“today we withhold porn, tomorrow it's clean bandages.”

Diétás énblog - Idiet

Kényelmes tanga!? Hazudsz!

2009. március 25. - Bbundi

A képen az első emberpár női felének szeméremteste látható. Illetve nem látható, mert levelekkel takarja Éva, ám a világról való tudásunkat felhasználva képesek vagyunk a levél mögé sejteni. Azt meg tudjuk, hogy a kiűzetés tulajdonképpen az evolúció kezdete, az evolúció pedig annyira hatalmas, hogy még a ruházkodásra is hat. Kérdés, tekinthetjük-e a tangát a fehérneműk homosapiensének, vagy csupán egy evolúciós zsákutca, ami bevág.

Az most lényegtelen, hogy milyen szempont érvényesül a nőknél a párválasztás aktusa közben, számunkra most az a fontos, hogy milyen eszközökkel vonják magukra a figyelmet.

Komoly kutatást végeztem, természetesen. Alámerültem a női magazinok izzó bugyrába, cicafórumokat olvastam és wellnestanácsokat értelmeztem. Megfeszített munka és kitartó odafigyelés árán felállt egy tézis, melynek természetesen egyetlen szaváért sem vállalom a felelősséget. Egyszerűen ez jött ki az egyenletből.

Feltételezésem első pillére, hogy a tanga kényelmetlen. Akkor is, ha nem. Ezt azért fontos leszögezni, mert cseppet sem reprezentatív közvélemény-kutatásomban megjelentek olyan válaszok, hogy a tangahordás az mennyei bármi máshoz képest. Ennek nyilván nincs valóságalapja, hiszen —mint majd elméletemből kitűnik— az is ezt mondaná, akinek kényelmetlen, de mégis hordja.

A második pillér valamivel stabilabb, és annyit tesz, hogy tangát hordani egészségtelen. Egyrészt mert könnyebben vándorolnak a végbéltől a hüvely felé az ott nem kívánatos kórokozók, másrészt —és ez sokkal ijesztőbb—, a tanga pántja irritálhatja az érzékeny területeket. Ja, és a Bartolin-mirigyek is begyulladhatnak, ami szintén szörnyű, de mi most maradunk az érzékeny területeknél (A Bartolin-mirigy is érzékeny területen van, amennyiben a kis ajkak szöveteit annak tartjuk.)

Nem vagyok nőgyógyász, de az biztos, hogy nem jó a szeméremtestnek, ha irritálva van. Érzéketlenebbé válhat, hiszen gyengülhet a terület vérellátása, és az idegek is károsodhatnak. Olyan ez, mint amikor egy cipő feltöri az ember sarkát, csak másképpen durva, mert a sarok elég sokat veszíthet az érzékenységéből, attól még funkcionál mint sarok. A szeméremtest meg inkább ne veszítsen keveset se, hamár.

További probléma a hideg. Nem azt mondom, hogy jó a befülledtség, de az biztos, hogy az áthűlt testrészek könnyebben fertőződnek meg. A torokgyulladást sem a hideg okozza, hanem kórokozó, aminek sokkal könnyebb dolga van a hideg levegő által áthűtött torokban, ahol az immunrendszerünk félénkké válik. Így teljesedik ki a mérhetetlenül ízléstelen pina-torok párhuzam.

((Természetesen a fehérnemű alakja mellet igen fontos az anyag. Halál a műszálra! Tudományosan. Csak ez unalmas, ezért itt nem szólunk róla.))

Akkor most eljutottunk oda, hogy tangát hordani szar. A hátrányok rakássá tornyosulnak, és mégis, él nemzet e hazán. Biztos ebben a rosszban is van valami jó, amitől persze még rossz marad.

Azt kell látnunk, hogy a nők nem azért hordják, mert nekik jó, hiszen nekik direkt rossz. Azért hordják, mert azt hiszik, hogy ez nekünk, férfiaknak jó. És akkor most ezt kibontom.

A fehérnemű szexissé teszi az alanyt, és a szexis alany mellé gyakran társul a dugás mint állítmány. A dögösség sokaknak ered a tangájukból, és nekik inkább fáj, csak maradjanak azok (dögösek). Nagy hiba. A tanga ugyanis a szexisség push-upja, egyszerű optikai tuning, spoiler a széthulló, lassú járgányon. Persze vannak olyan debilek, akik szép autóra is tesznek szárnyakat meg neont, de ők mindenkinél hülyébbek, és csak rontanak a saját helyzetükön.

Az egész dögösség dolog ilyen kisugárzásra megy, és aki tanga nélkül is érzi magán, hogy ő dög és eladható és jó és minden egyéb, az rendben van. Aki meg csak spoilerrel működik, jobban mondva fájdalmat és hátrányokat elszenvedve tangát visel, hogy felépítse magában az önbizalmat, az nem csak bizonytalan és sekélyes, hanem el is bassza. Mert a tuninggyurik nem szeretik az autójukat, igazából nem is látják, hogy az milyen autó, ők csak rágerjednek a sportkipufógóra, meg a csillogó neonra, aztán, hogy mit világít meg, az má’ mindegy. Fénylik, oszt jó’ van.

Tehát ha a nőket az autó-metaforán belül akarjuk értelmezni, és a tangahordást a csábítás egy eszközének látjuk, akkor a férfiakról kirajzolódik az autót vezető élőlény képe. És nem kell sokat gondolkozni, hogy lássuk, ha neon van egy autóban, akkor azt a sofőrje büszkén viszi széthajtani egy illegális gyorsulási versenyre, hogy ottan villanhasson. A neonterhelt verdák életértelme az lesz, hogy a sofőr megmutatja őt a többieknek. Illetve nem őt, hanem a neont.

Amilyen a csali, olyan lesz a kapás. Vagyis a tangával fogott párt továbbra is tangával kell etetni.

Záró rendelkezés

Már utaltam arra, hogy a tanga igenis kényelmetlen, pedig volt, aki azt mondta, hogy nem. Nyilván. Hiszen láthattuk, hogy elméletem szerint, aki tangát hord, az azért hordja, hogy önbizalmat építsen vele, márpedig azzal, hogy bevallaná a kényelmetlenségét, rögtön le is omlana a felépítmény, aminek érdekében a tangát mint kínt vállalta, így viszont nem lenne tangára szüksége, vagyis nem hordaná nap mint nap.

Tehát a konklúzió. Ha feltesszük a kérdést egy nőnek, hogy mit gondol a tangáról, akkor kétféle válasszal találkozhatunk. Kényelmetlen (ekkor nyilván nem ez a mindennapi viselet), illetve kényelmes (ekkor nyilván ez a mindennapi viselet). Előbbivel nincs is probléma, támogatjuk. Utóbbi viszont érdekes, méghozzá azért mert két kategóriát tartalmazhatna azoknak a halmaza, akik ezt a választ adják. Az egyik részhalmaz csak azt hazudja, hogy kényelmes, míg a másik részhalmazba azok az elméleti egyedek kerülnek, akiknek tényleg kényelmes a tanga.

E két részhalmaz az adott válaszok alapján ugyebár nem elkülöníthető, hiszen pontosan ugyanazt állítják. És mivel ez egy diétás blog, már rég lemondtunk a bizalomról és a hitről, vagyis alkalmazzuk a tudományt, ami pedig bemutatta nekünk, hogy a tanga rossz, mert irritálhat, meg egyébként is, nem való a mindennapokra.

