Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

“today we withhold porn, tomorrow it's clean bandages.”

Diétás énblog - Idiet

A legfőbb kérdés:

2009. május 29. - Bbundi

hajlandó-e kúrni? - /Zoltán 280/

Nem rég föladtam egy társkereső hirdetést, miszerint dugnák. Lehetett szavazni és kommentelni is, de érdemben nem akadt jelentkező, amit szóvá is tettem. Erre válaszul derült égből bölcsesség formájában írt levelet mélyen tisztelt olvasóm, Zoltán. Ez a levél az élet olyan mély struktúráit tárja fel előttünk, amit csak alig-alig tud megfigyelni átlagos halandó. Az írásban felszínre bukó tudás-tapasztalat szorzat konvergál a végtelenhez. Az ilyen szellemi termék megőrzése önzőség lenne, és hogy abba a hibába ne essek, most közzé is teszem.

Íme az Idiet első nyilvánosságra hozott olvasói levele, amiért Zoltánnak pokoli mély hála és még mélyebb főhajtás jár.

Mivel még nem írt senki, én írnák

Egyúttal tisztelettel megjegyezném, hogy dugnák is a bloggerral.

De gyakorlatilag bárkivel. Öreg vagyok. Régen azt gondoltam, hogy az évek múlásával a minőség iránti vágy átcsap mennyiségibe. Apám mindig a nagydarab, baltaarcú osztálytársnőimért lelkesedett, merthogy "jó kis csöcsi". Én mondjuk inkább a laposka Csetényi Annát kerülgettem volna, ha lett volna bátorságom, de nem volt, a Római strand bérelt öltözőjében elücsörgött két óra - félt a bármikor eleredő esőtől - lehetőségét is csak jóval később értettem meg, csak úgy, mint az okát.

Aztán ahogy korosodom, kezdem megérteni az akkori öregeket. Nem azért kezdenek a csúnyább nőkre hajtani, mert már nem tetszenek a szépek. Mert nem ez a kérdés.

A kérdés mindig ugyanaz, hajlandó-e kúrni?

Ehhez kell az évek bölcsessége.

A többi tiszta közgazadaság. Az embernek van egy dugási indexe, ami a sikerességi, alkati és kommunikációs képességeiből adódik össze. Ebben a sorrendben.

Na már most, a kereslet-kínálat híres keresztjei szerint, ennek a mutatónak a magasságától függően, sok rossz vagy kevés jó nőt lehet megfarkalni.

A vásárlói kosár meg a szerint áll össze általában, szintén az időnek és tapasztalatnak köszönhetően, hogy rossz nőkkel is jókat lehet dugni, (sőt!), akkor meg mi végre bajlódni az impozánsabb darabokkal.

Hozzáadott értékként az alacsonyabb szexindexű nők, ritkábban mondják azt, hogy fujj, meg ne oda.

Szóval amennyiben Ön vagy ismerőse hajlandó dugni, ne habozzon tüstént kapcsolatba lépni velem.

Találkozó a Moszkva téren az óra alatt, fél négykor, felismer majd, kockás zakóban leszek, félbehajtott népszabadsággal a belső zsebemben.

"Bárkivel bármit" jeligére a szerkesztőségbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://idiet.blog.hu/api/trackback/id/tr751150734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása