanerről egy régi fiúm mindig azt mondta:
"Tavasz van... ahány fűszál, annyi faszál..."

És érdekes, hogy ez mindig eszembe jut ilyenkor, pedig eltelt azóta sok tavasz...

hát, kinek a tutajos, kinek a tutajosné:)

ratman_ (törölt) 2009.04.06. 02:39:26

az indexre tényleg a legalja kerül csak a szakítós mellé, méltó párja mindegyik. elképesztő, hogy valaki ezért blogot indít.

visszaszólok 2009.04.06. 06:33:56

Komolyan, nincs jobb dolgotok, mint itt fikázni másnak a blogját!? egy enyhe limonádé így tavasszal, jókis megállapítások, ennyi. Ti meg menjetek, úgy érzem nem sok vesz körbe titeket..

visszaszólok 2009.04.06. 06:34:43

*tutajos (vesz körbe)..

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2009.04.06. 06:35:21

@ratman_: Akkor már tudom az okát, hogy miért kerültem ki nemrég. :D

ősbölény 2009.04.06. 06:59:20

A Nagy László-sor értelmezése találó, nekem nem jutott eszembe, pedig egész biztosan megalapozott. Odahelyezem az alábbi József Attila sor mellé: "a kés hegyét anyádnak szegezd, te bátor"... (Nagyon fáj)

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.04.06. 07:32:36

reméltem, hogy képet is mellékelsz :)

crix 2009.04.06. 08:44:35

Ez a blog olyan, mint amikor filozófussá iszom magam :) Ez kurvanagy bók :D
süti beállítások módosítása