A tanga kényelmességét egyedül a hit támasztja alá. Minden más amellett szól, hogy azon nők csoportja, akiknek a tangahordás nem áldozat, szigorúan elméleti. Egy olyan virtuális halmaz, ami nincs is.

A bejegyzés trackback címe:

https://idiet.blog.hu/api/trackback/id/tr151024958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skovalsky 2009.03.25. 21:19:41

Szerintem szűk nadrág alatt a bugyivonal kifejezetten szexi de biztos én vagyok a hülye.

Közöd?? (törölt) 2009.03.25. 21:22:16

@Bbundi: A Subaru Imprezára gondoltál mint neonos szárnyas autó? Nekem ilyen van, na és mi közöd hozzá? A tangákról beszéltünk ha jól emlékszem. Nem vagyok korcs feminista de eltartom a nőmet és jól keresek, igen is öltözzön úgy, hogy nekem is tetszen!

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.25. 21:22:38

@csongorbela: Az elméletemre alapotom, aminek az is része, hogy nem hiszem el, ha valaki azt mondja, kényelmes. A tangávalhódítást meg nem úgy kell elklpzelni, hogy bemutatkozás után azzal fojtogatják egymást a párok, hanem arra céloztam, hogy a tangás nők szexibbnek érzik magukat, mint tanga nélkül, ezért magabiztosabbak is lesznek. A bejegyzés pont annak a kritikája, hogy nem a tangától kell magabiztosabbnak lenni.

MILCSI 2009.03.25. 21:24:31

A tanga nagyon kényelmes,csak a vásárlásakor önkritikát kell gyakorolni...ha két számmal kisebbet vesz az ember lánya,az tényleg irritál,stb...a franciabugyi viszont a lehető legkényelmetlenebb találmány...közvetlen a push up melltartó után :-))

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.25. 21:28:06

@Brando: Jóvan! Akkor a te kedvedért : "támogatom".

Azért lett az a kiindulási alap, hogy kényelmetlen, mert az jobban passzol a gondolatmenetbe, másrészt a tudományoskodás jórészét meg nem én találtam ki.

Egyébként meg feszültnek tűnsz. Bevág?

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.25. 21:33:20

@Közöd??: Tényleg jó, hogy itt vagy, és adod magad. Az meg külön tetszik, hogy pont úgy beszélsz a nődről, mint a kocsidról. Azonos birtokviszony. Ez a bejegyzés egy kicsit rólad is szól. Meg egy kicsit neked.

Thess 2009.03.25. 21:35:54

hmmm....

érdeklődnék, hogy az a tény, mely szerint a neonos-szárnyasok a rossz, Te pedig a jó oldalon állsz, vajon azáltal vált fundamentummá, hogy Te kijelentetted?

egyébként meg:
tanga forever!

Brando 2009.03.25. 21:40:55

@Bbundi:

"Jóvan! Akkor a te kedvedért : "támogatom"."

Na, kezd alakulni. A végén még megtanulsz érvelni is.

"Azért lett az a kiindulási alap, hogy kényelmetlen, mert az jobban passzol a gondolatmenetbe, másrészt a tudományoskodás jórészét meg nem én találtam ki."

A tudományoskodásban egyetértünk, ez bizony nem több ennél.
Persze bármilyen izlés-vita csak tudománytalan lehet, de azért lehet próbálkozni.

"Egyébként meg feszültnek tűnsz. Bevág?"

Viccelsz?
Én férfiként nem hordok tangát, te igen?

respecta /01 2009.03.25. 21:46:46

Próbáltam érzelmileg megnyilatkozni...(hogy az elvárásnak megfeleljek),de én egyszerűen csak szeretem. Sőt vannak ruhák, amik meg is követelik. A minőség fontos (tökéletesen megfelelek az elvárásaimnak).
Ja, hogy a harmadik érintett szempontra is reagáljak (másik nem elvárásának): nos ez titok.
Mint ahogyan az is, hogyan reagálnék egy agyonmosott fecskére...
Örülök, hogy élek és nem vagyok elméleti egyed. Ezt is szeretem.

efi 2009.03.25. 21:48:52

@Közöd??:
"de eltartom a nőmet és jól keresek, igen is öltözzön úgy, hogy nekem is tetszen! "
Ha értelmezzük a mondatot kb ezt jelenti: fizetek érte, hogy azt csinálja, ami nekem tetszik/úgy nézzen ki/tetszen nekem.
Ideális kapcsolat lehet.

respecta /01 2009.03.25. 21:50:21

Próbáltam érzelmileg megnyilatkozni...(hogy az elvárásnak megfeleljek),de én egyszerűen csak szeretem. Sőt vannak ruhák, amik meg is követelik. A minőség fontos (tökéletesen megfelelek az elvárásaimnak).
Ja, hogy a harmadik érintett szempontra is reagáljak (másik nem elvárásának): nos ez titok.
Mint ahogyan az is, hogyan reagálnék egy agyonmosott fecskére...
Örülök, hogy élek és nem vagyok elméleti egyed. Ezt is szeretem.

respecta /01 2009.03.25. 21:52:11

Bocs', nem én voltam, a gépem!

FlybyWire 2009.03.25. 21:54:57

Hát a posztszerzővel komoly gond van.

"Aki azt mondja, kényelmes, az hazudik."
Ekkora hatökör baromság után minek reagálni??

Az exem és a mostani párom is mindig tangát hord, pedig nekem aztán tökmindegy lenne. Előbbinek elég telt feneke, a mostaninak kisebb (pont tenyérbe mászó) elképesztő dögös, formás popsija (34/36-os farmert hord). Az exem kifejtette, hogy ő nem is tud elviselni mást magán.

Pedig ez vagy 6 éve volt, úgyhogy nyilván nem a hülye elméletedet akarta cáfolni :))

FlybyWire 2009.03.25. 21:58:39

@Brando: ja, ez volna a normális, egészséges gondolkodású emberek véleménye.

Hadd döntse már el mindenki, mi a kényelmes neki.

2 esetet tudok elképzelni.

1.: posztszerző nő, utálja a tangát pedig a pasija fűzi, hogy hordjon.
2.: posztszerző férfi, és baromira szeretné, hogy a nője hordjon tangát, de az az istennek nem áll kötélnek.

Aki saját magáról képezi le az egész világot (ha nekem nem jó, akkor másnak is csak szar lehet), hát az bizony elég szánalmas.

(régen csak fecskét hordtam, egy exem beszélt rá a boxerre, ma már nem hordanék fecskét soha, mert bevág, egészségtelen, és kényelmetlennek érzem).

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.25. 21:59:10

@Brando: JA. Megtanulok érvelni, és a te kedvedért mostantól csak a helyes igei személyragokat fogom használni. Még a végén azt hitted volna, hogy többen vagyok.
Nekem az olvasó szent.

A tudományoskodás alatt meg ugye azt értettem, hogy ami tudósról elnevezett mirigynek rossz, az talán tényleg nem jó.

FlybyWire 2009.03.25. 22:02:24

"Azt kell látnunk, hogy a nők nem azért hordják, mert nekik jó, hiszen nekik direkt rossz. Azért hordják, mert azt hiszik, hogy ez nekünk, férfiaknak jó. És akkor most ezt kibontom"

Nem, nem kell belátnunk. Ezt Te hiszed így, lehet hogy nem egyedül, de ettől még nem így van.
A nagy büdös igazság az, hogy mindenki saját maga tudja, hogy neki mi a kényelmes.

Engem meg aztán baromira nem érdekel, mi van a csajon, az ilyen hülyeséget hogy neccharisnya meg combix se érdekeltek, ettől függetlenül a párom szeret ilyeneket felvenni, most tiltsam meg neki? :) ha ő így érzi magát jól... nekem semmi bajom vele, ha nem lenne akkor se lenne rosszabb a szex :)

wasabii (törölt) 2009.03.25. 22:02:41

Sorba veszem az állításaidat.

1. tanga kényelmetlen - az ellenvéleményeket önmagába forduló, tehát falszifikálhatatlan érveléssel kizárod. Az ilyen érv nem minősül érvnek.

2. egészségtelen - igen az. Nagyon sok minden egészségtelen, pl. alkoholos vagy szénsavas italokat, mesterséges szinezékeket fogyasztani, kipufogógázt szívni, egész nap egy széken ülni, böjtölni, hanyatt fekve aludni, dohányozni, monitort bámulni stb. Ettől még meglepően sokan csinálják. Az érved helytálló, de nem elégséges a tanga ellen.

3. hideg - mondjuk úgy, hidegebb, mint a teljes bugyi. De nem hidegebb, mintha tanga sem lenne rajtad. Fülvédő nélkül kimenni télen szintén hideg. A félcipő hidegebb, mint a bakancs vagy a csizma. A prémes nyakú nagykabátnál hidegebb a bőrdzseki. Ld. 2. pont. Ez sem elégséges.

Akkor ott maradtunk, hogy van egy nem megcáfolt érved, ami viszont nem teljesíti a tudományos érv kritériumait.

Mit is mondasz még?

A tanga szexis - igen, ez igaz. De az élet nagy része nem a hódításról szól, ezért hülyeség azt gondolni, hogy csak azért vesz fel valaki majdnem minden reggel tangát, hogy este legyen kedve megdugni őt valakinek. Elég lenne a bulizós napokon tanga, sőt csak azokon az estéken, de nyilván nem csak akkor hordja.

Az autós hasonlatod nagyon plasztikus, de elfelejtesz egy alapvető dolgot. Nem csak a szarrá tuningolt kocka ladákon van spoiler, meg neon. Vannak 5-10 millión felüli új autók is, amiket nem egy szárny tesz szemrevalóvá, de mégis van rajtuk, akár gyárilag is. Vannak olyan autók, amikhez a gyár kínál méregdrága optikai szetteket. Nyilvánvaló, hogy ezeket az autókat a gazdáik is szeretik, meg a kívül állók is megbámulják őket. Tehát esetükben nem a szart vikszolják át, hanem a dögöset teszik még szemrevalóbbá. És az ilyen kocsiból van több, nem a bőgő kipufogójú 1-es Golfból. Így van ez a tangával is.

Eddig bukóban vagy, de most jön a java. Azzal döföd az amúgy is összerogyott, és az asztal alatt vinnyogó érvelésed hasába a kést, amikor közlöd, hogy a válaszadók azon részhalmaza, amely kényelmesnek mondja a tangát, és még ráadásul igazat is mond, szerinted egyszerűen nem létezik. Ezt csak így, ex catedra.

Na szóval, barátom, te nem véletlenül írsz blogot, más orgánumnak ugyanis felelős szerkesztő a közelébe sem engedne. Vagy csak túl kevés tangás popsit kapsz mostanában? :)

Brando 2009.03.25. 22:03:49

@FlyByWire: Tökéletesen egyetértünk.

Kicsit kínosan éreztem magam, h a posztoló férfiként ennyire egyoldalúan közelíti meg a témát (sőt az oldalvágástól sem riad vissza), de örülök, h hozzászoltál.

Üdv

ja, és a fecskével kapcsolatban (is) igazad van. Nálam is hasonló a helyzet.

FlybyWire 2009.03.25. 22:05:23

@Brando: Savanyú a szőlő, elég egyértelmű...

FlybyWire 2009.03.25. 22:07:21

Ilyen alapon lehetne arról is cikkezni, hogy az análszex minden nőnek rossz, és senki sem élvezi, aki mégis, az hazudik.

EZ egy érvelés? :))

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.25. 22:07:24

@FlyByWire: Tőlem mindenki eldöntheti mi a kényelmes neki. Persze, aki szerint kényelmes a tanga, az ahazudik. Ez a vicc az elméletben, hogy abból csak ez jöhet ki.
És nyugi! Ami itt elhangzik, abból nem lesz törvény.

FlybyWire 2009.03.25. 22:10:21

@Bbundi: "Ez a vicc az elméletben,"

De ez nem "vicc" az elméletben, ember :) ez egy oxymoron, ami kizárja még azt is, hogy ez elmélet lehessen! Ez a csendőrelv:

1. A férjnek mindig igaza van.
2. Ha a férjnek mégsincs igaza, az 1. pont lép érvénybe.

Ez viccnek is gyenge (és régi), de erről egy 3 oldalas posztot írni? Miközben az itt kommentelők szerintem ismernek egy rakat nőt, aki ezt élből cáfolná?
Tényleg érthetetlen, céltalan ez az izé, bocsi.

FlybyWire 2009.03.25. 22:13:45

@respecta /01: Gondolod, elhiszi neked, hogy nem hazudsz? Szerintem a szerző mindenkinél jobban tudja, hogy a másik mit gondol/hisz valójában :)

Kókuszmenyét 2009.03.25. 22:13:51

Nem is értem minek ez a hosszú írás. Elég lett volna annyi, hogy szerinted kényelmetlen akárki akármit mond.

Nyilván egy túrázásra nem tangát veszek fel, de szerintem igenis kényelmes. Ráadásul még egy pasitól se hallottam, hogy nem kéne ilyesmit viselnem. Szóval kinek a pap, kinek a papné...

bjuli 2009.03.25. 22:14:01

A tanga kényelmetlen, ami nehéz, viszont nagyon egészségtelen is, ami komolyabb érv ellene.
Szerintem béna és önigazoláskereső cucc is, ez viszont már szubjektív.

oiduft 2009.03.25. 22:14:56

Női hozzászólóként: a tanga nekem is kényelmetlen.

Férfi oldalról megközelítve pedig: tök mindegy, mi van rajtam, fél percen belül úgyis lekerül rólam. :-)

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.25. 22:17:02

@wasabii: Muhahha! A te érved meg az, hogy a blogíró nyilván rakás szar, mert nem újságot ír?

Ha ugyanez újságban jelenne meg, akkor faszább lenne?
Mert az igaz újságokban mindig csak nagyon nagy faszaságok jelennek meg, a blogokban meg pont nem.

Szerintem a legszebb alfát is elkúrja a neon. Egyébiránt.

FlybyWire 2009.03.25. 22:17:33

@bjuli: Na, még egy önmagát univerzumnak hívő.
A tanga kényelmetlen - NEKED.
Egészségtelen meg annak, aki nem fürdik :)

FlybyWire 2009.03.25. 22:19:27

@oiduft: Ez már sokkal korrektebb, simán elfogadható, ha valaki bevallja, hogy neki kényelmetlen. Ugyanúgy, mint az is, ha valakinek meg kényelmes :)
A lekerüléssel igazad van

@bjuli: Az utolsó mondatod elég nehezen védhető, régen akarta rólad leszedni valaki netán? :)

Kókuszmenyét 2009.03.25. 22:20:03

FlyByWire: Egyetértünk. :)

petite chatte 2009.03.25. 22:20:16

komolyan azt gondolod, hogy attól, hogy kreálsz egy önmagába forduló érvet, igazad lesz? (l. "első szabály: a főnöknek mindig igaza van; második szabály: ha mégsem, automatikusan az első szabály lép életbe).
a mögé kreált "évrendszer" pedig aztán szóra sem érdemes.
arról nem is beszélve, hogy férfiként aztán nagyon tudhatod, mennyire kényelmetlen egy tanga :p

ja, és aki tangában fázik, azt talán öltözzön fel (harisnya, nadrág/ szoknya)... azt ne mondd, hogy attól a mínusz 10 négyzetcentitől fogok fázni...

szerintem tényleg _nagyon_ frusztrált vagy...

wasabii (törölt) 2009.03.25. 22:21:53

@Bbundi: Pontról pontra megcáfoltam az irományodat, de te csak az utolsó mondatba kapaszkodsz a kb. 100-ból? Figyi, nem az volt az érv, az a véleményem.

Az alfával kapcsolatban meg leírtad a kulcsszót: szerinted. Másnak meg kényelmes a tanga.

vilo (törölt) 2009.03.25. 22:26:06

23 éves nőként bevallom Nektek őszintén: a tanga KÉNYELMES. szinte csak azt hordom, és semmiféle egészségügyi problémám nem volt még belőle. ha lenne, akkor is tangáznék tovább. :) és ennek köze sincs a hódításhoz és az önbizalomhoz, ez baromság.

Kókuszmenyét 2009.03.25. 22:26:59

Újra végigolvasva... Elnézést kérek, de ez az egész tök hülyeség. Egyébként pedig cseppet sem tetszik, hogy azt gondolod a tangás nők annyira ostobák, hogy csak és kizárólag azért hordják, mert azt hiszik ez kell a pasiknak. Arról nem beszélve, hogy aki azt mondja kényelmes, az hazudik?????? És tényleg: pasiként honnan veszed, hogy kényelmetlen, vagy aki mást mond az hazudik??? Ennyi erővel írhatnék én is egy olyat, hogy én nőként azt gondolom, hogy a tökön rúgás nem is fáj annyira.... Aki pedig azt mondja, hogy de, az csak rájátszik. PONT. Nem vita tárgya. Én így döntöttem. (bocs fiúk. :))

respecta /01 2009.03.25. 22:27:31

@FlyByWire:
Már vigyorgok magamon.
- hogy egyáltalán reagáltam az egészre
- ki tudja: lehet, hogy a posztíró nem hord semmit, ezért támad minden mást (persze bocs' tőle)
- nekem a "kinyilatkozás" bármiről, amit adott fél nem ismer (ha nem hord), nos finoman fogalmazva az embert magát is bemutatja
- vagy jaj, lehet, hogy egy felmérésbe futottunk bele egyszerűen, mondjuk szociológiából
Mindegy, még fenn vagyunk valameddig.

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.25. 22:28:05

@FlyByWire: Azért neked is örülök. Főleg annak, hogy nem akartál reagálni, aztán mégis... Javul a statisztika. Meg gyorsan rendet is rakol a sok univerzálé között.
Micsoda káosz lenne itt nélküled, baszki!

leonessa 2009.03.25. 22:31:13

Nekem csak a tanga kényelmes!

FlybyWire 2009.03.25. 22:32:10

A zöldborsófőzelék rossz. Én nem szeretem, és mivel felfúj, egészségtelen is. Rossz az íze.
Kétféle ember létezik: aki szerint a zöldborsófőzelék rossz. Ők igazat mondanak.
A maradék többi ember szerint a zöldborsófőzelék finom. Namost, ők nyilván hazudnak, hiszen már az elején leszögeztem, hogy a zöldborsófőzelék rossz. Ez ugye nem is vita kérdése. Tehát, aki azt hazudja, hogy a zöldborsófőzelék finom, nyilván csak meg akar felelni a zöldborsófőzelék készítőjének (anyuka, nagymama, feleség stb.) Ez szánalmas és "önigazoláskereső" is egyben.
Igazán gáz, hogy ilyen sokan csapják be magukat azzal, hogy nekik "ízlik" a zöldborsófőzelék. Ami pedig rossz, és kész.

Gy.k: érdemes lenne utánanézni a neten a szubjektivitás és az objektivitás közti súlyos különbségnek, t. szerző :)

FlybyWire 2009.03.25. 22:34:01

@vilo: ne HAZUDJ, jó??!!!

@Kókuszmenyét: Te se!

Sok hülye nő, mind-mind hazudozgat magának!! Szörnyű, szörnyű világ :))
:)))

@Bbundi: mert először azt hittem, ennyire hülye nem lehetsz. És lám... :)

FlybyWire 2009.03.25. 22:34:31

@leonessa: Még egy HAZUG, hát nektek semmi se szent????

:D :D

vilo (törölt) 2009.03.25. 22:34:39

nos, ha jól értem, a posztoló logikája a következő:
- aki azt mondja, hogy szereti a spenótot, az hazudik
- aki azt mondja, hogy szereti a tökfőzeléket, az hazudik
- aki azt mondja, hogy szereti a telet, az hazudik
- aki azt mondja, hogy szereti a kövér nőket/férfiakat (bocsi), az hazudik
- aki azt mondja, hogy szeret az esőben sétálni, az hazudik
- stb...

Kókuszmenyét 2009.03.25. 22:35:46

@FlyByWire: Ott a pont. A zöldborsófőzelék tényleg rossz. :)

FlybyWire 2009.03.25. 22:35:57

@petite chatte: basszus rátapintottál... hát erről van szó!! Ő már hordott tangát! És bizony egy férfinak az nem lehet valami kényelmes... így már érthető az egész :)

respecta /01 2009.03.25. 22:36:45

@FlyByWire:
Kész, már hangosan nevetek!
Ugyanis a zöldborsófőzeléket imádom, de rossz, mert engem felfúj, tehát meg sem ehetném...
Te jó ég, micsoda káosz!

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.25. 23:05:32

@FlyByWire: Mondom, jó, hogy itt vagy. Most meg már különösen. Tetszik a zöldborsós vonulat. Nyilván érzed az iróniát. Örülök, hogy meglett a hátsó sornak is.

Valahova leírtam, hogy ezek itt nem törvények, sem alkotmányos, sem fizikai értelemben.

Ez itt móka, és FlyByWire is rájött végül, ha jól látom. Lehet élvezni is meg kötekedni is. Jó ide mind a kettő. Már az elején sejtettem, hogy kiveri a biztosítékot.
Mindent lehet, pl. érvelni amelett, hogy ez nem tudományos. Jha. Az este nagy eredménye, hogy hülye pontokba szedve sikerült levezetni valamiből, ami a kiüzetés és az evolúció keverésével indul, hogy nem tudományos.

Olyan ez, mintha találnál egy helyesírási hibát a Bibliában, és abból levezetnéd, hogy nem igaz. És tényleg nem igaz, csak nem a helyesírási hiba miatt. Az nem dokumentum, amitől elvárjuk, az irodalmi mű, amitől meg mást várunk el.

Egyébként szerintem nekem mindig igazam van, és mindenki hazudik.

Most már megyek. Elmúlt este 11. Ilyenkor indul a pornócsatorna adása a kábeltévén.

FlybyWire 2009.03.25. 23:10:57

@Bbundi: Ügyes próbálkozás :)
Nem a poszt, hanem hogy megpróbálsz a "ja, tényleg csak vicceltem" c. dologgal menekülni...
Ha ez tényleg így van, akkor valóban nem vagy más, csak egy szánalmas provokátor. Hidd el, az a rosszabb!

Jó éjt :)

FlybyWire 2009.03.25. 23:12:56

@Bbundi: Nem, nem jöttem rá...

2 eset van: vagy tényleg nagyon gyengén állsz a dolgokkal (lásd objektív vs. szubjektív), vagy csak béna provokáció volt a poszt (most ez utóbbi felé menekülsz, látom).

Válassz :) a bukás már megvan...

FlybyWire 2009.03.25. 23:15:01

A kettős posztért bocsi, valamiért nem akart frissülni, azt hittem, elveszett. A lényeg ugyanaz.... bocs, ha túl hamar sikerült kinyírni a témát. Legyen a következő érdekes!

Jóéjt mindenkinek.

Iron 2009.03.25. 23:20:27

@FlyByWire:
neked tényleg nincs humorérzéked... persze hazudhatod, hogy van, de ez nyilvánvalóan csak elméleti egyedséged okán lehetséges, mivel nincs


olvasgatom a hozzászólásokat, és hát durva, hogy senkinek az égvilágon nem jött le eddig

akkor ki is itt a szánalmas?

FlybyWire 2009.03.25. 23:24:02

@Iron: Sokkal komolyabb, női nemmel kapcsolatos pszichiátriai problémák sejlenek itt át a posztból, mint valami szánalmas irónia-próbálkozás.
Az iróniára lásd a zöldborsós kommentem. Nyilván azért kacagtak rajta, mert nincs humorom. :)

Aki szerint ez a blog vicces, az a valaki nem vicces, drága Baldrick :)

levi\'s 2009.03.25. 23:27:22

Jó cikk, leginkább a stílusa fogott meg. Elolvastam egy pár korábbit is, és igazi gyöngyszemeket találtam. Ha nem lennék ilyen rohadt lusta, ilyen blogot írnék én is. Egy igazi maddox pótló:( maddox.xmission.com/ ) Csak így tovább.

Martian (törölt) 2009.03.25. 23:34:07

A párom aszondja, felveszi akár Gollam tangáckáját is, ha én meg felveszem Borat szép sárga fürdőruciját.
:))

FlybyWire 2009.03.25. 23:34:15

@levi\'s: Biztos láttok valami fényt, amit más nem :)
Ez egy bevallottan provokáló, logikai hibákkal teli, zavaros, semmiről sem szóló... izé.

Bár végülis a kakiszexet is veszi valaki, szóval nomen est omen :)

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.03.25. 23:36:43

'do you wear thongs a lot?'
'sure. Every time I want to floss my ass.'
- Stephanie Plum (Janet Evanovich) -

bocsi magyarul nem annyira jó :D
nekem egyetlen tangám volt, irtó kényelmetlen, állandóan éreztem a viseletét. Most csakis sima szabású sport FILA bugyijaim vannak, mind egyforma, egyszerű szabású, öltésnélküli, nem látszik nadrág-szoknya alatt, jól áll, kényelmes és egészséges.

És egyetlenegy pasi sem hiányolta a másfajta fehér (=fekete)neműt.

Csavarhúzós 2009.03.26. 00:11:26

Nagyon tetszett!! Beleolvastam korábbi posztokba is, végig fogom olvasni alkalmasint.

A tanga témához annyit, hogy ott van még a társadalmi norma valamint a rivalizálás is, azaz nem csak a pasik miatt hordanak tangát/magassarkút és egyéb kényelmetlen cuccokat, hanem ahogy egynemű közösségekben a pasik egymást alázzák azzal, hogy kinek nagyobb a bicepsze, farka, fuxa, stb.; ugyanúgy nőknél is működik ez.
Középiskolás koromban sokat fagyokodtam télen a buszmegállóban, de tesiórás napokon nem húztam jégeralsót, mert megaciki a többiek előtt. Van ahol kváziszabvány lett a tanga, pl. az egészségügyben a némileg áttetsző fehér nadrág alá, és mást felvenni majdnem olyan, mint kívül hordott tangabugyiban felszállni a piros hetesre.

francois 2009.03.26. 00:15:39

Urológus doktor úr mondta, a nők is flatulálnak (szellentenek), s bármíly kicsi mértékben, szabad szemmel szinte nem láthatóan, de ürülék porlasztódik az alsóneműbe. Ez - a tanga esetében - könnyen bedörzsölődik a szeméremajakba. Konklúzió: fertőződés.
Elment a kedvem a tangától. (Pedig őrültem imádom a vaginát s a körötte vívott reklámhadjáratot, aminek látványos eszköze a tanga. Na de ilyen áron??)

Csávógyerek 2009.03.26. 01:07:14

Kérnénk hasonló statisztikai elemzést:
- tűsarkú cipőkről;
- push-up melltartókról;
- lépésgátlóan szűk szoknyákról;
- légzésblokkoló felsőkről;
- arcra felhordott kenceficékről; és
- orrfacsaró dezodorokról;
- stb.

Aztán meg arról is, hogy miért is érdemes egy egyébként annál többnek kinéző és annál többre érdemesként megismert nőnek:
- pornószínésznőnek állni;
- összeállni gátlástalan üres köcsöggel;
- buliban részegen lefeküdni a spájzban egy ismeretlen kannal, miközben annak szeretettnek mondott asszonya éppen kórházban vajúdik;
- stb.

... csak, hogy nagyon közeli példákat említsek.

Megvédem a tangát az életem árán is, együtt az összes többi szépségkellékkel ... mint az "asszonyállat" színes tollazatát ... amely nélkül kopasztott csirkének néz ki.

hejhó a raszta 2009.03.26. 02:07:44

régen le kellet húzni a lányok bugyiját hogy megnézzük a feneküket.
ma szét kell húzni a feneküket hogy megnézzük a bugyijukat.

és mi van a férfi tangával?
lányok, visszataszító vagy izgató?

Márk_Márk 2009.03.26. 03:27:23

Én meg azt nem hiszem el, hogy a Föld gömbölyű. Mondják, mondják azt is egyesek, de huncutok ezek mind, én meg még nem láttam.

De barátom, Bundi, látom már, hogy azért legalább minket kettőnket nem vernek ezek át, hát nem? Korábban keljenek fel ehhez, höhöhö...

Nekem egyébként nem tetszik a tanga a nőkön. Vagy semmi, vagy ha már valami, akkor normál bugyi.

Azt meg nem igazán értem, miért terjedne a végbélről a fertőzés jobban a hüvely felé tangában, mint bugyiban (bassza meg, akkor meztelenül kapásból átugrik? - most már tudom, miért mondták a 80-as évek elején a nudistákra, hogy "micsoda fertő").

Márk_Márk 2009.03.26. 03:41:15

@wasabii:
Az orvosok szerint böjtölni kifejezetten egészséges. Évente pár napot legalábbis mindenképp.
Sőt, bizonyos alkoholos italok fogyasztása is egészséges bizonyos mértékig, ugyanis az alkoholisták utáni másik leghalandóbb csoport a totál absztinensek, és a legjobban meg a franciák bírják, akik azért meg-megisszák a magukét.

Az I-es Golfot meg csak ne szidjad, nekem volt, és ha gyártanák, még ma is kizárólag azt vennék (na jó, BMW-re nem fussa, mert ha futná, akkor mégis inkább azt, de abból is csak a régi típusokat, 315-318 és társai).

Márk_Márk 2009.03.26. 04:05:30

@Bbundi:
B+, nálunk meg kivették a kábelből a pornót...

@francois:
Ne ezt azért járjuk körül.

Egyrészt hogyan jut el a fenéktől a szeméremajkakig az ürülék? Vagy a tanga közben le-fel mozog, amit rendes bugyi a világ minden kincséért nem tenne, na de az ilyen szemérmetlen G-húroktól (bocs, a tanga egy másik neve angol nyelvterületen, utalva a hegedű legvastagabb húrjának a tangáéval összevethető méretére) ez simán kitelik?
Egyébként azt is elárulom (de el ne mondd senkinek!), hogy a végbélben nem bálozik egész nap az ürülék fing általi porlasztásra várva (bár mondjuk azt is megnézném, hogy egy átlagos állagú és a kapszulában (nem vicc, ez a neve) várakozó végtermékről mekkora erejű fingorkán tud bármekkora darabokat leszaggatni, hogy aztán azt a tangára kiporlassza.
Természetesen kellően híg fos esetén a helyzet egész más, de akkor ha tanga, ha tundrabugyi, akkor is folyik a gravitáció megkövetelte irányba, ha netán kicsordul (vagy egy jól megtermett végbélszél kiporlasztja).

Most, hogy látom, milyen érdekes és úgyszólván kimeríthetetlen lehetőségeket tartalmazó, valamint már-már végtelen szempontból vizsgálható ez a téma, kedvem is támadt írni belőle egy doktori disszertációt.
Mondjuk Szar az élet címmel.

Márk_Márk 2009.03.26. 04:06:28

@Bbundi:
B+, nálunk meg kivették a kábelből a pornót...

@francois:
Ne ezt azért járjuk körül.

Egyrészt hogyan jut el a fenéktől a szeméremajkakig az ürülék? Vagy a tanga közben le-fel mozog, amit rendes bugyi a világ minden kincséért nem tenne, na de az ilyen szemérmetlen G-húroktól (bocs, a tanga egy másik neve angol nyelvterületen, utalva a hegedű legvastagabb húrjának a tangáéval összevethető méretére) ez simán kitelik?
Egyébként azt is elárulom (de el ne mondd senkinek!), hogy a végbélben nem bálozik egész nap az ürülék fing általi porlasztásra várva (bár mondjuk azt is megnézném, hogy egy átlagos állagú és a kapszulában (nem vicc, ez a neve) várakozó végtermékről mekkora erejű fingorkán tud bármekkora darabokat leszaggatni, hogy aztán azt a tangára kiporlassza.
Természetesen kellően híg fos esetén a helyzet egész más, de akkor ha tanga, ha tundrabugyi, akkor is folyik a gravitáció megkövetelte irányba, ha netán kicsordul (vagy egy jól megtermett végbélszél kiporlasztja).

Most, hogy látom, milyen érdekes és úgyszólván kimeríthetetlen lehetőségeket tartalmazó, valamint már-már végtelen szempontból vizsgálható ez a téma, kedvem is támadt írni belőle egy doktori disszertációt.
Mondjuk Szar az élet címmel.

Márk_Márk 2009.03.26. 04:08:32

Bocs a duplázásért, Internal Server Error felhasználótársunk hibája.

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.26. 06:04:23

@wasabii:
@Brando:
@Kókuszmenyét:
@petite chatte:
@respecta /01:
és persze, valamint főleg:
@FlyByWire:
Meg a többi érvelő tehetségnek is szól!
Nem, nem menekülök egyetlen állításból sem, attól meg végképp nem, hogy te szánalmasnak tartsál. Edddig ugye beláttátok, hogy nyilván még nem láttam tangát, és hiányzik, egyébként meg szánalmas idióta vagyok. Persze ez is nyilvánvaló.

Közben a sok okos érvelő terminátor levezette, hogy a következő két mondatban van logikai bukfenc: "Feltételezésem első pillére, hogy a tanga kényelmetlen. Akkor is, ha nem." Ehhez gratulálok! Ügyesek vagytok. Jól kiérveltétek, hogy itten gubanc van.

Persze akkor lenne az igazi az érvelés, ha olvasni is tudnátok. PL. kiderülne, hogy nincs rá szükség, mert ez nem a cosinus-tétel megfogalmazása volt itten. Lásd 3. bekezdés, közvetlenül az előbb idézett mondatok előtt:

"Komoly kutatást végeztem, természetesen. Alámerültem a női magazinok izzó bugyrába, cicafórumokat olvastam és wellnestanácsokat értelmeztem. Megfeszített munka és kitartó odafigyelés árán felállt egy tézis, melynek természetesen egyetlen szaváért sem vállalom a felelősséget. Egyszerűen ez jött ki az egyenletből."

Úgyhogy nem menekülök az iróniába, hanem eleve az volt. Ebbe kötöttek bele éjszakás érveléssel, géniuszok!

Csak eztet biztos elfelejtettétek. És gyorsan nekiláttattok beigazlni, érvelni, okosnak lenni. Ezzel nincs baj. Nálam ér egót hízlalni, akár azon az áron is, hogy az enyémet felfaljátok. Csak közben kiderül, hogy hülyék vagytok, és egy kicsit akadozik ez az olvasás-dolog. De nem baj majd érveléssel behozzátok. Lesz, ami lesz.

További jó érvelést nektek, és teljesedjék ki az életetek egy hatalmas önigazolásban!

Lehet jönni nyugodtan gyökérkedni, meg belémkötni értelmetlenül, ha anélkül üres a szerda este. Itt megtaláltok.

Ja, és FlyByWire! Az értő olvasók basztatásáért, akik szerint a blogom jó, esetleg vicces, állandó jelleggel fog járni egy pofon. Főleg, hogy segg vagy a szimpla összetett mondatok befogadásához.

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.26. 06:06:50

Ja, akik meg hízlalták a májamat, azzal hogy tetszett, vagy akár azzal, hogy értették miről van szó, azoknak nagy KÖSZ! Mindig jólesik. CSÓK!

magyar-magyar szótár 2009.03.26. 07:05:07

Az orvosi szlengben a bugyi hosszúneve: Nőgyógyászok öröme. Minthogy sok-sok aprómelót[= pénzkereset] az az orvosoknak. Majd most a nőgyógyászok öröme a csípőnaci és a télen is ki-kivillanó vesetájék lesz.
Msot az offo lene ide, ha kitérnék arra, hogy az a V alakú nőifenék, aminek középrészén 8-as szerűen vág be a hűdepiciny bugyis s arra tottyad rá a felnyomott bakfishány (vagyis a jujdeédesz pici bugyika fölött hájguriga ráadásul a lányok 80%-ánál vérágasan randán...
A Juj kivan minnnyá a puncikám!!" -igézete helyette a csípőnadrág nagy hájas hasat kínál.
Bizto vagyok abban, hogy a tangabugyi egy bizonyos férfikört izgat, de abban is, hogy egy lekérdezésben a tangások 87%-a nem a sexy hatást, hanem a kényelmet jelölné meg.
Namost, egy magamfajta vén disznó totyog a pesti mellékutcán, ahová mitsesejtve befordul a magasarkúcipős tangás nő, AKI egyből elfáradt teve váltásra vált s hátranyúl, ki-elcsippenteni gyötört végbeléből a tanga madzagját.

Ha lenne erre időm meg kedvem, tangaellenes blogomat ilyen lesipuskás felvételekkel díszíteném.

fatál natál (törölt) 2009.03.26. 07:23:14

Én inkább franciabugyit hordok, de ha nyáron fehér lenvászon nadrág van rajtam, akkor ahhoz tanga kell.
S NEM kényelmetlen számomra. A nőgyógyászati részre nem tudok kitérni, mert csak alkalmanként hordom. Számomra a nyári viselésekor nem volt semmi hátránya. És nem hazudok. Bár aki nem akarja, nem hiszi el.
A bacikról meg annyit, hogy sz@rás után seggmosás. Ez sajnos Mo-on még nem annyira divat, de én csinálom.

Flashzee · http://www.flashzene.com 2009.03.26. 08:25:19

Tényleg nagyon jó írás!

fatál natál: a mosás sokszor lehetetlen, ha olyan helyen vagy, persze tudom, úgy kell megoldani, én is úgy próbálom, de ez nem mindig sikerül!

Koordinátor (törölt) · urbanlegend.blog.hu 2009.03.26. 08:36:14

Apám nőgyógyász. Lányok, lécci hordjatok tangát, mindegy milyen anyagút (ha lehet, inkább műszálast), mert szegénykém nehezen mondana le a jó kocsijáról. A csípőnaci+tanga kombó is jó (m-m szótár megállapításával paralel módon)

asdf.asdf 2009.03.26. 08:57:28

Az első tanga, amit levettem, vonalkódos volt. Egy bizonyos szakaszon.

Ezekután azt hiszem nem kell magyarázni, hogy nem tolulnak fel bennem szép érzések, ha ilyet látok egy nőn.

FlybyWire 2009.03.26. 09:00:54

@Bbundi: Ez még mindig nem ment fel a totális céltalan, illogikus provokáció ténye alól. Azért csak hajrá, az egóddal meg úgysem lehet mit kezdeni, ez látszik :)

FlybyWire 2009.03.26. 09:02:04

@Bbundi: A személyeskedést külön köszönöm, hiszen az tudvalevőleg felér egy beismeréssel :)
További szép napot!

Alfonzhal 2009.03.26. 09:04:22

Én nem hordok tangát, de majd eljön az idő, amikor kötelező lesz!

Dee_ 2009.03.26. 09:15:10

Kényelmetlen, utálom. Akkor vettem csak fel, ha tudtam, hogy perceken belül lekerül rólam. :)
Nyáron, fehér nadrág alá csakazértis fehér franciabugyit veszek. Lesajnálnak a csajok? nem érdekel, azok azért is lesajnálnak, ha nem tűsarkúban tipegek a sárban, hanem bakancsot húzok.

A férfitangáról: szeretem nézni a párom, ha meztelen, a feneke formás, de egy férfitanga visszataszító lenne rajta, hiába takarna keveset... Nem férfias.

Dee_ 2009.03.26. 09:20:40

Ja, és tisztában vagyok az egészségügyi kockázataival is, ahogy majdnem mindenével, ami a női lét velejárója. Sokan viszont nem veszik ezeket figyelembe, míg nem lesz bajuk, nem törődnek az egészégükkel.
"Kilóg a csípőm a kabát alól? Ugyan, nem leszek beteg!" (Nem is most, majd pár év múlva, vagy amikor meddőségi vizsgálatra mégy, kiderül.)
"Elég a tabletta, nem szeretem a gumit, és a fiúk sem, hiába fekszem le minden nap mással. (Száll a nemi betegség ágról ágra...)
"De ez a magassarkú szexis! Enélkül nem nő a nő!" (Ha csak ez határozza meg a nőiséget, ott már baj van...)

Közöd?? (törölt) 2009.03.26. 09:34:06

hisztizzetek csak, kutya ugat a karaván halad. ja és persze nem dagadt lottyadt nőknek kell tangát hordani hanem a szexi normálsúlyuaknak, persze azoknak sem árt ha jobban néznek ki kissé:-)

respecta /01 2009.03.26. 09:41:52

@Bbundi:
Ha már megszólítottál...
Jó reggelt neked is!
"Nekem az olvasó szent"-írod. Ezt el is vártam tőled! Joggal feltételeztem ezért, hogy mindenkit pontosan értesz. Te is.
Engeded a saját véleményeket, tapasztalatokat, a beszélgetést. Vagyis irónia nélkül: konkrétan a kommunikációt.
Örültem is, hogy nem politizált, meg fröcsögött alpári módon, meg uszított, meg...itt senki,biztosan értesz, mivel az olvasó neked (hál'istennek) szent.
Valóban: "Micsoda káosz lenne itt nélküled, baszki!" Ezért ejnye és bejnye neked. Najólvanna, ezt ejtem is.
Csak viselj el minket. Itt nálad. Nekem tetszett itt lennem. A poszt stílusa miatt is. Ne légy egyre mérgesebb/dühösebb tehát. Az már nem irónia.
Persze, ezt te is tudod.
Én továbbra is szeretem a vita tárgyát. Pusztán azért, mert magánügyem. Ha téged ez bánt, hát szólj rám, de ne kiabálj. Aztán eldöntöm, hogy figyelembe veszem-e, mert vevő vagyok az iróniára és a konkrétumra is. Alanyi jogon.
Tehetségemből,megbízhatatlanságomból (és a nagy kedvencem, ahogy "bjuli" írta) az önigazoláskereső cuccok iránti elkötelezettségemből adódóan. Vagy nem. Azért is, mert én már NŐ vagyok. Ettől a ténytől sem szenvedek egyébiránt.
Üdv.

szemig jimmy 2009.03.26. 09:44:28

ha hazaérek letépem az asszony bugyiját
már nagyon szorít

pongyolapitypang 2009.03.26. 09:52:45

Sok igazsag van a cikkben, egeszsegtelen, sok tenyleg kenyelmetlen, es csuf is amikor atlatszik a pant.
Mostani favorit a lezerrel szabott alsonemu, igy tuti nem ut at.
www.polyvore.com/women_womens_laser-cut_hipster_underwear/thing?id=884111

Stupidella 2009.03.26. 09:55:41

Biztos írta már más is, de tanga és tanga közt is van különbség. Én eddig csak egyet szenvedtem meg, az tényleg nagyon bevágott, amit este én meg kivágtam a fenébe. A többi jó minőségű, van pamutom is (legkényelmesebb) és vannak gyönyörű csipkék is. Először lehet, hogy szokatlan és kényelmetlennek tűnhet, amikor az ember lánya elkezdi hordani, de amint megszokja az ember, már a sima bugyi lesz a kényelmetlen, útban lesz a széle, a "szára", korlátozni fog a mozgásban.

(elsőre a lábujjközös papucs is kényelmetlen ugyebár)

Ubertino da Casale 2009.03.26. 10:08:29

Szerintem is eléggé erőlködve akar bizonyítani valamit a szerző.

A tanga még a kevésbé szép fenekeket is kívánatossá teszi, szóval hajrá csajok, hordjatok bátran tangát! :-)

Kispista (törölt) 2009.03.26. 10:12:54

Én aszondom, minden nő akinek az a jó hordjon teliseggű bugyogót, vágassa rövidre a haját, és vegyen fel zsákruhát mer' az a kényelmes.
Soha ne borotválja a lábát, és egyébb testrészeklet sem, mert kipattogzik, és amugy is a természetes a szőr.
Ha ezzel elkészült mindenképpen nyisson egy blogot ahol leírja a kedvező tapasztalatait a kényelmes új életéről, és a hímsoviniszta rohadt világról.
Ideje lessz rá, már tetszeni senkinek sem akar csak egyenjogúságot, amikor ugyan igénytelen ronda, és szőrös, de azért tisztelik benne a nőt, előre engedik az ajtóban és kap virágot március 8-án.
ÉLJEN A TELESEGGŰBUGYIS KÉNYELMES ÉLET!!

respecta /01 2009.03.26. 10:23:27

@Bbundi:
Lemaradt: Látod, milyen sok hsz van? Örülj neki. Minden kétoldalú. Vagy több. Van aki az iróniádra reagált, van aki konkrétumra. Hangulat kérdése. Jó ez így. Sikeres poszt. Jó a társaság is. Végre valahol nyugalom van.
Ez a lényeg és csak mosolyogj!
Néha jó hagyni, hogy csak úgy történjenek a dolgok. Még akkor is, ha a te szándékod más volt...

BalintK 2009.03.26. 10:45:13

Sziasztok, Én csak annyit, hogy sok ember sok féle képpen választ magának állatbarátot. Sokan a Fikakirályra esküsznek és szerintem ezen a blogon sok ilyen arcot találni.

Bbundi. Ezzel a gondolattal már én is eljátszottam. Van benne ráció, legyen bármennyire is felszínes a körítés, az csak nyújta Fikáékat. Másrészt meg jó ez a blog, csak a sütemények nem vágják a csíziót. Jó is ez így.

Szegasz Mindenkinek.

ui.: Bugyi nélkül?

da boss 2009.03.26. 12:45:19

...imádlak Titeket. Bbundit meg főleg! XD

majdnem kicsúszott a kis számon, hogy lassan örömtelibb itt röhögni a hozzászólásokon, mint a youtube-on...

és felmerült bennem egy kérdés: nekünk, férfiaknak nem "csak az számít", mi van a tanga/akármi alatt? :D

a barátnőm talán meg is sértődne egy kicsit, ha csak a seggére koncentrálnék a szabad ég alatt. nem szabom meg Neki, mit vegyen fel - nem is tehetném meg... úgy néz ki, ahogy akar, én így szeretem.
én is olyan cuccokban járok, ami nekem jó, attól függetlenül, hogy mennyire kényelmes, vagy nem - a lényeg, hogy összességében JÓ legyen NEKEM.

ha egy lánynak nem tetszik, akkor meg leveszi úgyis ;)

Világbéke
/és csoportszex/

XDD

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.26. 14:25:49

@Márk_Márk: A végbéélből a bacik nemcsak a konkrét szar formájában áramolnak szét. Van olyan cucc, hogy végbélizzadás. A tanga meg annyira közel van a be/kijárathoz, hogy rögtön fölfogja, a bugyival ellentétben, ami egy kicsit távolabb van ideje nagyrészében.

Aztán a folyást szépen elvezeti a tanga, mert az sziv, és mivel kicsi, nem tud sokat szívni, vagyis a matéria elhalad szépen előre. Gondolom.

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.26. 14:31:28

@FlyByWire: De hiszen nem volt céltalan. Egész este itt lehetett lenni. Hosszú órákat töltöttünk el okoskodással, aztán alázással. Ez az értelme. Egyrészt.

Az egóm meg ilyen.
Aztán tessék nekem viselkedni!

Spárta 2009.03.26. 14:32:32

Elég régóta hordok csak tangát, előfordul, hogy kényelmetlen, de ez közel sincs azzal az idegesítő érzéssel azonos arányban mikor a tundra bugyi oldalai, ide-oda csúsznak. Részemről a tanga kényelmesebb. Különben meg nem jó a seggem, nem azzal "hódtok" így még okom sincs a szép csomagolásra, de azért én szeretem.

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.26. 14:34:00

@Közöd??: Szerintem te direkt érdemelsz egy kitüntést. Egyrészt megtestesíted a bejegyzésben szereplő tuskót, másrészt tudod hozni a konstans tulokságot.

Kispista (törölt) 2009.03.26. 14:34:38

Nem gondoltam volna reggel, amikor a kávémat iszogattam, félálomban, hogy ma találkozni fogok azzal szóval, "végbélizzadás" sőt nem gondoltam, volna hogy létezik egyáltalán ilyen szó.
Meg mondjuk azt sem értem, hogy ha ez a végbélizzadás ilyen állat veszélyes, hogy a rákba nem hallottam még róla, és miért nincs valami termék ez ellen?
Mindenestre ha legközelebb leveszem a csajomról a tangát remélem eszembe fog jutni ez a szó annyira szexisen hangzik:)

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.26. 14:43:26

@respecta /01: A baj az volt, hogy egy idő után a szabadon áradó vélemények elkezdtek engem alázni. Jó is az. Kell az ellenzék, csak aztán vérszem, és nem bírt leállni. Legalábbis magától. Moderálni szánalmas, így ez maradt hátra, irgalmatlan pofon.

Azt meg nem írtam, hogy nem visellek el titeket. Azt nem viselem el, hogy mindenáron igazolnotok kelett magatokat, ráadásul az én, és boldog olvasóim hátán. Ha visszaolvasod kb látod, mi forrongott itten.

Tehát elmenni nem kell, mindenki meg van tűrve, de leginkább az én egóm. Ez van. Énblog. Én.

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.26. 14:45:18

@Kispista: Jha! Én is proktológusaimtól halottam róla. (Igen! Többesszám!) Majd lesz egyszer abból is poszt.

da boss 2009.03.28. 20:20:38

mindíg csak az "én én én!" XD

az megvan hogy Móricka lemegy füvet nyírni...?

/virágnyelv, az/

Én.

doktor.dikhed 2009.03.30. 15:49:23

Én szeretem a tangát a formás nőkön, sőt még a kevésbé formásak is bevállalósabbnak és ezáltal vonzóbbnak tűnnek benne (persze nem a strandon tangázásról beszélek, hanem a nadrág alattiról).

A szűk nadrág alatt fenékbe vágó bugyi viszont gáz. Ha ilyen fiatal nőt látok, az jut eszembe róla, hogy régimódi. Lehet, hogy hülyeség, de ez ugrik be és hiába szép, ez ront az összhatáson.

FlybyWire 2009.03.30. 15:55:43

@Bbundi: Irgalmatlan pofon, hahahaaa... álmaidban, szánalmas barátom :)
De az tény, hogy jól helyezkedsz, hogy a végtelen szar irományaid sorban kikerülnek a "zindexre". Kinek a kije?

Bbundi · http://idiet.blog.hu 2009.03.30. 17:21:05

@FlyByWire: YeeaaHHH! Imádok INdexen lenni! De azért gyere máskor is! Nélküled csak teázgatás lenne az egész.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2010.02.13. 09:52:33

van vonatkozó, azaz abszolúte a témába vágó kitűnő vers is:

"Az vagy nekem, mint rabnak a fegyőr, seggnek a tanga, combnak a borosta. Bezár, szorít és szúr mindenfelől, előbb csak húsba vág, aztán a csontba." -Tóth Krisztina

lásd az egész verset itt:

szexmanifesto.blog.hu/2010/02/11/az_vagy_nekem_mint_seggnek_a_tanga_toth_krisztina
süti beállítások módosítása